Nyheder

Slut med at lede efter parkeringspladser

Vi kender det alle sammen, den lange søgning rundt på parkeringspladsen efter en ledig bås, først en runde, så en runde mere, ud af parkeringsområdet og tilbage igen, og endelig ser man en bås, og før man får set sig om, holder der igen en anden. Der er heldigvis en måde at slippe for dette tidsspild på, og den er faktisk nemmere, end du tror.
Søgen efter den ene ledige parkeringsplads kan nemlig erstattes med en enkelt søgning på nettet. Hvis man tager udgangspunkt i en by som Odense, så kan en søgning som ”lej parkeringsplads Odense C” redde dig for utallige timers søgen. Det samme gælder for noget som ”privat parkering Odense C”, som har lidt nogle andre vilkår end leje af en parkeringsplads. Hvad enten det er i form af leje eller privatparkering, så er mulighederne for en parkeringsplads Odense C altså meget fornuftige.

Parker efter dig behov

Hvis man vælger at tage sådan en mulighed, for eksempel i form af søgningen ”lej parkeringsplads Odense C”, så koster det selvfølgelig nogle penge. Her er det vigtigt, at man gør op med sig selv, om det egentlig er det værd, og om man overhovedet kan undvære de penge hver måned. Hvis budgettet er stramt i forvejen, så er det nok ikke lige valget, man skal gå med, selvom det lyder skønt. Derimod hvis man har pladsen i budgettet, hvorfor så ikke undgå al den spildte tid, man ellers ville bruge på at finde en parkeringsplads. Når alt kommer til alt, er det et spørgsmål om behov og prioriteringer, som du faktisk er ene mand om at kende.
Privat parkering Odense C er dog et af de steder, hvor man kan slippe godt fra det til en nogenlunde fornuftig pris. Dette, da Odense, på trods af byens store størrelse og mange mennesker, faktisk stadig tilbyder ret billige parkeringspladser både i form af leje og køb. Hvor man derimod ser en markant stigning i pris, hvis man kigger på samme muligheder i en by som København. Så hvis du opholder dig i Odense, har budgettet og er træt af at køre i cirkler, så er dette den oplagte mulighed for dig.

Det er på tide at indfri drømmen om den perfekte butik

Sommeren er stadig så småt over os, og verden åbner langsomt mere og mere op. Der er liv og glade dage alle vegne, man kigger, og det handler om at udnytte dette. Sommeren er lig med turister, og specielt nu, når vi igen har åbnet lidt op. Det kan de nuværende butikker godt mærke, og det er dejligt endelig at få gang i det igen. Det er dog ikke kun de nuværende butikkers mulighed, det er også muligheden for dig, som længe har drømt om at åbne en butik.
Man kan nærmest åbne en butik overalt, men et sted, hvor det i den grad giver god mening at åbne en butik, er i en by som Odense. En enkelt søgning efter lokaler til leje Odense C, og du bliver præsenteret for rigtig mange gode bud på lokalerne til din nye butik. Der er endda så mange, at du mere eller mindre kan vælge og vrage, som det passer dig, alt efter hvad dine behov og ønsker er.
Hvis du er på jagt efter et lokale, som allerede har fået butiks-looket, så kan du også give dig i kast med søgningen ”butik til leje Odense C”. Med denne søgning er der større chance for, at du finder lokaler, som allerede er indrettet på den måde, du ønsker. Pointen er, at erhvervslejemål Odense C ikke er noget, man skal lede længe efter.

Gode råd til din nye butik

Når du først har søgt efter lokaler til leje Odense C, eller endda butik til leje Odense C, så har du altså taget det første skridt på vejen. Nu handler det om for dig, at du får lagt en helt konkret plan for, hvordan resten af forløbet skal gå. Hvordan lokalet skal se ud, hvordan det skal indrettes, hvad du skal sælge, og hvordan det skal sælges.
Et rigtig godt råd, du kan tage med på vejen, er, at du ikke skal være bange for at skille dig ud og gøre noget anderledes. Der findes nemlig rigtig mange butikker, og rigtig mange butikker som sælger og gør det samme. Som nyopstartet butik kan det være svært at tiltrække kunder, hvis du bare er endnu en i rækken. Derfor kan du med fordel tænke ud af boksen og give dig i kast med noget, de andre ikke har gjort.

Skønne fordele ved leje af parkeringspladser

Der er ofte tilknyttet parkering til de store virksomheder. Men hvis du er en del af en mindre virksomhed, som har et lille kontor fx i bymidten, er det meget sandsynligt, at der ikke er nogen parkeringspladser tilknyttet.

Så skal du have overbevist din chef om, at I skal have lejet nogle parkeringspladser tilknyttet kontoret? Så vis vedkommende denne oversigt, som er spækket med lækre fordele omkring leje af parkeringspladser.

 • Vær fri for at bruge unødvendigt lang tid på at finde parkeringspladser.
 • Du sparer ufatteligt meget tid, som du i stedet kan bruge på arbejdspladsen.
 • Du kan altid finde din bil igen – er du ejer af en mørk bil, har du formentlig flere gange prøvet at gå i cirkler efter lige præcis din bil, som ligner alle andres.
 • Du slipper for parkeringsbøder i fremtiden, hvilket betyder en masse penge at spare.

Overbevist? Hvis ikke, så lav fx en lille udregning af, hvor meget tid du bruger om ugen på parkering. Dette vil med stor sandsynlighed overraske dig meget. Det kan sagtens betale sig at investere i en parkeringsplads i Odense C, da det vil give dig nogle glade og tilfredse medarbejdere, hvilket forhåbentlig også vil afspejle sig i deres arbejdsmoral. Ja, hvem ved, måske kan en privat parkeringsplads endda ende ud i en forhøjet vækst?

Parkeringspladser i alle prisklasser
Du kan som regel leje mange parkeringspladser i Odense C. Og lige så mange parkeringspladser, der er, lige så mange prisniveauer er der. Men (desværre) kan du, når det handler om parkeringspladser i Odense C, ikke altid vælge ud fra prisen.

Der er nemlig ikke noget ved at have en superbillig privat parkeringsplads, hvis den ligger flere hundrede meter fra kontoret. Så mister man pointen ved at have en parkeringsplads. Derfor bliver du nødt til at undersøge, hvad der er af radius i omtrent 500 meter – helst ikke mere.

Det virker nemlig også ret uprofessionelt, hvis du har parkeringsplads flere hundrede meter væk, og der kommer en kunde eller samarbejdspartnere. Allerede her vil de have et indblik i virksomhedskulturen, og at der bliver sparet en masse penge på denne front.

Lej lokaler i det fynske

Fyn kan virke som det ideelle sted at have erhvervslejemål eller leje lokaler. Fyn er lige i midten af det hele, og derfra er det nemt både at komme til det jyske og det sjællandske. Dette er en klar fordel, hvis du har samarbejdspartnere og medarbejdere fra nær og fjern.

Faktisk er Fyn det perfekte sted, hvis du er en stor virksomhed, som handler med store dele af Danmark. Infrastrukturen er god, og det er let for dig at komme til og fra det fynske.

Skønne butikslokaler til leje i Odense
Det er også muligt at leje butikslokaler i den fynske hovedstad. Odense er en hyggelig by, som byder på mange skønne seværdigheder og shoppingmuligheder. Samtidig er det en by, som har mange turister, bl.a. på grund af den store forfatter H.C. Andersen.

Ved at leje butikslokaler i Odense C kan du altså både byde internationale og nationale gæster velkommen ind i din butik. Du kan enten vælge en placering lige i bymidten til en forholdsvis høj husleje, men du kan også vælge nogle lokaler i udkanten af byen til en lavere husleje. Det er dog værd at have in mente, at du nok vil få flest besøgende i bymidten, og derfor kan den dyre husleje ofte betale sig på sigt, hvis det gør, at du får en højere omsætning. Vælg derfor ikke altid lokaler til leje for den billigste pris.

Odense C har et pulserende byliv, som du straks vil bemærke, hvis du vælger at leje lokaler lige dér.

Erhvervslejemål til leje i Odense C
Det kan også være, at du kigger efter et skønt kontor i Odense C? Her er mulighederne ligeledes mange. Gør dig gerne nogle tanker om dine ønsker og behov, før du begiver dig ud i at søge efter erhvervslejemål.

Et godt tip: Indhent tilbud fra forskellige udlejere, og sammenlign dem. Dette er medvirkende til, at du får et realistisk billede af priserne, og ikke bliver snydt af en overpris. Husk dog at have faktorer såsom faciliteter, placering og meget andet med i overvejelserne, før du vælger dine næste erhvervslokaler.

Løs det evige og tilbagevendende mareridt med parkering

Storbyen og parkering er et mareridt. Du skal finde en plads, når du skal på arbejde og en, når du kommer hjem igen. Uden en fast og god parkeringsplads er det nærmest umuligt ikke at bruge store mængder tid på at finde parkering, som giver mening for dig.
Du ved, hvad du kan gøre ved det, måske er tiden endelig kommet til, at du faktisk gør noget ved det og finder dig en parkeringsplads i Odense C. Tænk engang, hvor meget tid du sparer bare i løbet af en enkelt dag.

Ingen hjælp at hente

På din arbejdsplads – om den ligger i Odense eller ej – vil der som oftest være god mulighed for parkering, ellers må arbejdspladsen stå til ansvar for en løsning. Sådan er det bare ikke, når man arbejder i en mindre virksomhed eller som selvstændig, her vil du mange gange selv stå med ansvaret. Og måske kan det faktisk stadig svare sig.
Prøv at udregne, hvor lang tid om dagen du bruger på at finde parkering, eller hvor lang tid du bruger på at fragte dig fra din bil til dit arbejde. Det vil angiveligt være en overraskelse for dig, hvor mange timer du faktisk kunne have brugt på dit arbejde, på din familie eller dine venner.

Lej parkeringsplads i Odense C

Al tiden kan du få tilbage ved meget simpelt at finde en parkeringsplads i Odense C. Der kommer et tidspunkt, hvor det ikke længere giver mening som selvstændig at bruge tæt på en time om dagen på at finde en parkeringsplads i Odense C.
Når pengene er til det, så lej en parkeringsplads i Odense C. Du sparer tid, får et bedre humør og kan altid finde bilen igen. Og så slipper du for den forfærdelige situation, hvor du må ringe og aflyse eller udskyde et møde, fordi parkering er umulig den dag.

Privat parkering i Odense C

Meget af det samme gælder for privat parkering i Odense C. Du vil kun i meget få tilfælde kunne få din udlejer til at skaffe flere parkeringspladser. Du har måske allerede økonomi til at leje en parkeringsplads i Odense C, hvorfor så ikke gøre det.
Bare tænk på al den tid i hverdagen som i weekenden, der spares. Derudover kommer alle de diskussioner og skænderier, som parkeringspladsen i Odense C pludselig kan få frem i parforholdet. Lej parkeringsplads i Odense C.

Klar til at overtage Odenses bymidte

Du har allerede startet en butik op i en anden del af Danmark eller i en provinsby tæt ved Odense, men du mangler noget. Du vil gerne prøve et nyt marked, se om du kan oversætte dine varer til borgerne i Odense. Hvis det lyder som dig, er drømmen ikke længere væk end et klik.
For med flotte og rummelige lokaler til leje i Odense C kan du komme ind på det nye marked og gøre et indtryk på borgerne. Du kan udvide din butik og få en masse erfaring med dig videre i bagagen, når I skal have flere butikker andre steder i landet.

Lokaler til leje i Odense C

Odense er en stor og flot by med masser af historie. Det giver virkelig god mening at vælge Odense som den næste by, der skal overtages. Men hvordan får du så skovlen under de snu og særegne odenseanere? Eller endnu vigtigere, hvordan åbner du en ny butik og sørger for samme høje kvalitet, som du har i din originale butik?
Her kommer problemerne løbende, for en dårligt ledet butik, hvor kunderne ikke føler sig velkomne, får du ikke meget ud af. Fejlen sker ofte, når udviklingen går for hurtig. Tag derfor flytningen til erhvervslejemål i Odense C uden hast.

Udvid virksomheden i et helt nyt område

Har du et stærkt produkt, vil produktet selvfølgelig skinne igennem af sig selv. Dog vil du med stor fortjeneste kunne traske rundt i Odense – eventuelt når du kigger efter en butik til leje i Odense C – og analysere, hvordan de andre butikker i Odense gør. Hvordan klarer de populære butikker sig, hvordan markedsfører de sig?
Alle byer er forskellige og menneskene ligeså. Det vil derfor give dig nogle vanskeligheder det første stykke tid i det nye erhvervslejemål i Odense C.

Find en butik til leje i Odense C

Bliv set og hørt. Den bedste placering hjælper selvfølgelig gevaldigt til, at odenseanerne finder din butik. En genial markedsføring og en eftertragtet butik kan sagtens klare sig med en dårlig placering, men de klarer sig bedre med en god placering.
Den gode placering af dit erhvervslejemål i Odense C har en kæmpe betydning for din økonomi og daglige tale i Odense. Du skal ind under huden på odenseanerne, det kommer du aldrig, hvis de ikke ved, hvor din butik ligger, eller hvor den findes.

Lej en parkeringsplads i Odense C til billige penge

Når man bor i Odense C, er det ofte et problem at finde en parkeringsplads i Odense C. Heldigvis er der mulighed for at leje en parkeringsplads, så du ikke behøver frygte parkeringsbøder og lange køreture for at finde en ledig plads at parkere din bil på om aftenen.
Heldigvis behøver det ikke være dyrt at finde en privat parkeringsplads i Odense C, og i denne artikel vil vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige parkeringsplads i Odense C. Vi har nemlig fundet de to billigste parkeringspladser i Odense C, så du kan have det bedste grundlag at lede ud fra.

Vindegade 20, 5000 Odense C

For 1.000 kr. om måneden, betalt forud tre måneder ad gangen, kan du få en privat parkeringsplads midt i Odense C.
Der er ofte udskiftning på denne parkeringsplads i Odense C, og derfor skal man være hurtigt ude for at leje en parkeringsplads her. Hvis man kun er ude efter en parkeringsplads i Odense C på timebasis, er der også nogle af parkeringspladserne, der kan lejes ud på timebasis.
Du får med denne private parkeringsplads i Odense C også en parkeringsplads tæt på både et supermarked og et apotek. Det betyder, at du kan handle ind umiddelbart lige efter, at du har parkeret din bil. Det er en stor fordel.

Annasholmsgade 53, 5000 Odense C

På denne adresse i det centrale Odense kan du leje carporte til en helt igennem favorabel pris. Faktisk kan du få en carport for kun 150 kr. om måneden.
Du skal dog være hurtig, for der er kun to ledige carporte tilbage, og der er rift om at leje en parkeringsplads i Odense C.
Den store fordel ved at leje en carport frem for en almindelig parkeringsplads i Odense C er, at du med en carport får et tag over din bil. Det er bedre for din bil over vinteren, og det giver dig bedre mulighed for at beskytte din bil mod vind og vejr generelt. Om sommeren er det med en carport også muligt at parkere din bil i skyggen.
Med privat parkering i Odense C kan du undgå parkeringsbøder og den irriterende køretur for at finde en parkeringsplads. Lej en parkeringsplads i Odense C, og fjern en af hverdagens små byrder fra dine skuldre. Selvom prisen for at leje en privat parkeringsplads i Odense C kan virke høj, er det bestemt pengene værd.

Gør dine erhvervslejemål i Odense C coronasikre

Uanset hvor i landet du driver forretning, kommer man ikke uden om, at du skal sikre dine erhvervslejemål i Odense C mod corona. Uanset om du driver en forretning i lokaler til leje i Odense C, eller om du arbejder fra en butik til leje i Odense C, skal du gøre dig umage for at overholde alle hygiejniske forholdsregler.
I denne korte artikel vil vi give dig en række gode råd til, hvordan du kan gøre dine erhvervslejemål i Odense C mere coronasikre, sådan at du kan drive din forretning uden risiko for smittespredning.

Lav afstandsmarkører på gulvet

Hvis du driver en forretning fra en butik til leje i Odense C, er det en rigtig god ide at lave afstandsmarkører på gulvet. De markerer for dine kunder, hvor langt de skal stå fra hinanden for at overholde den rette afstand.
Sørg for, at afstandsmarkørerne er tydelige, og at de er placeret på steder i din butik, hvor kunderne naturligt klumper sammen. Det kan f.eks. være ved indgangen og ved kassen. Hvis din butik er meget lille, er det måske slet ikke muligt at have afstandsmarkører, men så kan du eventuelt have en medarbejder til at stå i døren og guide folk ud og ind.

Ommøbler og skab plads

Hvis du driver din forretning fra et erhvervslejemål i Odense C, er det vigtigt, at du ommøblerer i din forretning, så dine kunder nemt kan bevæge sig rundt, samtidig med at de holder afstand til hinanden.
I dine lokaler til leje i Odense C er det vigtigt, at der ikke står for mange hylder og reoler midt på gulvet, så gåbanerne bliver smalle. Sørg for, at alle gangstier i din butik er så brede, at kunder kan bevæge sig rundt uden at gå ind i hinanden.

Ingen løsvægt og godt med håndsprit og handsker

Når det kommer til at forhindre smitte, er det ekstremt vigtigt, at der i din butik til leje i Odense C ikke er løsvægt. Varer i løsvægt bliver ofte berørt af mange hænder, og derfor er det bedst helt at undgå den slags varer.
Hvis du i dine lokaler til leje i Odense C ikke kan undvære varer i løsvægt, må du sørge for, at der er håndsprit og handsker til dine kunder, så smitten ikke spredes.
At holde dine erhvervslejemål i Odense C coronasikre er ekstremt vigtigt, og ved at følge de gode tips i denne artikel kan du gøre dit til at forhindre smitten.

Undgå parkeringsbøder, og lej en parkeringsplads i Odense C

Findes der noget mere irriterende end at finde en gul parkeringsafgift på forruden af sin bil? En parkeringsbøde kan virkelig gøre selv den bedste dag irriterende, for parkeringsbøder er ofte dyre og kommer altid på det værst tænkelige tidspunkt.
Heldigvis findes der en rigtig nem måde at forhindre parkeringsbøder. Lej en parkeringsplads i Odense C, så du skal aldrig mere skal bekymre dig om parkeringsregler.
I denne korte artikel vil vi gennemgå, hvordan du få fingre i privat parkering i Odense C, og hvilke andre fordele du kan nyde med privat parkering i Odense C.

Lej parkeringsplads i Odense C i parkeringshus

Der er mange muligheder for at leje en parkeringsplads i Odense C. Det afhænger meget af dine specifikke behov og præferencer. Hvis du ofte har behov for en parkeringsplads i byen, kan du med fordel leje en parkeringsplads i Odense C via mange af de store P-huse i bymidten. For et fast beløb kan du få et abonnement, hvor du kan parkere mere eller mindre frit.
Som regel indebærer et abonnement, at du mod et fast månedligt beløb kan parkere frit i x antal dage i ugen. Hvis du arbejder i Odense C, er det derfor en stor fordel at leje en parkeringsplads i Odense C på den måde.

Lej parkeringsplads i Odense C fra privat udlejer

Den anden mulighed er, at du kan leje en privat parkering i Odense C gennem en privat udlejer. Det vil for det meste sige, at et privat boligselskab eller en boligforening har en parkeringsplads i Odense C, og at de mod et månedligt beløb udlejer parkeringspladsen.
Det gode ved at leje en parkeringsplads i Odense C er, at du ofte får din egen private parkering i Odense C. Lejer du gennem en privat udlejer, får du ikke bare retten til at parkere, men du får faktisk din helt egen private parkeringsplads.
Denne form for leje af parkeringsplads i Odense C, hvor man lejer fra private udlejere, er også en stor fordel, fordi du undgår at betale parkeringsbøder, hvis du overskrider parkeringsbegrænsningerne. Med privat parkering i Odense C kan du altid parkere, og du skal ikke bruge lang tid på at køre rundt for at finde en parkeringsplads.
Ved at leje en parkeringsplads i Odense C kan du undgå parkeringsbøder og bøvlet med at finde en parkeringsplads.

Har du fundet lokaler til leje i Odense C? Så tag på iværksætterkursus

Er du bosat i Odense og har du en iværksætter i maven? Det kan endda være, at du allerede har fundet nogle fede lokaler til leje i Odense C, som du gerne vil bruge. Måske vil du starte en butik og har derfor fundet en flot og hyggelig butik til leje i Odense C.
Hvis du kan nikke genkendende til det, er det også rigtig vigtigt, at du sætter dig ind i en masse ting. At starte en virksomhed er nemlig ikke bare et spørgsmål om at finde et erhvervslejemål i Odense C. Heldigvis tilbyder Odense kommune et iværksætterkursus, hvor du lærer alt det, du måske ikke ved om iværksætteri. Kurset hedder Iværksætterhjulet, og det er et kursus til dig, der går med en iværksætter i maven.

Hvad består kurset af?

Kurset Iværksætterhjulet består af i alt tre moduler, hvor du lærer alt om skat, jura og marketing. At starte en virksomhed i et erhvervslejemål i Odense C er nemlig ikke bare et spørgsmål om at finde en butik til leje i Odense C og fylde den med store drømme og visioner. Vil du have succes med din butik til leje i Odense C, skal du have styr på rigtig mange formelle ting, og der er Iværksætterhjulet et rigtig vigtigt kursus.
Kurset består af i alt tre moduler, hvor du i første modul lærer om skat, moms, fradrag og meget andet i forhold til din virksomheds økonomi. Det er vigtigt, at du ved, hvilke krav Skat stiller til din virksomhed, dit regnskab og dine vederlag.
Det andet modul lærer dig alt om juraen i forbindelse med virksomhedsoprettelse. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du skal forholde dig til GDPR, valg af selskabsform, regler for ansættelse og meget mere.
I det sidste modul lærer du om, hvordan du markedsfører dig online. Vi lever i en digital tidsalder, og derfor er det vigtigt, at du som potentiel iværksætter har kendskab til de nyeste tendenser inden for onlinemarkedsføring.
Med kurset Iværksætterhjulet kan du få et grundigt indblik i alle de ting, du måske ikke ved om iværksætteri. At starte en virksomhed er sjovt og spændende, men det kræver meget mere end blot at finde de perfekte lokaler til leje i Odense C. Det kræver viden om jura, om skatteforhold og om onlinemarkedsføring.
Med Iværksætterhjulet bliver du godt klædt på til at udfylde dit erhvervslejemål i Odense C med iværksætteri.

Gør Odense grønnere med en lejet parkeringsplads

Odense er en by, der mere end nogen anden har taget den grønne omstilling til sig. Igennem hele bymidten løber en utæmmet å, der giver en helt særlig stemning af naturlighed til byen, og overalt i byen finder du parker og grønne udearealer, der giver byen en særligt bæredygtig helhed. Hvis du gerne vil gøre Odense endnu grønnere, kan du selv gøre en indsats. Ved at leje en parkeringsplads i Odense C kan du spare miljøet for en stor CO2-regning. Derudover sparer du også dig selv for uønskede parkeringsbøder.
I denne korte artikel vil vi forklare dig, hvorfor det kan være en stor fordel at leje en parkeringsplads i Odense C.

Kør mindre rundt, og spar miljøet for CO2

Når man leder efter en parkeringsplads i Odense C, kører man ofte rundt i lang tid. Udover at det er irriterende, er det også dårligt for miljøet. Du kan derfor spare miljøet for en unødvendigt stor CO2-regning ved at investere i privat parkering i Odense C.
Når du lejer en parkeringsplads i Odense C, har du altid en parkeringsplads, og det betyder, at du ikke skal køre rundt i måske 20 minutter for at finde en plads. Det betyder også, at du ikke behøver at fjerne bilen efter et stykke tid for at lede efter en ny parkeringsplads. Sammenlagt sparer du altså både dig selv og miljøet for unødvendig kørsel, og dermed mindsker du også din personlig CO2-udledning. Det lyder måske ikke som den helt store besparelse, men hvis man kan spare flere timers kørsel og unødvendig CO2-udledning om måneden, gør det en forskel i det lange løb.

Undgå irriterende parkeringsbøder

En anden og mere umiddelbar fordel ved at leje en parkeringsplads i Odense C er, at du undgår parkeringsbøder. Når du har din egen private parkering i Odense C, betaler du ganske vist penge hver måned, men til gengæld kan du altid parkere, når du har lyst. Der er ingen tidsbegrænsning, og du skal ikke betale, hver gang du parkerer din bil. Det er en stor besparelse for dig, der bor i Odense bymidte og hver dag kæmper med at finde en parkeringsplads.
Ved at leje en parkeringsplads i Odense C får du privat parkering, og med din egen parkeringsplads er du fri for parkeringsbøder og unødvendig CO2-udledning.

Her er de tre nyeste erhvervslejemål i Odense C

Odense er en by i udvikling, og overalt er der konstant nye lokaler til leje i Odense C. For den nytænkende og eventyrlystne iværksætter er det derfor ikke en dårlig ide at finde sig et erhvervslejemål i Odense C, hvor man kan begynde sit forretningseventyr.
I denne korte artikel vil vi gennemgå tre af de nyeste erhvervslejemål i Odense C. Selvfølgelig kommer der hele tiden nye lokaler til, men disse tre lokaler er udvalgt, så du kan få en fornemmelse af, hvad du kan forvente af erhvervslejemål i Odense C.

Vindegade 53, 5000 Odense C

På denne adresse kan du finde nogle meget flotte lokaler til leje i Odense C. Lokalerne er velegnede til butik, men kan også bruges til f.eks. cafe eller restaurant. Lejen er på 12.000 kr. om måneden, og du får samlet set et areal på 215 m2, som du kan bruge til lige det, som du har lyst til. Selve erhvervslejemålet i Odense C ligger i kælderen, hvor du kan indrette en flot butik, café eller restaurant.

Middelfart 9G, 5000 Odense C

Denne butik til leje i Odense C giver dig rigtig meget plads til både butik og til lager, og den er derfor velegnet til dig, som gerne vil starte en forretning, hvor meget lagerplads er krævet. Du får 1145 m2 til en leje på 62.021 kr. om måneden, og derfor kræver denne butik til leje i Odense C også, at du har en betragtelig indkomst, for at du kan betale huslejen. Til gengæld får du rigtig meget plads for pengene, og den er perfekte til f.eks. en møbelforretning eller noget lignende.
Dette erhvervslejemål i Odense C ligger i et spændende erhvervsområde og har også tidligere været brugt til værksted. Du kan dog bruge det til lige det, som du har lyst til.

Fisketorvet 6, st., 5000 Odense C

Dette erhvervslejemål i Odense C er perfekt til dig, der gerne vil starte en restaurant i Odense. Lokalerne har tilhørt den nu nedlukkede restaurant Ilden og er derfor udstyret med alt det rette udstyr til restaurationsbranchen. Du får 1343 m2 til en husleje på 172.911 kr. om måneden, og derfor er dette erhvervslejemål i Odense også denne artikels dyreste. Til gengæld får du lokaler, der ikke kunne ligge bedre.
Med disse tre erhvervslejemål i Odense C kan du starte lige den virksomhed eller butik, som du vil. Rigtig god fornøjelse.

Glæd dine kunder og dig selv ved at leje en parkeringsplads i Odense C

Noget af det vigtigste, når det kommer til at sikre, at ens kunder konstant vender tilbage til ens forretning, er ved at sikre, at de kan parkere lige ud for ens forretning.
På den måde bliver deres shopping-oplevelse mere flydende, lækker og nem. En god shopping-oplevelse betyder glade kunder, og glade kunder betyder tilbagevendende kunder. Det er altså helt i din interesse som butiksejer at sikre, at dine kunder har gode parkeringsmuligheder.
Ved at leje en parkeringsplads i Odense C kan du sikre, at dine kunder nemt og hurtigt kan parkere, og så kan du glæde dig over flere kunder i butikken og flere penge i kassen. Det er heldigvis ikke spor svært at leje parkeringspladser i Odense C, og i denne artikel vil vi gennemgå nogle af de fordelene ved at investere penge i en parkeringsplads i Odense C.

Gå sammen med andre butiksejere

Det kan næppe undre nogen, at leje af en parkeringsplads er en dyr affære, og derfor er det næppe muligt for dig at betale alene. Derfor kan det være en rigtig god ide at gå sammen med andre butiksejere. På den måde kan I dele udgiften til at leje parkeringspladser i Odense C.
At samarbejde med de lokale butikker omkring din forretning er aldrig en dum ide. For selvom du er i konkurrence med de andre forretningsdrivende, kan det aldrig skade at netværke og være på god fod med de andre iværksættere og butiksejere omkring dig.

Skab en glad kundeskare

Som det blev nævnt i starten af denne artikel, kan du ved at leje en parkeringsplads i Odense C sikre, at dine kunder har et fast sted at parkere, når de benytter sig af din butik. Det skaber en mere optimal shopping-oplevelse for dine kunder, og dermed sikrer du en glad og tilfreds kundeskare.
Glade kunder vender tilbage igen og igen, og i denne coronatid er det ekstra vigtigt, at man som butiksejer passer på sine kunder. Husk på, at din butik kun kan overleve, så længe dine kunder lægger deres penge hos dig. Derfor er det vigtigt, at du giver dem parkeringsmulighederne for rent faktisk at bruge din forretning.
Ligesom det kan betale sig for en privatperson at leje sig til privat parkering i Odense C, kan det også betale sig for dig som butiksejer.

Coronakrisen sætter lokaler til leje i Odense C – ideelt til iværksætteri

Odense er en handelsby i fremdrift. Byens midte vrimler med spændende butikker og et levende cafeliv. Dog har coronakrisen sat en stopper for meget af butikslivet, og derfor kan du i dag finde mange erhvervslejemål til leje i Odense C.
Hvis man som iværksætter er villig til at tage chancen og satse på at opstarte egen forretning, er Odense C derfor et rigtig godt sted at starte. Der er mange erhvervslejemål i Odense C, og prisen for disse lokaler til leje i Odense C er lav sammenlignet med andre steder i landet.
Nu tænker du måske, at denne tid næppe er tidspunktet at kaste sig over iværksætteri. Men hvorfor egentlig ikke? Efter al sandsynlighed vil 2021 blive året, hvor coronavaccinen bliver givet til langt de fleste danskere, så kunderne vil vende tilbage til Odenses bybillede. Hvis du har en iværksætter i maven, er der god grund til at være optimistisk for fremtiden, du skal bare huske på, at din forretning skal sælge et produkt eller tilbyde en service, der kan holde til coronakrisens udfordringer.

Sørg for at lave en webshop

Hvis der er noget, coronakrisen har lært os, er det, at webshops er ekstremt vigtige for en virksomhed. Når du finder lokaler til leje i Odense C, eller du finder en butik til leje i Odense C, er det derfor ekstremt vigtigt, at du ikke blot opretter dig med en fysisk butik, men også kaster tid, penge og ressourcer efter at designe en god webshop.
Hvis du ikke selv har færdighederne til at designe en webshop, kan du få en professionel til det. Hvad der er vigtigt er, at så længe kunderne ikke kan være fysisk til stede i din butik, må de være virtuelt til stede på din webshop.

Tilbyd services, der ikke kræver fysisk fremmøde

Hvis du har tænkt dig at oprette et firma, hvor varen ikke er fysisk, men derimod en service eller et virtuelt produkt, er coronakrisen ikke et dårligt tidspunkt at starte din virksomhed.
Et firma, der specialiserer sig i f.eks. tekstforfatning, PR, IT-løsninger, app-udvikling eller andre produkter og services, der ikke kræver, at kunden fysisk kommer ind i din forretning, er et firma, der sagtens kan blomstre under coronakrisen.
Hvis du finder erhvervslejemål i Odense C eller butikker og lokaler til leje i Odense C, ved du lige præcis, hvad du skal gøre.

Læs mere:
Sådan vil kontorlivet forandre sig efter coronakrisen

Lej parkeringsplads i Odense C og spar både dig selv og klimaet for omkostninger

Borgere, der bor og arbejder i Odense C, ved, hvor svært det er at finde ordentlige parkeringsmuligheder i bymidten. Ofte kører man rundt i lang tid for at finde en parkeringsplads i Odense C, og man kan nemt risikere at blive mødt med en gul parkeringsbøde.
Udover at det er besværligt at køre rundt efter en parkeringsplads i Odense C, er det også dyrt både for dig selv og for klimaet. Du forbruger benzin på at køre rundt, og du udleder unødvendige mængder CO2. Når du endelig finder en parkeringsplads, skal du ofte betale for at benytte pladsen. Alt i alt bliver det hurtigt en dyr fornøjelse at parkere i Odense.
Heldigvis findes der en nem måde at forhindre den slags omkostninger: Lej en parkeringsplads i Odense C. I denne artikel vil vi vise, at det kan være en god ide at leje en parkeringsplads i Odense C, for så sparer du både dig selv og klimaet en stor udgift.

Spar penge, tid og ressourcer ved at leje en parkeringsplads i Odense C

Når du lejer en parkeringsplads, skal du ikke bekymre dig om, hvor du skal parkere. I stedet for at køre rundt i lang tid, kan du bare benytte dig af din egen private parkering i Odense C.
Du slipper for at betale dyre betalingstakster, og du slipper for det store benzinforbrug, når du kører rundt for at lede efter en parkeringsplads.
Det betyder også, at du ikke behøver bekymre dig om parkeringsvagter eller parkeringsbøder, for du kan altid parkere på din private parkeringsplads. Selvfølgelig vil der være forskellige regler for parkeringen alt efter, hvilket firma du lejer parkeringspladsen fra, men du er sikret en parkeringsplads indenfor de rammer, der er opsat i lejeaftalen.

Spar klimaet for CO2 udledning, når du lejer en parkeringsplads i Odense C

En anden og rigtig vigtig årsag til, hvorfor det er vigtigt at leje en parkeringsplads i Odense C er, at du med en fast parkeringsplads kan spare klimaet for meget unødvendig CO2 udledning.
Når du ved præcis, hvor din parkeringsplads er, slipper du for at køre rundt for at lede efter en ledig parkeringsmulighed. Det medfører, at du ikke forbruger unødvendig benzin, og dermed sparer du klimaet for meget CO2 udledning.
Lej en parkeringsplads i Odense C, og spar både dig og klimaet for en stor regning.

Har du fundet en butik til leje i Odense C? Sådan sikrer du, at din butik ikke går nedenom og hjem under corona

Har du fundet en butik til leje i Odense C? Eller er du faldet over et erhvervslejemål i Odense C, som du sagtens kan se en fremtid i, men som du ikke tør leje? Det er en forståelig bekymring, men i denne artikel vil vi gerne vise dig, at det ikke er farligt at forelske sig i lokaler til leje i Odense C.
Flere steder i Odense går det rigtig godt, og det er specielt de små specialbutikker og de mindre befærdede bydele, der klarer sig godt. Vi har samlet to rigtig gode eksempler, så du kan lade dig inspirere af de mange gode tiltag. Så forhindrer du, at du atter skal sætte din butik til leje i Odense C.

Skab dig en loyal følgerskare på de sociale medier

I butikken Pen & Papir i Odense har man mod forventningen klaret sig rigtig godt. Indehaveren vurderer, at det var hendes store følgerskare på de sociale medier, der gjorde, at butikken ikke lukkede, da coronaepidemien kom til Danmark.
Fordi indehaveren opbyggede en følgerskare på Instagram og andre sociale medier, kom hendes fans hende til undsætning, da coronarestritionerne ramte butikslivet.
Så hvis du finder lokaler til leje i Odense C, eller hvis du finder erhvervslejemål eller butikker til leje i Odense C, skal du altså ikke tøve. Brug de sociale medier, opbyg en fortælling om dig selv og vis dine kunder præcis, hvorfor de skal benytte sig af din fysiske butik i stedet for netbutikkerne.

Sats på renovering og skab et hyggeligt miljø

I Brandts Passage i Odense har man formået, at alle erhvervslejemål er blevet udlejet på trods af coronasmitten. Det skyldes, at der aktivt er blevet satset på renovation og udvikling af hyggelige udemiljøer.
Ved at satse på at gøre hele området hyggeligt, klarer områdets butikker sig. Hvis du falder over et erhvervslejemål i Odense C, skal du satse på at kredse for butikkens udeområder, så du skaber en hyggelig stemning. Så sikrer du, at du ikke skal sætte dine lokaler til leje igen i Odense C.
Renovering og strategisk brug af sociale medier er de to redskaber, der har gjort, at flere butikker klare sig godt i Odense. Lad dig inspirere af deres eksempel, og så sikrer du, at din butik klarer sig godt trods corona.

Læs mere:
Sådan vælger du det rigtige butikslokale

Sådan får du en bedre start på dagen med privat parkering i Odense C

De fleste kender det. Man vågner om morgenen, børnene er urimelige, du hælder kaffe ned af dit tøj. Du kommer dog ud til bilen i god tid, men straks dugger ruden til, så du må vente med at køre. Eller også er ruden iset helt til, og du må ud at skrabe ruder. Du har selvfølgelig heller ikke handsker på, så da du sætter dig ind i bilen igen, er dine fingre ved at falde af.

På grund af alt det stress og jag kommer du for sent og sidder derfor fast i trafikken, hvilket betyder, at du kommer ind til byen og skal slås om parkering. Da du endelig finder en parkeringsplads i Odense C, skal du vade igennem den halve by for at komme frem til arbejde. Du er helt kvæstet og trænger til en lur, men dagen er faktisk først rigtigt startet nu.

Privat parkering i Odense C betyder sikkerhed for dig

En parkeringsplads i Odense C gør ikke dine børn mindre urimelige, trafikken bedre eller kaffepletten på skjorten mindre tydelig. Men den giver dig dog sikkerhed for, at på de dage, hvor alt går galt, så er du sikker på, at parkering ikke er en af de ting, der går galt. Lej parkeringsplads i Odense C, og få en bedre start på morgenen – hver morgen. Samtidig er din bil bedre sikret mod parkeringsskader og tyveri.

Stress er blevet en folkesygdom i store dele af verden, i særdeleshed i Vesten, og Danmark er ikke nogen undtagelse. Der kræves mere og mere på arbejdspladserne, og vores arbejdsliv rykker i højere og højere grad ind i privatlivet og fritiden. Derfor er det en god ide at se på, hvilke aspekter af ens daglige opgaver og behov man kan gøre lettere for sig selv. Her er det at leje en parkeringsplads i Odense C bestemt et af de steder, hvor du kan gøre det lettere for dig selv.

Brug i stedet tiden på at være fokuseret på arbejde og nærværende med din familie, ikke på at være frustreret og stresset.

Hvad vil du gerne udtrykke, når du finder lokaler til leje i Odense C?

Hvis du er på jagt efter erhvervslejemål i Odense C, det kunne for eksempel være butik til leje i Odense C, så er det en rigtig god ide at tænke på flere ting. Ikke bare prisen, selvom den naturligvis er vigtig. Det giver nemlig rigtig god mening at tænke på de signaler, du sender med de lokaler, du finder. Med andre ord: Hvad tænker dine potentielle kunder om det sted, du har fundet?

Et erhvervslejemål kan være mange ting og kan tjene mange forskellige formål. Derfor giver det en masse god mening, at du bruger noget tid på at finde det helt rigtige lokale. Men først skal du selvfølgelig vide, hvad du går efter. Det afgøres bedst af dit produkt. Med det menes der for eksempel ikke bare tøj, hvis det er tøj, du sælger, så giver det bedre mening at tænke i brand. Hvad er dit brand? Og endnu vigtigere, hvem køber det?

Når du har styr på, hvad du gerne vil sige, så bliver det også lettere at sige det

Lad os for eksemplets skyld sige, at du sælger tøj, der henvender sig til et urbant miljø, så gør det ikke noget, at du finder et erhvervslejemål i Odense C, som måske tidligere har haft et mere industrielt formål. De grove lokaler mixet med en flot udstilling giver et autentisk look, som passer perfekt til stilen.

Det er vigtigt at have styr på formålet. Altså hvad du skal bruge et erhvervslejemål i Odense C til, for når du har det, så bliver det også lettere at se, hvor der er muligheder. Det betyder ikke kun, at du lettere kan sortere fra, og dermed spare tid, det betyder også, at du bedre kan improvisere og forestille dig, hvordan det kommer til at se ud, når du er færdig med at flytte ind.

Den sidste lektie i forhold til at finde lokaler til leje i Odense C, som passer til det, du gerne vil sige med din forretning, er, at du skal tænke på, hvordan folk kommer til din forretning. Sælger du tøj, skal du nok overveje, om du skal ligge tæt på andre tøjforretninger. Sælger du et mere specialiseret produkt, som for eksempel vildmarksudstyr og fiskegrej, så må du gerne ligge mere afsides, da folk gerne vil opsøge din butik mere specifikt, end hvis de bare shopper.

Guide: Sådan undgår du p-vagterne i Odense

Der er ikke noget mere træls at komme ud til bilen efter en lang arbejdsdag for at finde en gul lap i forruden. Denne gule lap er nemlig en dyr lap – og en lap, som langt de fleste ønsker at undgå. Det er dog de færreste, der aldrig har prøvet at få en parkeringsbøde. Derfor er det også noget, størstedelen af os kommer til at få igen. Men heldigvis kan du og din virksomhed gøre sit for at undgå p-vagterne i Odense så vidt muligt. Læs med her på siden, hvor vi guider dig til, hvordan du bedre undgår de gule lapper.

Lej en parkeringsplads i Odense C

Den allerbedste løsning er at leje en parkeringsplads i Odense C. Herved har du altid adgang til lovlig parkering, og du slipper for at cirkulere rundt i forskellige områder efter ledige parkeringspladser. Der findes mange områder i byen, hvor du kan leje en parkeringsplads i Odense C – og derfor er der helt sikkert privat parkering i Odense C tilgængelig i din virksomheds område.
Virksomheder kan med fordel leje parkeringspladser i Odense C til alle deres medarbejdere. Dette vil næsten betegnes som en medarbejdergode, da de ansatte ikke skal bøvle med parkering hver eneste morgen. Virksomheden kan også leje parkeringspladser i Odense C til deres kunder. Her vil den private parkering i Odense C være attraktiv for kunderne.

Parkér bilen korrekt, og følg skiltningen

Udover at leje en parkeringsplads i Odense C gælder det om at parkere korrekt. I den travle hverdag kan parkeringen nemt ske på en doven måde, men dette er altså en dum idé. Holder bilen parkeret på stregerne, kan p-vagterne nemlig udskrive en bøde. Sørg derfor for at være omhyggelig med parkeringen hver eneste dag.
Derudover gælder det om at følge diverse afmærkninger og skilte i området. Undersøg, hvor længe du må holde gratis parkeret, hvordan du betaler parkeringen, hvordan din billet vises, samt hvorvidt parkeringsområdet kræver en særlig tilladelse. Nogle steder skal parkeringsbilletter placeres synligt i forruden, mens det andre steder blot er nok at registrere parkeringen med en app på mobiltelefonen. Jo grundigere du undersøger alt dette, jo mindre risiko er der for, at du får en parkeringsbøde.

Hvad er en god beliggenhed for virksomheden?

En god beliggenhed for virksomheder er ikke det samme i dag, som det var for 20 år siden. Kriterierne for en god – eller dårlig – beliggenhed udvikler sig, i takt med at medarbejdernes foretrukne livsførelse og forbrugernes kundeadfærd ændres. Og netop beliggenhed er et vigtigt aspekt, når virksomheder er ude at se efter nye lokaler til leje i Odense C. Men hvordan finder virksomheden så et erhvervslejemål i Odense C med en AAA-beliggenhed? Det kan du læse mere om her på siden.

Butik til leje i Odense C med tæt natur

I dag er naturen blevet attraktiv, både inden for det private og det arbejdsmæssige. Ved at vælge lokaler til leje i Odense C, som samtidig har naturen tæt på, får de ansatte glæde af naturen fra deres kontorplads. Derfor er det en god idé at vælge erhvervslejemål i Odense C, der naturligvis er centrale – men som også har en smuk udsigt.

Indkøb, kultur og puls er godt

Er virksomheden på udkig efter butik til leje i Odense C, er det ideelt at vælge beliggenheder tæt på indkøb, kultur og byens puls. Butikslokaler kræver et kundeflow, hvor potentielle købere fristes til at træde indenfor. Derfor nytter det ikke noget, at butikken ligger i et roligt område, hvor folk ikke færdes.
I stedet bør lokalerne til leje i Odense C være beliggende i centrum i nærheden af andre butikker. Ofte vil sådanne områder også have god mobil- og internetdækning, hvilket er ekstremt vigtigt for enhver virksomhed. Især hvis virksomhedens primære opgave er onlineservice, er en god mobil- og internetdækning altafgørende.

Offentlig transport kan være en afgørende faktor

Benytter virksomhedens medarbejdere sig af offentlig transport til at komme til og fra arbejdspladsen, er det naturligvis en afgørende faktor, at erhvervslejemålet i Odense C har let adgang hertil. Dette kommer nemlig til at have en betydning for, hvor længe de ansatte bruger på at pendle til og fra jobbet. Manglende offentlig transport i nærheden kan nemlig betyde, at gode kandidater ikke vælger at søge et job hos virksomheden – simpelthen fordi det bliver for besværligt at komme på arbejde.

Sådan øger virksomheden sit kundefokus

Uanset hvad virksomheden består af, er et yderst vigtigt element i forretningen kundefokus. I dag har forbrugerne et utal af valgmuligheder – og er de ikke tilfredse med servicen, vælger de blot at foretage deres køb et andet sted. Af denne grund er det nødvendigt at lægge en strategi for, hvordan kunden forbliver i fokus, således der skabes gode relationer og gode oplevelser. Få tips nedenfor til, hvordan virksomheder netop kan øge deres kundefokus.

Sikr plads til kunderne hver eneste gang

Er der tale om en virksomhed med fysisk butik eller showroom, er det i den grad en god idé at sikre faste pladser til kunderne. Det nytter ikke noget, at kunderne skal bruge unødvendig tid på at finde parkeringspladser til deres besøg – dette udfordrer blot deres tålmodighed og giver et dårligt indtryk. Måske det bare er lettere for kunden at foretage sit køb online hos konkurrenten i stedet for?
For at undgå dette anbefales det, at virksomheden sikrer kunderne en plads med en parkeringsplads i Odense C, Aarhus, København, eller hvor virksomheden nu holder til. Lej en parkeringsplads i Odense C, og giv kunderne privat parkering i Odense C til hvert eneste besøg. Det virker måske som en mindre detalje, men for kunderne er det virkelig noget, der gør en forskel.

Hvem står for at give kunderne den gode oplevelse?

Når virksomheden har lejet en parkeringsplads i Odense C eller lignende, er det tid til at overveje, hvem der rent faktisk står for at give kunderne en god oplevelse i virksomheden. Er der tale om frontline-personale eller kundeservice? Ved at være opmærksom på dette vil det også være muligt at generere nyttig viden omkring kunderne og deres oplevelser. Nu er det nemlig muligt for ledelsen at forhøre sig direkte hos kilderne, som efterfølgende kan give deres dyrebare indsigter.

Få hele organisationen med i arbejdet

Arbejdet i at skabe gode kundeoplevelser ligger ikke blot ét sted, men skal være en del af hele organisationens arbejde. Derfor er det godt at overveje, hvor tæt ledelsen reelt set er med kunderne, hvorvidt der indsamles tilstrækkelig viden i forhold til kundetilfredshed, samt hvor proaktiv virksomheden er i henhold til at følge udviklingen af kundernes behov.

Læs mere her:
Sådan finder du det rette kontor og arbejdsmiljø til din virksomhed
Fordele ved et erhvervslejemål fremfor at købe et lejemål

Fremtiden består af aktivitetsbaserede arbejdspladser

Den helt store indretningstrend i forhold til indretning af erhvervslokaler i dag er den aktivitetsbaserede arbejdsplads. Her er det ikke blot indretningen, der har gennemgået en forandring – den fundamentale kultur i virksomheden vil ligeledes ændres i takt hermed. Medarbejderne vil i løbet af arbejdsdagen bevæge sig rundt omkring på kontoret, alt efter hvad deres behov er. Men hvordan indrettes en aktivitetsbaseret arbejdsplads helt konkret? Det kan du læse mere om her.

Aktive pladser og fokuspladser

Typisk vil en aktivitetsbaseret arbejdsplads rumme to typer af områder – de aktive pladser og fokuspladserne. Uanset om der er tale om lokaler til leje i Odense C, Aarhus eller København, vil dette også være muligt at opnå i din virksomhed. Aktivpladserne indbyder de ansatte til projektarbejde, videndeling og korte nedslag igennem arbejdsdagen f.eks. mellem de forskellige møder. Fokuspladserne inviterer i stedet medarbejderne til at fordybe sig på stillepladser uden forstyrrelse, hvor individuelt arbejde udføres fokuseret.

Skab de helt rette rammer for dialog og samtale

Udover at kreere både aktive og fokuserede pladser bør der ligeledes skabes de helt rette rammer for dialog og samtale. Telefonbokse, kupésofaer, bookbare mødelokaler og fleksrum er alt sammen geniale værktøjer, der med stor succes kan tages i brug. Her får medarbejderne mulighed for dialog og samtale til både formelle og uformelle møder. De ansatte bruger de dele af kontoret, som bedst passer til deres arbejdsbehov – og derfor er trenden anvendelig til erhvervslejemål i Odense C, Aarhus, København og alle andre steder i landet.

Ny sammenhængskraft opnås på arbejdspladsen

Med den aktivitetsbaserede arbejdsplads vil der skabes en ny sammenhængskraft. Det er klart, at hvis der er tale om butik til leje i Odense C eller lignende, så kræves en typisk butiksindretning. Men er der i stedet tale om lokaler til leje i Odense C til kontormæssigt brug, vil indretningstrenden i den grad være anvendelig.
De ansatte sættes mere fri i deres arbejde, og der tages udgangspunkt i fælles visioner og opgaver. Når de ansatte selv kan vælge deres omgivelser, udviser ledelsen respekt for den enkelte medarbejders varierende hverdag. Dette giver en fantastisk variation for de ansatte, hvilket også er en stor fordel.

3 fif til altid at finde den rette parkering i Odense C

Det er altid træls at skulle bøvle med at finde ledige parkeringspladser – især i Odense. Ingen gider at bruge unødvendig tid på at cirkulere rundt for at finde en plads til bilen, uanset om du er på vej til arbejde eller blot er i din fritid. Heldigvis kan du gøre dit for at øge sandsynligheden for at finde en parkeringsplads. Vi giver dig her tre tips til netop dette.

Lej en parkeringsplads i Odense C

Den allersikreste måde at anskaffe dig parkeringspladser på alle tidspunkter er ved at leje en parkeringsplads i Odense C. Der findes mange forskellige parkeringspladser i Odense C, som netop er til leje. Selvom det kan virke som en dyr post i budgettet, er det altså penge, der er godt givet ud. Du vil nemlig altid have privat parkering i Odense C til rådighed. Især erhvervsdrivende nyder godt af at leje en parkeringsplads i Odense C, da det giver medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnerne mindre bøvl i hverdagen.

Orienter dig om kommunens parkeringszoner

Odense Kommune har valgt at opdele kommunen i forskellige parkeringszoner. Disse zoner tæller rød, blå og grøn zone. Alle zoner repræsenterer et varierende prisleje. Grøn zone koster tre kroner i timen, blå zone koster otte kroner i timen, og rød zone koster 12 kroner i timen. Ved at orientere dig om de forskellige zoner kan du finde den bedste parkeringsplads og pris, som passer til dine behov. De dyreste zoner er typisk de mest centrale områder, mens de billige zoner ligger lidt længere væk fra centrum.

Banegård Center, VIVA, Toldkammeret og Kongensgade

Ønsker du ikke at leje en parkeringsplads i Odense C, gælder det i stedet om at udnytte de offentlige parkeringssteder. Her er især Odense Banegård Center, VIVA, Toldkammeret og Kongensgade gode steder at undersøge. Odense Banegård Center er beliggende på Østre Stationsvej 27 med indkørsel fra Dannebrogsgade, mens VIVA ligger på Østre Stationsvej 35. Toldkammeret ligger på Rugårdsvej 1, hvorimod Kongensgade ligger på Kongensgade 60.
Alle disse parkeringsområder er yderst centralt placeret, og du vil derfor have gode muligheder for at kunne nå din slutdestination herfra. Andre populære parkeringssteder er Grønnegade ved Grønnegade 1 og Rosenbæk Torv ved Rosenbæk Torv 19.

Inspiration til indretning af showroom

Har virksomheden en drøm om at skabe et inspirerende og indbydende showroom i Odense? Så er der gode muligheder for netop dette. Showrooms er den oplagte mulighed for virksomheder at kreere en vision, der skaber unikke oplevelser for besøgende og kunder. Her gælder det dog om at finde den rette indretningsløsning, således showroomet virkelig opnår sit fulde potentiale. Få inspiration til, hvordan du indretter et showroom, her på siden.

Find lyse lokaler til leje i Odense C

Først og fremmest er det naturligvis nødvendigt at have fundet lokaler til leje i Odense C. Her er det en fordel at vælge lyse erhvervslejemål i Odense C i en præsentabel ejendom. De lyse lokaler virker nemlig særdeles indbydende, samtidig med at det stiller produkterne i det bedste lys. Ejendommen bør ligeledes være præsentabel udefra, således kunder og besøgende allerede får lyst til at træde indenfor i showroomet ved første øjekast.
Heldigvis findes der masser af butikker til leje i Odense C, der er ideelle til formålet. Her er det en god idé også at finde lokaler til leje i Odense C, hvor parkeringsforholdene er gode. På denne måde kan besøgende og kunder nemt komme til og fra showroomet uden at skulle bekymre sig om bøvlet parkering.

Skræddersyede løsninger og masser af hylder og stativer

Når erhvervslejemålet i Odense C er fundet, er det tid til at foretage selve indretningen. Her kan virksomheden med fordel vælge skræddersyede løsninger, som netop er tilpasset den enkelte butik til leje i Odense C og dets muligheder. Fordelagtigt inventar er især massevis af hylder og stativer. Herpå kan virksomheden fremvise alle produkterne på flotteste vis, hvilket netop er hele pointen med showroomet.
I forbindelse med indretningen gælder det også om at udvælge en gennemgående stil. Overvejes dette ikke inden, kan showroomet hurtigt komme til at fremstå rodet i sit indtryk. Dette er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, da en stilfuld og sammenhængende indretning i stedet giver det bedste indtryk. Mange virksomheder vælger at gå med det industrielle look, som virkelig er moderne. Her gælder det om at indrette med rå kontraster, der især går i godt spænd med showrooms med bløde linjer såsom tøj.

Gode råd til at bruge transporttiden på fornuftig vis

Det er de færreste mennesker, der ønsker at have spildtid i deres hverdag – hverken på arbejdspladsen eller i det private. Pendling og transport til og fra arbejde er for mange en fast del af hverdagen, og her kan der hurtigt opstå masser af spildtid. Uanset hvor nemt arbejdspladsen har gjort det for medarbejderne at parkere tæt på virksomheden i form af lejede parkeringspladser i Odense C, vil det nærmest være umuligt at undgå transporttid. Læs med her på siden, og få gode råd til, hvordan du kan bruge din transporttid på fornuftig vis.

Optimer transporttiden – søg ny viden, eller bliv underholdt

Hvad end din transporttid indebærer cykling, offentlig transport eller bil og derefter parkering på en parkeringsplads i Odense C, er det klart en fordel at optimere transporttiden. Dette kan gøres på forskellige måder, og her er især nutidens teknologi uundværlig. Brug din transporttid på fornuftige ting ved f.eks. at lytte til podcast eller lydbøger. Vælg fagligt materiale for at søge ny viden, eller lad dig blot blive underholdt af ”ligegyldigt” indhold.

Brug transporttiden på kontakttid

Det er en rigtig god idé at omvende transporttiden til kontakttid. Dette forstås på den måde, at transporttiden er et ideelt tidspunkt til at foretage opkald på, besvare mails eller beskeder. Gør du brug af bil og privat parkering i Odense C, må du naturligvis ikke anvende din mobiltelefon under kørslen, og her kan det være nødvendigt at investere i et Bluetooth-headset. Dog kan du nemt bruge opkaldene til at tale med venner, familie eller i forbindelse med arbejdet.

Undgå myldretiden, hvis det er muligt

Hvis dine arbejdstider er lidt fleksible, vil du gøre dig selv en stor tjeneste ved at undgå myldretiden. Specielt morgentrafikken kan være trættende, hvor lange bilkøer ikke er optimale. Mød en time tidligere ind på kontoret og mærk, hvordan den ekstra ro kan give dig mulighed for at fordybe dig yderligere i arbejdsopgaverne. Du kan også arbejde hjemmefra den første time og dermed undgå morgentrafikken ved at køre en time senere. Dette er f.eks. oplagt på de dage, hvor du står for aflevering af børnene i institution eller skole.

Tips til at indrette det åbne kontormiljø

Mange lokaler til leje i Odense C byder på åbne kontormiljøer. Dette bringer mange fordele med sig, hvor medarbejderne har hurtig adgang til sparring og idéudveksling med hinanden. Dog er det ekstremt vigtigt, at storrummene indrettes optimalt – ellers kan der opstå mange forstyrrende elementer for de ansatte. Dette er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, og derfor er det væsentligt at indrette erhvervslejemålet i Odense C med tanke for storrummet. Læs med her på siden, og få tips til, hvordan virksomheden kan indrette det åbne kontormiljø på bedste vis.

Hav tanke for indeklimaet – så højnes produktiviteten

Når der er tale om storrum, skal flere mennesker blive enige om, hvad et godt indeklima er. Heldigvis er der en række grundregler for, hvad der danner ramme for et godt indeklima. Når mange mennesker er samlet ét sted, er der risiko for forhøjede temperaturer. Derfor gælder det om at have god ventilation og temperaturstyring i rummet, sådan at de bedste forudsætninger skabes. Hvis butik til leje i Odense C består af store vinduespartier, er det især vigtigt at erstatte rummets varme og tunge luft med frisk og ny luft.

Udnyt pladsen, og skab gode samarbejdsmuligheder

I og med det åbne kontormiljø giver flere kvadratmeter, gælder det om at udnytte pladsen til fulde. Dette gøres eksempelvis ved at skabe gode samarbejdsmuligheder for medarbejderne. Sørg for at indrette små områder i rummet, hvor de ansatte kan samles til mindre diskussioner – enten ved et højbord, et sofaområde eller et decideret mødelokale. På denne måde trækkes støjen også ét sted hen, hvilket vil være med til at skabe mindre forstyrrelser for de resterende medarbejdere på kontoret.

Overvej at oprette forskellige typer af arbejdsrum

Hvis arbejdsopgaverne kræver vidensdeling eller ro til koncentration, er det en god idé at overveje at oprette forskellige typer af arbejdsrum i indretningen. Dette giver medarbejderne en fleksibilitet, hvor de kan vælge fra og til efter behov. Der findes mange forskellige alternative rum, som virksomheden kan indrette såsom lounges, caféarealer, stillekupéer, hjemmearbejdspladser, projektrum, mødelokaler, enkeltmandskontorer, grupperum osv. Det er nemlig langt fra sikkert, at det åbne kontormiljø kan stå alene.

Gode råd til at få styr på parkeringen i Odense

Som ansat i en virksomhed, kunde i en forretning eller som samarbejdspartner er det ikke hensigtsmæssigt at bøvle med parkeringen. Faktisk kan det være med til at skabe dårlige arbejdsforhold, utilfredse kunder eller dårligt ry blandt samarbejdspartnerne, hvis de gang på gang skal cirkulere i længere tid for at finde en ledig parkeringsplads. Heldigvis er der gode råd at hente for dette, og dette kan du læse mere om nedenfor.

Lej parkeringsplads i Odense C, og få styr på parkeringen

For at få helt styr på parkeringen er det en god idé at leje en parkeringsplads i Odense C til virksomhedens kunder og ansatte. Der findes mange forskellige løsninger på netop dette, og mange af dem er fleksible. Herved får du altså god mulighed for at sammensætte netop den løsning i henhold til parkeringspladser i Odense C, som bedst passer til virksomhedens behov – uanset om det gælder butik eller virksomhed.

Privat parkering i Odense C med retmæssig bruger i fokus

Vælger virksomheden at leje en parkeringsplads i Odense C, vil virksomheden være sikker på, at parkeringspladsen bliver brugt retmæssigt. Især hvis løsningen foretages af et professionelt firma, som er ekspert på feltet. Virksomheden bestemmer oftest selv proceduren for håndtering af kontrol og tilladelser, hvorefter der altid vil være gjort plads til virksomhedens kunder og ansatte. Er der ikke plads på den private parkering i Odense C, så vil de uretmæssige brugere skulle betale for det.

Parkeringsplads i Odense C med digital innovation

I dag findes der mange parkeringsløsninger, hvor den digitale innovation afspejles. Her er der især tale om mobilbetalings-apps, som gør det nemt for kunderne at foretage eventuelle betalinger for parkeringen. Selvom virksomheden måske ikke selv anser dette som et plus, vil det for mange brugere af parkeringen være en kæmpestor fordel. Dette gør det nemlig langt nemmere at foretage betalinger – samtidig med at kunden får mulighed for blot at betale for den tid, kunden reelt set holder parkeret.
Hvis virksomheden selv har et ønske om at udføre kontrol af parkeringsarealerne, vil det ved mange udbydere være muligt. Virksomheden kan selvfølgelig også vælge den nemme løsning, hvor eksterne parkeringskontrollører holder øje med området.

Fordele ved at drive virksomhed i Odense

Når en virksomhed stables på benene eller er i fuld sving med sin drift, er det enhver erhvervsdrivendes ønske at skabe gode arbejdsvilkår og fremme effektivisering. Dette kan gøres på mange forskellige måder gennem varierende strategier – men blandt et af punkterne findes virksomhedens placering. Beliggenheden har nemlig en del at sige i forhold til innovation, initiativ og samarbejde. Her er Odense for mange iværksættere et oplagt valg – og du kan her læse mere om hvorfor.

Lokaler til leje i Odense C – i Danmarks tredjestørste by

Odense er den tredjestørste by i Danmark, og dette fører naturligvis en masse fordele med sig. Derfor findes der mange forskellige erhvervslejemål i Odense C, som virksomheder kan erhverve sig. Om virksomheden ønsker at placere sig helt i bymidten eller længere fra centrum er ligegyldigt – fordelene er alligevel mange og gode. Odense er nemlig en vigtig del af erhvervsejendomsmarkedet.

Servicer hele Fyn – og vær midtpunktet af landet

Med butik til leje i Odense C har du som virksomhed i den grad mulighed for at servicere hele Fyn – særligt med fokus på de succesfulde byer Middelfart, Nyborg og Svendborg. Derudover kommer Odenses centrale placering set i forhold til resten af landet. Der er nemlig gode forbindelser til øen, uanset om kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere befinder sig på Sjælland eller i Jylland.

Attraktiv beliggenhed – by, letbane og motorvej

Ved at finde lokaler til leje i Odense C er der ingen tvivl om, at virksomheden får et kontorlejemål med mange forskellige muligheder. Beliggenheden er nemlig særdeles attraktiv, hvor virksomheden både er tæt på by, letbane og motorvej.
Typisk vil erhvervslejemål i Odense C give fleksible indretningsmuligheder og attraktive parkeringsforhold, således virksomheden virkelig får mulighed for at tilpasse lokalerne efter behov. Derudover skal hverken medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere bøvle med parkering, hvilket klart er en fordel.
Som du kan se, byder Odense på et væld af fantastiske fordele for erhvervsdrivende. Skulle ovenstående ikke være tilstrækkeligt til at overbevise dig om en beliggenhed i byen, kan et væld af arrangementer og kurser eventuelt lokke. Odense Kommune tilbyder nemlig en række workshops, kurser og arrangementer, hvor der er fokus på udvikling af virksomheder.

Gode råd til parkering i Odense C

Odense er en by, hvor der er virkelig gode muligheder for erhvervsdrivende at udnytte byens fremskridt og muligheder. Derfor vælger flere og flere iværksættere at slå sig ned i byen – men hertil kan der komme en problematik i form af parkering. Hvis virksomheden ikke har tilknyttet parkeringspladser til erhvervslejemålet, kan det hurtigt blive en langsommelige og irriterende proces – og det gælder både for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Har din virksomhed ikke tilknyttet parkering i byen, kan du her få gode råd til at løse problemet.

Lej parkeringsplads i Odense C

En simpel løsning på problemet er at leje en parkeringsplads i Odense C. Dette kan gøres flere forskellige steder, hvor især Klostervej er et populært valg. Klostervej ligger i hjertet af centrum, og derfor er det en optimal beliggenhed for mange virksomheder. Derudover får du mulighed for både at leje privat parkering i Odense C på månedsbasis og timebasis alt efter, hvad der passer virksomheden bedst. Prisen for dette ligger fra 650 kroner om måneden og opefter.

Flere muligheder for privat parkering i Odense C

Klostervej er selvfølgelig ikke det eneste sted, hvor du kan leje en parkeringsplads i Odense C – selvom det er et yderst populært valg. Der findes heldigvis masser af andre parkeringspladser til udlejning, hvor du både kan leje på abonnement og til korttidsparkering. Her ligger priserne på 300-500 kroner om måneden og tæller et væld af placeringer:

 • Thrige
 • Møllekajen
 • Londongade
 • Helsingborggade
 • Pakhusgården
 • Rugårdsvej
 • Jarlsberggade
 • Sverigesgade
 • Havnegade
 • Landskronagade
 • Malmögade
 • Middelfartvej
 • Wichmandsgade
 • Lad ikke medarbejderne opleve parkeringsproblemer

  Du kan måske tænke, hvorfor det overhovedet er relevant at tænke over parkeringspladser i Odense C til dine medarbejdere – for der er jo masser af parkeringspladser i området. Men du må altså ikke lade det være et problem for dine medarbejdere at finde parkeringspladser og være begrænsede af timeparkeringer.
  Grunden til dette er, at det skaber unødigt stress for medarbejderne. Det er i stedet langt bedre, hvis de hver dag er sikre på at finde en fast parkeringsplads – uden de behøver at bruge flere minutter på at finde én. Uanset om medarbejderne oplever daglige eller ugentlige problemer med parkeringen, vil det være en særdeles god medarbejdergode at indtænke private parkeringsforhold.

  Odense er fuld af erhvervsmæssig fremtid og fremskridt

  Overvejer du at finde lokaler til leje i Odense C, er der uden tvivl gode grunde til at gå i gang med jagten. Erhvervsmæssigt er byen nemlig fuld af fremtid og fremskridt – og netop dette kan din virksomhed også blive en del af. Som trafikknudepunkt mellem Sjælland og Jylland er der stor interesse for at finde erhvervslejemål i Odense C, og det stigende antal af studerende er ligeledes med til at rykke denne efterspørgsel.

  Byen forventes at stige i folkemængde

  Det er ikke kun i skrivende stund, at det er fordelagtigt at finde en butik til leje i Odense C. Det forventes nemlig, at byen i fremtiden stiger i folkemængde – og dette betyder kun, at der skabes endnu bedre forretningsmuligheder i byen. Derfor kan du som erhvervsdrivende med ro i maven gå på jagt efter lokaler til leje i Odense C i Rosengårdscentret, Vestergade, Kongensgade eller mange andre populære områder.

  Erhvervslejemål i Odense C med stor eksponering

  Hvis du er på udkig efter en butik til leje i Odense C, er du selvfølgelig interesseret i at finde lokaler med stor eksponering. Dette kræver, at virksomheden lejer sig ind i et område med stor kundestrøm – og dette findes flere steder i byen. De mest populære områder er Overgade, Nørregade, Vestergade og Kongensgade. Disse områder er nemlig blandt byens gågader, hvor der altså strømmer masser af kunder til i løbet af en dag.

  Fine transportmuligheder og priser

  Med lokaler til leje i Odense C skal du ikke bekymre dig om dårlige transportmuligheder – tværtimod. Transportmulighederne i byen er nemlig ekstremt gode, uanset om der er tale om offentlig transport eller privat. Togtrafik fra Odense Banegård, busser, regionaltoge, cyklisme og gode vejnet er alt sammen noget, du som virksomhed kan udnytte med erhvervslejemål i Odense C.
  Derudover er priserne i byen fine. Du kan nemt finde en butik til leje i Odense C til ethvert budget. Her kan du med fordel søge efter ledige erhvervslejemål ud fra pris. På denne måde vises du kun de lejemål, som virksomheden reelt set har rådighedsbeløb til at betale. Dette gælder, uanset om virksomheden har et ønske om at få vist priser pr. kvadratmeter årligt eller den årlige leje.

  Nye erhvervslokaler i Munkebjerg Park

  Snart vil et nyt erhvervsbyggeri stå klar i Odense. Allerede 1. juni 2020 rykker de første nye lejere ind i Munkebjerg Park, som kommer til at huse de nye erhvervslokaler. Officielt kommer stedet til at hedde Munkebjerg Business Park, hvor der er hele 6.500 kvadratmeter til rådighed.
  Byggeriet er placeret på hjørnet af Niels Borhs Allé og Munkebjergvej, som er en ny bydel. Her bliver Munkebjerg Park en iøjnefaldende del af området, og flere lejere har altså allerede gjort deres indryk. Nykredit, PwC, Totalkredit, Lidl og Erhvervshus Fyn er blandt de mange lejere, og derfor gælder det om at få byggeriet færdiggjort i en fart.

  247 nye boliger i Munkebjerg Park

  Erhvervsbyggeriet er ikke det eneste, der er på vej i området. 247 nye boliger er nemlig næste del af byggeetapen på Munkebjerg Park, og disse nye boliger skal ligge centralt inde i området. Omtrent 145 af boligerne er allerede færdige, og cirka 130 er også allerede lejet ud.
  Munkebjerg Park er altså et område i fuld udvikling både for erhvervslivet og boliger. Ikke nok med at bydelen er i rivende udvikling, så er det også en bydel, som oplever stor popularitet og efterspørgsel. Dette er en unik udvikling for Odense – både for privatpersoner og erhvervsdrivende.

  Gode erhvervsmuligheder i Odense

  Odense er da også en by, som giver erhvervsdrivende gode muligheder. Byen er den tredjestørste by i Danmark og ligger centralt placeret i landet. Togruter og motorvejsstrækninger forbinder Odense med både Sjælland og Jylland, og dette er bl.a. nogle af grundene til, at Odense er en attraktiv by.
  Drømmer du om at drive virksomhed i byen, kan du enten vælge at købe eller leje erhvervslokaler. Mulighederne for dette er heldigvis mange, og du kan også ty til alternative og populære former for erhvervslejemål. Her er der tale om kontorfællesskaber, kontorhoteller eller klinikfællesskaber. Dette er en unik måde at drive forretning på, hvor du til billige penge får fleksible erhvervslokaler til rådighed. Derudover får du ekstrem god mulighed for at netværke, sparre og vidensdele med en lang række andre erhvervsdrivende – enten med personer i din egen branche eller på tværs af brancher.

  Idéer til at sikre dig de bedste parkeringsmuligheder i Odense

  Fyns hovedstad og H. C. Andersens fødeby – det kan næsten ikke betyde andet end til tider trænge parkeringspladser. Især fordi byen ligeledes rummer museer, hyggelige gågader, gode spisesteder, kultur, grønne områder, shopping-muligheder og Odense Zoo. Står du ofte i den situation, at du mangler en ledig parkeringsplads i byen, giver vi dig her nogle idéer til, hvordan du sikrer dig de bedste parkeringspladser i byen – især hvis du er erhvervsdrivende.

  Lej en parkeringsplads i Odense C

  For at være sikker på at dine ansatte, samarbejdspartnere og kunder får de bedste parkeringsforhold, er det en stor fordel at leje en parkeringsplads i Odense C. Parkeringsmulighederne for erhvervsdrivende er heldigvis rigtig attraktive for folk, der har et ønske om at have en fast parkeringsplads.
  Virksomheden kan med fordel gøre brug af de mest centrale parkeringspladser i Odense C ved at leje sig ind – enten i form af korttidsparkering eller abonnementsparkering. Der findes flere forskellige slags typer af abonnementer, således virksomhederne kan tilpasse abonnementet efter behov. Et af de mest populære abonnementstyper er 7×24, hvor brugerne må parkere 24 timer i døgnet på alle ugens dage. Dog er det ligeledes populært for virksomheder at anvende 5×24-abonnementet, som i stedet giver tilladelse til at parkere 24 timer i døgnet på hverdage.

  Parkeringsplads i Odense C i et parkeringshus

  Det er ikke alle, der føler det nødvendigt at anskaffe sig en privat parkering i Odense C – og her er parkering i et parkeringshus i stedet populært. Det er både muligt at leje parkeringspladser i Odense C’s parkeringshuse med en almindelig parkeringsplads, aflåste parkeringspladser og garager. Det betyder, at der altså er parkeringsmuligheder af enhver form – du vælger blot den form, der gør dig mest tryg. Igen er abonnementsordninger det mest populære valg, og herigennem er du også sikker på, at du altid har en ledig parkeringsplads til rådighed.

  Mange parkeringsområder i nærheden

  Som du kan se, findes der mange forskellige muligheder for at sikre dig en god parkeringsplads i byen. Parkeringspladserne i Odense C er fordelt over forskellige områder, hvor de mest populære er:

 • Filosoffen
 • Grønnegade
 • Kongensgade
 • Klosterbakken
 • Magasin Odense
 • Odense Banegård Center
 • Toldkammeret
 • Rosenbæk Torv
 • Vandværksvej 7
 • Vestergade 93-95
 • VIVA
 • Priserne for privat parkering i Odense C afhænger både af det valgte sted, ønskede parkeringstype samt interval. Det betyder, at du nemt kan skræddersy netop dit parkeringsabonnement efter virksomhedens individuelle behov.

  Guide: Derfor skal du finde lokaler til leje i Odense C

  Flere og flere erhvervsdrivende ønsker at starte firmaer op i Odense eller flytte deres eksisterende virksomheder til byen. Men hvordan kan det egentlige være, kan du måske tænke? Grundene til det er faktisk mange, og du kan i denne guide læse meget mere om det. På den måde bliver du klogere på, hvorfor netop også din virksomhed bør overveje at finde lokaler til leje i Odense C hurtigst muligt.

  Erhvervslejemål i Odense C – eventyrlig og charmerende by

  Der hersker ingen tvivl om, at Odense er en eventyrlig og charmerende by. Byen ligger som blommen i et æg i Danmark og anses derfor som værende perlen i landets østers. Atmosfæren i byen er noget helt særligt, og dette smitter ligeledes af på virksomhederne. Med et erhvervslejemål i Odense C bliver du en del af en masse interessante butikker, som både er små og store.
  Torve, sidegader, stræder og gågader i byen er alle sammen hyggelige, hvor kunder får spændende og gode muligheder for at shoppe. Særligt byens gågade og centrum myldrer af mennesker, og derfor er det altså ideelt at finde en butik til leje i Odense C.

  Flere spændende områder med lokaler til leje i Odense C

  Det forholder sig sådan, at der ikke kun er ét område af byen, der er attraktivt for virksomheder. Faktisk findes der flere forskellige områder med lokaler til leje i Odense C, som er spændende for erhvervsdrivende. Disse områder tæller bl.a.:

 • Odense Bymidte
 • Kongensgade
 • Vesterbro
 • Vestergade
 • Rosengårdscentret
 • Nørregade
 • Viva Odense
 • Overgade
 • Der er altså masser af steder at holde øje med, hvis du som erhvervsdrivende har et ønske om at finde en god butik til leje i Odense C. Uanset om butikken skal rumme skønhed, tøjmærker, design, indretning eller andet, vil mulighederne i byen altså være ekstremt gode.

  Bliv en del af de populære storcentre i Odense

  Blandt de spændende og attraktive områder i Odense finder du som nævnt tidligere Rosengårdscentret og Viva Odense. Disse storcentre er oplagte at finde en butik til leje i, da de altid er velbesøgte. Viva Odense findes i en nyere del af byen, som ligger mellem Østre Stationsvej og Rugårdsvej. Rosengårdscentret er derimod et af de ældste og største indkøbscentre i Danmark og huser 153 butikker. Rosengårdscentret er cirka 100.000 m2 og har et gågadelignende miljø indendørs.
  Viva Odense og Rosengårdscentret er derfor også gode muligheder for at blive en del af Odenses erhvervsliv, og du vil sagtens kunne finde masser af spændende lokaler her.

  Iværksætteri og bæredygtighed i Odense stiger

  Miljøet for iværksætteri i Odense må i den grad siges at være stort for tiden – især iværksætteri med fokus på bæredygtighed. Dette ses tydeligt gennem den succesfulde iværksætterifestival, som i 2019 havde rekordmange deltagere. Festivalen løber over fem dage, og i 2019 deltog hele 1.000 deltagere, hvilket er en rekord.

  Denne udvikling fortsætter år efter år, og dette er noget, som erhvervsdrivende i Odense bør være stolte over. Udviklingen i Odense har en selvforstærkende effekt, og derfor har flere og flere fået øjnene op for byens potentiale. I gennemsnit kommer 200 nye virksomheder til Odense – om måneden. Dette tal dækker både over etablerede og nye virksomheder, som vælger at flytte til byen.

  Lej kontor i Odense og bliv en del af udviklingen

  Hvis du er erhvervsdrivende eller har en drøm om at starte egen virksomhed, er der gode muligheder for det i Odense. Du finder et væld af kontormuligheder, som du kan leje – og derigennem bliver du en del af den positive udvikling i byen.

  Odense må i den grad også siges at være et attraktivt sted at placere en virksomhed. Med sin placering på Fyn er Odense centralt og ligger lige imellem Jylland og Sjælland. Dertil besøger mange turister byen, samtidig med indbyggertallet er stort.

  Virksomheder med fokus på bæredygtighed

  Som sagt er det især virksomheder i bæredygtige retninger, der finder sin plads i Odense. Igennem bæredygtighed sætter virksomhederne sin lid til at gentænke måden, man traditionelt set gør tingene på – eller helt nye og bæredygtige produkter opfindes. De gode idéer er altså typisk af en bæredygtig karakter.

  Virksomheder kan gennem deres indretning af kontorer, lagerdepoter, produktionshaller og lignende ligeledes have bæredygtighed i tankerne ved at indrette bæredygtigt. Her gælder det især om at vælge kvalitet, genbruge så meget som muligt og blot købe det nødvendige. Møbler og andet interiør holder typisk i længere tid, hvis det er af høj kvalitet, og det er klart en fordel. Virksomheden kan sagtens indrette indbydende og stilfuldt med genbrugsmøbler, hvilket som regel også fører til besparelser. Slutteligt gælder det selvfølgelig om kun at købe det nødvendige, så kontoret ikke spækkes med ubrugelige – og miljøbelastende – sager.

  Brug for møbler til kontoret? Køb dem brugt

  Når det er tid til at ommøblere kontoret, kan du med fordel købe møblerne brugt. Herigennem sparer du gode penge, da brugte møbler typisk er billigere end spritnye møbler. Derudover gør du noget godt for miljøet, da du blot genbruger tidligere møbler. Disse bliver derigennem brugt på ny i stedet for blot at ende på lossepladsen. Derudover giver det kontoret charme og personlighed gennem en indretning af genbrugsmøbler. Læs her mere om, hvordan du nemt kan købe brugte kontormøbler.

  Diverse salgssider til gode priser

  Internettet er et herligt sted, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer. Du finder selvfølgelig også et hav af brugte møbler, som er sat til salg. Udnyt dette, og udforsk dine muligheder på diverse salgssteder. Den Blå Avis og Gul og Gratis er to yderst populære platforme. Det betyder, at siderne ofte bugner af forskellige former for kontormøbler – alle sammen til gode priser. Her er det selvfølgelig en fordel at købe møblerne hos en sælger, der befinder sig relativt tæt på virksomhedens adresse. På denne måde bruges mindst mulige penge på transport af møblet.

  Forskellige internetshops med brugte møbler

  Er du ikke til køb af kontormøbler hos en privatperson, findes der ligeledes andre internetsider. Faktisk findes der et hav af forskellige internetshops, der er specialiseret i at købe brugte kontormøbler. Af denne grund finder du typisk mange forskellige kontormøbler af god kvalitet, der også er ergonomiske. Dette er en stor fordel, da ergonomiske kontormøbler såsom hæve/sænkeborde og kontorstole er et must for de ansattes velvære. Du finder som regel også andre former for kontormøbler på disse sider såsom konference-, møde-, kantine- og loungemøbler.

  Lej eller lease kontormøblerne

  Et andet alternativ til at købe brugte kontormøbler er at leje eller lease dem. Princippet er det samme – du bruger aldeles mindre penge på at købe møblerne, samtidig med at du får gode møbler for pengene. Flere og flere forhandlere har nemlig gjort det muligt for virksomhedsejere at lease eller leje et udvalg af kontormøbler. Omkostningerne af møblerne fordeles over flere måneder, og derfor er virksomheden ikke afhængig af eventuelle lån i banken. Derudover er det nemmere for virksomheden at være opdateret på den nyeste teknologi, da rådighedsbeløbet netop bliver større.

  Sådan byder du bedst gæster og kunder velkommen

  At byde gæster og kunder velkommen i virksomheden er faktisk lidt af en strategisk overvejelse, som alle virksomheder bør gøre sig. Det nytter nemlig ikke noget blot at have en sød receptionist – omgivelserne skal ligeledes være indbydende. Derfor er indretningen af firmaets lobby eller receptionistareal uhyre vigtigt. Du kan her læse mere om, hvordan du byder gæster og kunder bedst velkommen igennem virksomhedens indretning.

  Virksomhedens DNA skal afspejles

  Det første indtryk af virksomheden, som gæster og kunder får, sker allerede, når de træder ind ad døren. Derfor skal indretningen afspejle virksomheden, således det er tydeligt at se, at virksomheden hører til her. Uanset om virksomheden har fokus på elegance, kreativitet, tradition eller innovation, kan det illustreres gennem indretningen.

  Elegante kompetencer kan f.eks. afspejles ved få farvenuancer, minimalistisk indretning og klassiske møbelvalg. Kreative kompetencer kan illustreres ved kunstnerisk vægkunst, træmøbler og spændende farvevalg. Traditionelle kompetencer kan f.eks. vises i indretningen ved meget lyse farvenuancer, store og enkle kunstværker samt iøjnefaldende skrivebordsarealer. Slutteligt kan innovative kompetencer udstråles gennem kreative løsninger, farvestrålende nuancer og plantevægge.

  Udstrål dialog, positivitet og imødekommenhed

  Udover at lade indretningen afspejle virksomhedens DNA er det vigtigt at lade indretningen udstråle dialog, positivitet og imødekommenhed. Disse tre ord er altafgørende for, at gæster og kunder føler sig velkomne. Så snart en person træder ind ad døren, skal det være nemt at se, hvor vedkommende kan få hjælp henne. Dette kan bl.a. være gennem en receptionist eller et kort over bygningen. Lad det ligeledes være tydeligt, at personerne er ankommet til det rette sted ved at lade virksomhedsnavnet være visuelt præsenteret.

  Husk at tilføje et hjemligt touch

  Gennem de seneste år er boligindretning blevet mere og mere synligt blandt danskerne, og dette ses bl.a. også i diverse boligprogrammers popularitet. Dette er med til at skabe en større forventning blandt gæsterne og kunderne. Tilføj derfor hjemlige elementer i kontorindretningen såsom loungemøbler, pyntepuder, gulvtæpper og grønne planter.

  Selvfølgelig er det også en god idé at tænke kontorets beliggenhed ind i indretningen. Er virksomheden beliggende i et spritnyt, arkitekttegnet erhvervsbyggeri, er især moderne indretningselementer passende. Er kontorlokalerene derimod placeret i ældre bindingsværksejendomme, kan en mere traditionel eller hyggelig indretning måske være mere optimal.

  Idéer til gode frokostordninger på arbejdspladsen

  Frokostpausen – det er for mange danskere et helligt ord på arbejdspladsen. I frokostpausen tages der en velfortjent pause fra arbejdsopgaverne. Hovedet får en pause og er efterfølgende parat til at klare arbejdet igen. Derudover er frokostpausen det oplagte tidspunkt at få en hyggelig snak med kollegaerne – enten om opgaverne eller fritiden. Mange arbejdspladser vælger at have en frokostordning til medarbejderne. Herigennem får de ansatte lækker og frisklavet mad, der i den grad skaber sammenhold. Men hvad skal frokostordningen bestå af? Det giver vi dig idéer til lige her.

  Sund mad giver masser af fordele

  Det fantastiske ved frokostordninger er, at du som arbejdsgiver får en indflydelse på, hvad de ansatte spiser. Derfor er det en stor fordel at servere sund mad for medarbejderne. På sigt vil det komme både de ansatte og virksomheden til gode, da sund kost er alfa omega for et godt helbred. De sunde retter giver medarbejderne fornyet energi og skærper koncentrationen. Derudover kan sygefraværet nedbringes, hvilket klart er en fordel. Vælg derfor gerne sunde frokostordninger, da det er en god investering for arbejdspladsen.

  Varieret mad skaber glæde

  Et andet vigtigt aspekt i forhold til frokostordninger er variation. Ved medarbejderen på forhånd, at hver mandag byder på pitabrød, tirsdag står på taco, onsdag er det pastaretter, torsdag byder på tarteletter, og fredag er lig med burger – så forsvinder forventningsglæden. Sørg i stedet for at variere frokosten, så de ansatte har noget at se frem til. Forskellige retter er desuden med til at give medarbejderne en masse proteiner og gode vitaminer.

  Husk nu at tage hensyn til den enkelte

  Idet frokostordningen foregår på arbejdspladsen, skal der tages hensyn til den enkelte medarbejder. Tages der ikke hensyn, bliver den enkelte ekskluderet, hvilket langtfra er en behagelig følelse. Fødevareallergier og ønsket om at undgå kød bør der tages hensyn til. Forhør dig hos de enkelte medarbejdere, når det gælder laktose, gluten, nødder, bær, kød og lignende – og sørg så for at inkludere hensynene i maden. Vegetaren bør ikke tilbydes den samme salat hver dag. Der skal være mad til alle, uanset deres forhold til mad.

  Derfor skal du prioritere motion på arbejdspladsen

  Har du egen virksomhed? Vil du gerne sikre dig, at dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen, og at de samtidig yder en virkelig god indsats? Så kan det være en idé at lægge motion ind som en fast del af programmet på arbejdspladsen.

  Motion frigiver lykkehormoner i hjernen

  Du kender det sikkert. Selv om det er hårdt at komme ud at løbe, føles det helt fantastisk bagefter. Det skyldes blandt andet, at motion frigiver lykkehormoner i hjernen. Det vil sige, at du faktisk kommer i en form for rustilstand, når du eksempelvis løber.

  Vil du gerne have, at det er en behagelig oplevelse for dine medarbejdere at gå på arbejde, kan det derfor også godt betale sig at prioritere motion i virksomheden. På den måde kan du sikre dig, at dine ansatte vitterligt rider på en lykkerus, når de er på arbejde, og det vil naturligvis øge arbejdsglæden.

  Bevægelse øger produktiviteten

  Ud over at du med motion kan skabe en generel følelse af velvære på arbejdspladsen, gælder det også, at motion kan være med til at øge produktiviteten. Når dine ansatte får bevæget sig i løbet af dagen, kommer blodomløbet i gang, og det betyder endnu højere produktivitet.

  Lav eksempelvis en regel på arbejdspladsen om, at alle medarbejdere skal rejse sig op og være aktiv i fem minutter ved hver hele time. På den måde får alle kroppen i gang, og det kan i høj grad være med til at betyde, at I alle er endnu mere effektive bagefter.

  Sunde medarbejdere betyder færre sygedage

  Når dine medarbejdere dyrker motion, bliver de sundere, og det betyder færre sygedage. Motion styrker immunforsvaret, og dermed vil de ansatte have lettere ved at holde diverse sygdomme og vira for døren, hvis de holder sig aktive.

  At dine medarbejdere ikke bliver syge, er ikke blot rart for dem, men også for dig. Det er en enorm økonomisk fordel, at dine ansatte er i stand til at møde på arbejde hver eneste dag. Vil du gerne gøre noget godt for både din virksomhed og dine ansatte, er motion på arbejdspladsen derfor et godt sted at starte.

  Odense er en god placering for virksomheder i vækst

  Hvis du ejer en virksomhed, der er i vækst, så er det vigtigt, at din virksomhed ligger i en by, der kan gøre den endnu bedre. Det er ikke de fleste virksomhedsejere, der er klar over, hvor stor en rolle den by, som virksomheden ligger i, har.

  Det har en stor indflydelse på, hvorvidt der er muligheder for, at virksomheden kan fortsætte sin positive udvikling og endda forbedre den. Odense er en af de få byer i Danmark, der kan klare dette. Læs artiklen og find ud af hvorfor.

  Odense er en attraktiv erhvervsby

  Mange virksomhedere vælger at tage til Odense, da Odense er en attraktiv erhvervsby for virksomhedere med drømme om at blive større. Det er blandt andet på grund af byens størrelse, at der er rigtig mange virksomheder, som vælger Odense. Det er kun København og Aarhus, der overgår Odense, der er Danmarks tredjestørste by. Størrelsesmæssigt kan Odense både levere kontorlokaler til de helt store virksomheder og til mindre enkeltmandsvirksomheden.

  Gode muligheder for at få samarbejdspartnere

  Odenses placering på Fyn er også ganske populær, da den er meget central. Der er derfor gode muligheder for at skabe arbejdsforbindelser til de andre store markeder i Danmark. De fleste virksomheder, som er i vækst, har typisk gode arbejdsforbindelser til det meste af landet. Derfor vælger mange også at bosætte sine virksomheder i Odense, da det er nemt at komme rundt til de andre byer i Danmark.

  Livlig studieby

  Med en virksomhed i vækst får du formentligt brug for ny arbejdskraft løbende. I Odense holder Syddansk Universitet blandt andet til, og hvert år er bliver mange studerende færdige og ledige på arbejdsmarkedet i Odense. Det er en god mulighed for at få fat i de unge nyuddannede fra Syddansk Universitet, hvis din virksomhed ligger i Odense. Det er desuden også en god mulighed for at få unge ind i din virksomhed, hvis du ønsker at have studiemedhjælpere. Dette er med til at skabe et dynamisk miljø på arbejdspladsen, og du kan være med til at skabe din virksomheds fremtid med de unge medarbejdere meget tidligt.

  Centrum eller yderområder? – Sådan finder du ud af, hvor du skal placere din virksomhed

  Skal du finde nye lokaler til din virksomhed, er det evige spørgsmål altid, hvor det skal være. Du har sikkert en by, du tager udgangspunkt i. Det kan for eksempel være Odense. Der kan dog være stor forskel på, om du skal placere dig midt i centrum, eller virksomheden i stedet skal ligge i ydreområdet af byen. I denne artikel hjælper vi dig med at finde ud af, hvordan du finder den rette placering. Læs med, og bliv klogere på, om centrum eller yderområdet er den bedste løsning for dig.

  Har du brug for meget plads?

  Dit pladsbehov kan påvirke, om det er centrum eller ydreområdet, der er optimal for placeringen af din virksomhed. Har du brug for en masse plads til mange medarbejdere, kan det være svært at finde store nok lokaler inde midt i centrum af byen. Det kan derfor være en fordel at bevæge dig ud i ydreområderne, hvor der ofte er større bygninger.

  Har du brug for knap så meget plads, kan det ofte være en fordel at vælge centrum. Her kan du nemlig nemt finde et lokale, der passer til dit behov rent pladsmæssigt.

  Skal det være nemt for medarbejderne at komme hen til arbejdspladsen?

  Dette spørgsmål har flere aspekter. Det handler nemlig i høj grad, om medarbejderne typisk allerede bor i byen, eller de kommer udefra. Derudover afhænger det også af, om de benytter offentlig transport, har egen bil eller vælger at gå eller cykle.

  Inde i centrum er det nemt for folk, der bor i byen, at komme hen til virksomheden. De kan højst sandsynligt i løbet af ingen tid være fremme på cykel eller på gåben. Derudover er det typisk også nemmere at komme til centrum med offentlig transport.

  Ydreområderne er oplagte til folk, der alligevel skal tage bilen. Ved at placere virksomheden i ydreområdet kan dine medarbejdere typisk undgå en masse myldretrafik, som der typisk er inde midt i byen.

  Er huslejen det vigtigste?

  Er prisen det vigtigste, vil det typisk altid være billigst i ydreområderne. Det er derfor her, du skal søge ud, hvis det skal være så billigt som muligt i husleje.

  3 råd til at få et bedre indeklima på arbejdspladsen

  Når du har flere medarbejdere på arbejdspladsen, kan indeklimaet hurtigt blive påvirket. Et dårligt indeklima kan have en stor påvirkning på arbejdspladsen. Det kan gøre dine medarbejdere mindre effektive. Det kan derfor helt sikkert betale sig at gøre en aktiv indsats for et godt indeklima. I dette indlæg har vi samlet tre gode råd til, hvordan du kan få et bedre indeklima på arbejdspladsen. Læs med her.

  Brug ventilatorer til forbedret luft

  Ventilation er altid en fordel at have på arbejdspladen. Det hjælper nemlig med at få noget cirkulation i luften. Dette er også med til at rense luften. Ventilatorer er derfor altid et godt sted at starte, når du ønsker et bedre indeklima. Det koster selvfølgelig lidt at anskaffe ventilatorer. Det er dog noget, der kan betale sig på sigt.

  Planter kan gøre meget for indeklimaet

  Der er flere ting, der bidrager til et bedre indeklima. Planter er blandt andet en af de ting. Det virker måske en smule mærkværdigt, men den er god nok. Der er flere planter, der har nogle helt særlige egenskaber. Det er egenskaber, der kan være med til at rense ud i luften. Planter er en nem måde at gøre noget godt for indeklimaet. Derudover vil de helt sikkert også pynte på kontoret. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke planter du vælger til kontoret. Det er nemlig ikke alle planter, der har disse gode egenskaber. Det kan derfor være en fordel at spørge på et gartneri eller ved en blomsterhandler. På den måde er du sikker på, at du får de rette planter til kontoret.

  Frisk luft kan være en hurtig og nem løsning

  En nem og gratis måde at forbedre indeklimaet på er ved at få frisk luft ind på kontoret. Er der en tung og varm luft på kontoret, kan det nemlig hurtigt blive ubehageligt at arbejde. Ved at åbne et par vinduer kan du forbedre indeklimaet betydeligt. Det er derfor en nem og hurtig løsning, som alle kan benytte sig af. Det forudsætter dog, at der er nogle vinduer, som du kan åbne.

  Forbedr virksomheden med individuelle KPI’er

  Driver du virksomhed, er du helt sikkert bekendt med begrebet. På godt, gammeldags dansk er KPI’er målsætninger for en virksomhed. Du kan imidlertid også lave individuelle KPI’er for medarbejderne, og det bør du i høj grad overveje at gøre.

  Ingen medarbejdere er ens

  Der er ganske enkelt ikke to medarbejdere, der er ens – og heldigvis for dét. Det giver nemlig utroligt meget værdi for virksomheden, at der er forskellige personligheder ansat, som har hver deres spidskompetencer. De forskellige spidskompetencer skal anerkendes og udnyttes på bedst mulig vis, hvis virksomheden skal have succes. Netop derfor er det en rigtig god idé at lave individuelle KPI’er for de enkelte medarbejdere. På den måde kan man fokusere på, hvad den enkelte er god til og gerne vil blive bedre til, og det giver de bedste forudsætninger for at skabe en succesfuld virksomhed i det lange løb.

  Skal man helt droppe fælles KPI’er?

  Nej. Der skal selvfølgelig fortsat være nogle fælles KPI’er, som er gældende for hele virksomheden. Som team har man nogle fælles mål, som man gerne skal nå sammen. Derfor giver det selvfølgelig fortsat god mening at have KPI’er for hele virksomheden. Dermed kan der ikke herske nogen tvivl om, hvor I gerne vil hen, og det medvirker til, at samtlige ansatte kan arbejde målrettet imod de samme, fælles mål. Lav derfor KPI’er for virksomheden, og kommuniker disse ud til samtlige ansatte, så der er enighed om, hvor virksomheden er på vej hen.

  Brug KPI’erne som motivation

  Der er naturligvis forskel på, hvordan forskellige mennesker bedst motiveres. Det gælder imidlertid, at det for mange er formålstjeneligt at have tydelige målsætninger, der skal nås. Derfor kan KPI’er i høj grad være en motivationsfaktor i det daglige. Ligeledes kan de være medvirkende til, at man udvikler sig som medarbejder. Sætter man nogle ambitiøse mål for sig selv, bliver man naturligvis bedre og bedre til sit job, og det er både en fordel på virksomhedsplan og på et personligt plan. De fleste mennesker holder af at udvikle og dygtiggøre sig, og med tydelige KPI’er bliver det nemt at følge med i ens egen udvikling.

  Placer dig i Odense, hvis du vil lokke de bedste medarbejdere til

  Flere og flere virksomheder begynder at se en fordel ved at placere deres virksomhed i Odense. Når du vælger at placere dig i Odense, kan du nemlig lokke de bedste medarbejdere til din arbejdsplads. Det er der flere forskellige grunde til. Læs mere om, hvorfor du kan lokke de bedste medarbejdere til Odense herunder.

  En central placering i landet

  Odense har en helt eminent placering i landet. Ønsker du en central placering i landet, bliver det nærmest ikke bedre end i Odense. Den centrale placering er noget, der er med til at lokke de bedste medarbejdere til din virksomhed, hvis du kan tilbyde dem en god arbejdsplads. Den centrale placering i landet, gør det nemt at komme til din virksomhed som medarbejder. De kan derfor stadig have bopæl i Jylland og på Sjælland og pendle til din virksomhed. Derudover er der også gode transportmuligheder til og fra Odense til resten af landet.

  En by med en masse at byde på

  Odense er også en attraktiv placering for din virksomhed, hvis dine medarbejdere ønsker at bo tæt på arbejdspladsen. Byen har nemlig en masse at byde på. Det gælder både, når det kommer til kulturliv, natur, byliv og andre oplevelse. En placering i Odense kan derfor også være attraktiv, hvis dine medarbejdere er friske på at flytte tæt på din virksomhed. Når du vælger at placere dig i en attraktiv by som Odense, kan du derfor nemmere lokke de bedste medarbejdere til din virksomhed.

  De bedste medarbejdere kan allerede være i Odense

  Når du vælger en placering i Odense, kan du også lokke medarbejdere, der allerede bor i byen til din virksomhed. Byen byder nemlig på en skarp skare, der sikkert kan være guld værd i din virksomhed. Odense er nemlig en studieby, som hele tiden udklækker nye kandidater med den nyeste viden. Når du vælger at placere dig i Odense, vil du synes som en mere attraktiv virksomhed for studerende, der snart skal have et job. På den måde er Odense derfor også en attraktiv placering, når du vil lokke de bedste medarbejdere til din virksomhed.

  Det skal du huske, når du skal leje kontorlokaler

  Er du på jagt efter kontorlokaler til din virksomhed? Det kan være lidt af en proces at finde de helt rigtige kontorlokaler. Man kan hurtigt stirre sig blind på noget, der virker helt fantastisk, men som ren faktisk ikke passer til virksomheden.

  I dette indlæg hjælper vi dig med, hvad du skal huske at oveveje, når du skal finde kontorlokaler. Du får her tre tips, der hjælper dig tættere på de helt rigtige lejede kontorlokaler.

  Vælg den rigtige størrelse

  Et af de vigtigste punkter, du skal overveje, er, hvor store kontorlokaler du har behov for. Her skal du både tage højde for, hvor mange medarbejdere du har, og hvilke andre aktiviteter der skal være plads til.

  Du kan måske nemt se for dig, hvor de forskellige medarbejdere skal sidde i nogle potentielle kontorlokaler. Har du dog husket at tænke over, om der er behov for et eller flere mødelokaler? Det kan også være, du har brug for et sted, du kan have en printer til at stå, eller et rum til opbevaring. Størrelsen på dine kontorlokaler kan derfor afhænge af mange forskellige ting.

  Find et område, der passer til virksomheden

  Selvom lokalerne er vigtige, er det også vigtigt, at du tager højde for, hvilket område du vælger at leje dine kontorlokaler i. Du skal for eksempel overveje, om det er vigtigt, at det er tæt på byen, eller det er bedre, det ligger tæt på en motorvej.

  Derudover kan det også være i forhold, om der skal være udeareal eller ej. Det er selvfølgelig meget forskellige fra virksomhed til virksomhed, hvad der er behov for. Det er derfor vigtigt, at du også gør dig disse overvejelser.

  Husk fremtidsperspektivet, når du vælger lokale

  Når du skal finde kontorlokaler, kan det også være en god idé at tage fremtidsperspektivet med. Hvis du allerede nu har planer om at udvide forretningen, kan det betale sig, at du finder lokaler, der kan rumme vækstplanerne.

  Det sikrer dig, at du ikke pludselig skal flytte igen, når der er behov for mere plads. Det kan derfor spare dig for en del flytteomkostninger.

  Odense ligger midt i landet. Læs med her, og find ud af, hvorfor det er en fordel for dig

  Hav kontor midt i landet – derfor er Odense optimal

  Odense er en by i vækst, og det er en by, som tiltrækker rigtig mange virksomheder. Her vil vi fokusere på byens beliggenhed – landets tredjestørste by ligger nemlig lige midt i landet, bogstavelig talt. En central beliggenhed er der rigtig mange fordele ved, og vi vil her præsentere de største fordele for dig.

  De bedste medarbejdere

  En vigtig del af det at drive virksomhed – én af de allervigtigste faktisk – er at have de bedste medarbejdere. Har du kontor i den ene eller den anden ende af landet, vil dine medarbejdere typisk komme fra samme område. Det er de færreste, som har tid og mulighed for at bruge flere timers transport til og fra arbejde hver dag. Har du derimod kontor i en by som Odense, er der en langt større skare af mennesker, som bor i nærheden, og som derfor er kandidater til at arbejde hos dig. Desuden er Odense en universitetsby, hvilket er endnu en stor fordel.

  Kunder fra hele landet

  Ligesom at Odense ligger godt i forhold til at tiltrække medarbejdere fra det meste af landet, forholder det sig på samme måde med kunderne. Med base i Odense kræver et besøg i din virksomhed ikke en dagsrejse for nogen; uanset hvor i landet de kommer fra. Og det gælder naturligvis også den anden vej rundt, hvis du skal på kundebesøg et sted i landet.

  Mulighed for at ekspandere

  Den sidste væsentlige fordel ved Odenses beliggenhed, som vi skal omkring, er områderne omkring selve byen. Får du og din virksomhed så stor succes, at I vokser ud af jeres lokaler og skal finde nogle nye, er Odense en by, hvor du kan finde alle lokaletyper. Der er både de større lokaler uden for selve byen – ligesom centrum af Odense byder på mange mindre lokaler – som egner sig særligt godt til den nystartede virksomhed eller enkeltmandsvirksomheden.

  Derfor er Odense en attraktiv erhvervsby

  Odense er en af de større byer i landet. Faktisk er det den tredjestørste, hvor København og Aarhus løber med hhv. første- og andenpladsen. Mange virksomheder vælger at placere deres hovedsæde i København eller Aarhus. Der er dog også rigtig mange gode muligheder, du kan drage fordel af, når du vælger en placering som Odense. Byen er nemlig yderst attraktiv for erhverv. I dette indlæg kan du læse mere om, hvorfor du måske skal overveje at placere din virksomhed i Odense.

  Attraktiv placering i landet

  Odense har en særdeles god placering i landet. Byen er nemlig centralt placeret, hvilket kan være attraktivt for mange virksomheder. Har du en virksomhed, der har mange samarbejdspartnere fra hele landet, kan Odense være et perfekt sted at slå sig ned. Placeringen sikrer nemlig, at det er forholdsvist overskueligt for dine samarbejdspartnere at komme til møde og lignende i din virksomhed.

  Uanset hvor i landet de måtte komme fra, vil det ikke kræve en større dagsrejse at komme frem. Det kan selvfølgelig også være en fordel for dig, hvis du skal fra kontoret og videre ud i landet for at besøge kunder, leverandører eller samarbejdspartnere. Det er derfor bekvemmeligt både for dig og dine gæster, at du vælger en placering i Odense.

  Stort udvalg af kompetent arbejdskraft

  Har du en større virksomhed, hvor du har brug for en masse arbejdskraft af den ene eller den anden art, er Odense også et rigtigt godt bud på en perfekt placering. Byen er nemlig kendt for at være en studieby, hvor flere tusinder af unge mennesker fuldfører deres uddannelse hvert eneste år. Du har derfor en stor skare af kompetente, potentielle medarbejdere at vælge imellem, når du skal ansætte nye til din virksomhed.

  Fordelen ved Odense er, at der er mange forskellige uddannelser at vælge imellem i byen. Der er derfor også et stort udvalg af kompetencer at vælge imellem, når du skal have nye ansatte i din virksomhed. Det kan være en fordel at vælge nyuddannede, da de kommer med frisk, ny viden. Når du vælger en placering i Odense, kan du fremstå mere attraktiv for nyuddannede.

  Få succes med din virksomhed: Hav fokus på trivslen

  Danske virksomheder er efterhånden blevet mere og mere opmærksomme på deres medarbejderes trivsel. Det skyldes naturligvis, at man har kunne se en forbedring af arbejdskvaliteten og motivationen hos de virksomheder, der har haft fokus på netop dette. Herunder kan du læse mere om de tiltag, man kan lave for at sikre bedre trivsel for alle parterne på en arbejdsplads.

  Tal succeserne op

  Sørg først og fremmest for, at der generelt er en god stemning på arbejdspladsen – også i travle og hektiske perioder. Husk at tale succeserne op – også de helt små af slagsen. Det sikrer en fællesskabsfølelse såvel som stolthed og glæde blandt medarbejderne. Her kan det blive relevant at indføre forskellige bonusordninger for de medarbejdere, der har klaret sig ekstra godt i en periode. Dog kan det have lige så stor, eller endda større, effekt med en anerkendende og rosende bemærkning. Her er det ikke kun ledelsen, der kan skabe en bedre stemning. Kollegerne kan nemlig i lige så høj grad rose hinanden og fortælle hinanden om, hvornår det går ekstra godt. Det kan være i form af små bemærkninger, en highfive eller en rosende besked online. Det kan være en god ide at spørge sine medarbejdere om, hvad der særligt motiverer dem og giver dem større glæde ved at arbejde i virksomheden.

  En varierende arbejdsdag

  Anerkendende bemærkninger behøver ikke nødvendigvis komme fra direkte fra ledelse – de kan også forekomme indirekte. Undersøgelser har vist, at mange medarbejdere i høj grad motiveres af de arbejdsopgaver, de har. Som arbejdsgiver er det meget vigtigt at sørge for, at medarbejderne forstår de forskellige dele af virksomheden, de er ansat i, såvel som hele virksomhedens struktur. En helt klar rollefordeling er nødvendig, for at den enkelte medarbejder forstår sin rolle i strukturen. Det giver ansatte en værdifølelse, der er helt central for det engagement, de kommer med. Sidder medarbejdere ofte med de samme arbejdsopgaver dag ud og dag ind, uden der synes at være en naturlig udvikling, er der endvidere en risiko for, at de langsomt mister arbejdsglæden. For rigtig mange mennesker er en af de vigtigste faktorer for et godt arbejdsliv en spændende og varieret hverdag.

  5 idéer til at styrke sammenholdet i virksomheden

  Det gode arbejdsmiljø og det stærke sammenhold kan være afgørende for en virksomhed. Derfor er det også værd at pleje de indbyrdes relationer på arbejdspladsen, men hvordan gør man det? Det får du fem bud på her.

  1) Mandagsmøde

  Det kan være fornuftigt at mødes mandag morgen over en kop kaffe for dels at gennemgå den kommende uges opgaver og dels at få hilst på hinanden efter weekenden. På den måde tager man sammen hul på en ny uge, og man er sikker på, at alle medarbejderne får hilst på hinanden, efter at endnu en weekend er gået.

  2) Teambuilding

  Vil man ud i noget mere ”ekstremt”, kan man vælge teambuilding. Det vil uden tvivl være med til at styrke sammenholdet. Især i yngre virksomheder vil det være en overvejelse værd, hvis man skal have kickstartet følelsen af at være et team, der arbejder henimod nogle fælles mål.

  3) Fælles frokost

  Ved at spise frokost sammen hver eneste dag har medarbejdere mulighed for at vende løst og fast, og det er med til at styrke fællesskabsfølelsen. Man kan eksempelvis sikre sig, at der bliver holdt fælles frokostpause ved at investere i en frokostordning.

  4) Aktiviteter uden for arbejdet

  Har medarbejderne lyst til det, kan det virkelig også gavne, at der bliver afholdt nogle aktiviteter uden for arbejdstiden. Det kan eksempelvis være en fredagsbar, en tur på museum – eller alle en eftermiddag tager på café. Det er nærmest underordnet, hvad der konkret skal foregå – det vigtigste er, at medarbejderne kommer ud af de vante rammer og får opbygget et fællesskab, hvor der også kan snakkes om andet end arbejde.

  5) Åbne kontorer

  Sidst, men ikke mindst, kan det være en fordel at have åbne kontorlandskaber, hvor det er nemt for de ansatte at spørge hinanden om hjælp og dele gode råd. Det gør det ligetil for medarbejderne at bruge hinandens kompetencer, og på den måde styrkes fællesskabsfølelsen, og desuden effektiviserer det arbejdsgangen, at man hurtigt kan få brugbare råd hos naboen, hvis man er i tvivl om noget.

  Udlev iværksætterdrømmen i Odense

  Går du med en drøm om at starte en virksomhed, men er du usikker på, hvordan og hvor du skal starte? I Odense oplever de i disse år en stor stigning i antallet af nye virksomheder, der dukker op i centrum og omegn, og det skyldes mest af alt byens og kommunens tilbud og hjælp til nye iværksættere, der ønsker at starte egen virksomhed.

  Få hjælp til at starte virksomheden

  Som kommende iværksætter har du måske allerede overvejet de mange gode muligheder, der er ved at placere din virksomhed i Odense Kommune. Her finder du nemlig en lang række gratis tilbud, der helt sikkert kan hjælpe dig godt i gang med mange af de praktiske ting, der er, når man forsøger at etablere egen virksomhed. De kan desuden besvare dine mange spørgsmål, inden du kaster dig ud i dit projekt. Kommunen tilbyder møder med virksomhedskonsulenter, der kan give dig gode råd i forhold til din forretningsplan og dit budget. Derudover finder du vejledning og sparring på kurser som “Iværksætterhjulet” på kommunens iværksætterfestival eller på byens diverse iværksætter-cafeer.

  Find den perfekte kontorplads

  Som ny iværksætter i Odense har du rigtig gode muligheder for at finde en kontorplads i et kreativt og socialt kontorfællesskab med andre freelancere og startup-virksomheder, hvor du med andre iværksættere har mulighed for at dele erfaringer. I et kontorfællesskab kan du oftest vælge mellem en enkelt plads i et åbent kontorlandskab eller leje et mindre kontorlokale, hvis I er flere, der ønsker at stable en virksomhed på benene. En plads i et kontorfællesskab er ofte også en meget billigere løsning, end hvis I skulle leje kontorlokaler på egen hånd. Som startup-virksomhed giver det dig desuden en stor fordel, at Odense er en af landets universitetsbyer. Når din virksomhed vokser, og du står og mangler mere arbejdskraft, kan du med sikkerhed finde nye ansatte og praktikanter med relevant erfaring.

  I Odense finder du den vejledning og det faglige og kreative fællesskab, du har manglet for at kunne udleve din iværksætterdrøm. Undersøg selv de mange muligheder for gode og billige kontorpladser på øen mellem Jylland og Sjælland.

  Odense boomer med robotvirksomheder

  Robotvirksomheder over hele landet strømmer til Odense for at tage del i den kolossale robotudvikling. Odense har taget skridtet videre end landets andre storbyer, og de er nu førende på markedet. Byen satser på, at dette er en branche, der er værd at investere i. Store som små robotvirksomheder flytter deres virksomhed for at blive en del af den såkaldte robotklynge i Odense. Odense er en by i konstant udvikling. Dette ses også på deres nyeste initiativ i folkeskolen.

  Robotudvikling på skoleskemaet i Odense Kommune

  Odense Kommune ved, at der vil mangle arbejdskraft inden for robotbranchen i fremtiden. Derfor har de startet et nyt initiativ. Alle børn i Odense Kommune skal nu lære om robotter, robotudvikling og programmering allerede fra 1. klasse. Dette skulle gerne give børnene en interesse for feltet allerede i en tidlig alder og på sigt skabe flere dygtige mennesker, der ønsker at arbejde med robotter. Odense Kommune har sat 11 millioner kroner af til projektet om at udbrede viden og forståelse af teknologi til kommunens folkeskoleelever. På denne måde bliver børnene vant til at arbejde med teknologi fra de er helt små.

  Amerikanske Teradyne investerer i dansk virksomhed

  Udover robotundervisning i folkeskolen kan Odense også prale med at have landets største robotvirksomheder. Blandt andet ligger robotgiganten Mobile Industrial Robots med hovedcenter i Odense. Og netop Mobile Industrial Robots kan blære sig med store resultater i år. Virksomheden er nemlig blevet solgt til amerikanske Teradyne for intet mindre end 1,7 milliarder kroner. Dette må siges at være en kæmpe succeshistorie. Teradyne, der med hovedkontor i Boston i USA, omsætter hvert år for omkring 12,5 milliarder kroner, og derfor kan Mobile Industrial Robots være godt tilfredse med det nye samarbejde. Samtidig får virksomhedens hovedkontor lov til at blive i Odense, hvorfra de udvikler alle deres bedste idéer. Mobile Industrial Robots er nu garanteret en sikker fremtid inden for branchen – og de er en spiller, der er værd at holde øje med på det internationale marked for robotudvikling.

  Med kontor i Odense behøver du ikke at gå på kompromis

  Måske har du lyst til at vælge det sikre valg og bosætte dig på Sjælland blandt hovedstadens mange muligheder. Men samtidig har du måske en krejler gemt i maven, som godt har luret, at man får meget mere for pengene andre steder. Her kan Odense være det helt rette for din virksomhed, da du med et erhvervskontor i Odense ikke behøver at vælge mellem mange muligheder og flere kvadratmeter for pengene.

  Stor fleksibilitet

  Med et erhvervslokale på Fyn er du tæt på det meste. Hvor end du er på Fyn, er du kun en times kørsel fra Odense – og dette er en stor fordel i erhvervssammenhænge. Det gælder både i forhold til medarbejderstaben, da I kan rekruttere fra hele Fyn, men samtidig kan I som virksomhed også let komme omkring.

  Den offentlige transport bliver også hurtigere, og DSB planlægger at forkorte transporttiden mellem de største danske byer – med andre ord er det også let at komme både til Aarhus og København, men også andre både jyske og sjællandske byer som Fredericia og Roskilde.

  Flere kvadratmeter for pengene og federe firmafester

  Vælger du at leje et lokale i det fynske, er der mange penge at spare. Kvadratmeterprisen er væsentligt lavere, hvilket selvsagt betyder, at der er flere penge til alt det sjove, hvad end man drømmer om federe firmafester eller flottere omgivelser.

  Fyn er fin – også i forretningssammenhæng

  Fyn er kendt for sin særlige charme og de flotte, flotte omgivelser. Og der er bare noget om snakken – på Fyn finder man sig let til rette. Odense er desuden en by med mange muligheder. Det er en by i vækst midt imellem Jylland og Sjælland – og man kunne derfor sige, at man får det bedste fra begge verdener og samtidig får noget helt for sig selv med erhvervslokaler i Odense. Hvis du drømmer om at komme lidt væk fra storbyens bytrafik og travlhed, men samtidig gerne vil være i en fornuftig afstand til hovedstaden og til Jylland, kan Odense være det helt rigtige valg.

  Arbejdsglæde kræver gode fysiske og psykiske rammer

  Komfort er vigtigt på arbejdspladsen. Der er ingen, der har lyst til at bruge en time i rush-hour om dagen i offentlig transport omgivet af svedlugt, brækpletter og alt for mange mennesker med tanken om at skulle bruge de forestående otte timer af dagen i en ubehagelig stol på et fælleskontor med kollegaer, der stresser frem for at bidrage til arbejdsglæden.

  Ikke blot skal valget af kontorlokaler være omhyggeligt taget og skabe gunstige rammer for virksomheden – også miljøet på kontoret skal være sublimt, før virksomheden kan drives til succes. Det gode kontormiljø kan virke som et abstrakt begreb – for hvad gør, at kontoret bliver et rart sted at være?

  Det forsøger denne artikel at svare på ud fra to faktorer, der begge påvirker individets dag og komfort. Når alle individer er komfortable og dermed glade, kommer det gode kontormiljø nemlig ganske naturligt.

  Fysisk

  Først og fremmest skal de fysiske rammer på kontoret være optimale, før arbejdsglæden indfinder sig. Det bedste kontor har en god beliggenhed, der både gavner firmaets image og kundetilgængeligheden samt medarbejdernes mulighed for at komme på arbejde.

  Derudover bør alle kontorer have velfungerende udluftningssystemer og varmeanlæg, så indeklimaet til hver en tid kan tilpasses vejret. Det er svært at koncentrere sig, slappe af og være til stede, når kontoret føles som Sahara eller Nordpolen.

  For at medarbejderen sikres en glædelig dag ved arbejdsbordet, skal både bord og stol passe til den enkeltes behov. Det gøres bedst ved at vælge en kontorstol med god støtte og et bord, der kan justeres.

  Psykisk

  Når mange mennesker er under samme tag, arbejdsopgaverne presser sig på, og hverdagens yderligere stress mærkes i skuldrene, kan det være svært at opretholde sit overskud og sin energi. Arbejdsglæde opstår kun, når det psykiske miljø er rart for alle medarbejdere.

  Ved at tage hensyn til kollegaers behov, aflaster man dem og skaber et sundt psykisk miljø. På fælleskontoret bør respekt, hjælpsomhed såvel som evnen til at tage hensyn til diverse vaner herske.

  Skab arbejdsglæde ved at have fælles konsensus og aftaler om god opførsel og gode vaner på kontoret, så alle medarbejdere imødekommes og aflastes.

  Det betaler sig at prioritere gode kontorlokaler

  I løbet af de sidste par år er der kommet et øget fokus på, hvilken betydning de fysiske omgivelser i en virksomhed har. Undersøgelser har nemlig vist, at omgivelserne har afgørende betydning for medarbejderes engagement og motivation og dermed kan have betydning for, hvordan virksomheden klarer sig. Der er derfor al god grund til at prioritere indretningen og kvaliteten af dine erhvervslokaler, og her kan du blive klogere på, hvad du ifølge eksperterne kan gøre for at give dine medarbejdere det bedste arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

  Et godt indeklima er vigtigt

  Både du og dine medarbejdere bruger mange timer i virksomhedens kontorlokaler, og det er derfor vigtigt at prioritere et godt indeklima. Først og fremmest er det vigtigt, at der er god belysning i lokalet. Mange af de nyere erhvervslejemål har store vinduespartier, da dette sikrer, at en masse naturligt lys falder ind i lokalerne. Det er videnskabeligt bevist, at lys er med til at give os mere overskud og bedre humør, hvorfor du i høj grad bør prioritere godt lys til dine medarbejdere. Hvis dine lokaler ikke har store vinduespartier, kan du sagtens sikre godt lys alligevel. Dette kan du gøre med gode lamper, der giver det lys, som medarbejderne har brug for. Luft er ligeledes vigtigt for at holde hjernen i gang. Sørg for at have en god temperatur i dine lokaler, så medarbejderne hverken sveder og får hovedpine af et for varmt klima eller fryser på grund af for lave temperaturer. Det er i den forbindelse også vigtigt, at der løbende bliver luftet ud i lokalerne. Selvom det kan være koldt, bør i lufte ud mindst en gang om dagen, da frisk luft giver ny energi til hjernen. Ofte deler flere medarbejdere lokale, og her skal du være opmærksom på, at støjniveauet holdes på et minimum. Larm i arbejdslokalet kan give frustrationer og koncentrationsbesvær blandt medarbejderne, hvilket nedsætter deres evne til at arbejde.

  Gode faciliteter og en moderne indretning

  Udover et godt indeklima er det vigtigt, at medarbejderne har de nødvendige faciliteter til rådighed i deres kontorlokale. Det er motiverende og giver mulighed for en bedre arbejdsindsats fra medarbejderne, hvis deres elektroniske udstyr og andre arbejdsfaciliteter er gode. Samtidig føler mange medarbejdere sig mere værdsat og værdifulde, hvis du vælger at bruge penge på gode faciliteter til dem, hvilket er med til at optimere deres arbejdsindsats. Udover at udstyret skal være i orden, spiller også indretningen en rolle for medarbejdernes motivation og engagement. Der er ikke noget meget kedeligere end helt hvide lokaler uden spændende interiør. Gør lokalerne personlige og hyggelige og skab på den måde den bedste atmosfære for dine medarbejdere, der som sagt skal bruge mange timer i disse lokaler. Sørg for, at indretningen afspejler virksomhedens identitet på den bedst mulige måde, på den måde passer den også bedst til medarbejderne.

  Driv virksomhed i en ung by

  Odense er en af landets største byer, når det kommer til studier. I byen ligger et universitet og en række andre videregående uddannelser. Det gør, at Odense har stor udskiftning i sine borgere og giver byen et meget ungt miljø med potentiale, der kan gavne både nye og etablerede virksomheder.

  I Odense skorter det hverken på muligheder for at samarbejde med uddannelsessteder og finde studentermedhjælpere – det giver virksomheden en helt unik mulighed for at have fingeren på pulsen med, hvad der foregår i de unges miljø – ganske simpelt fordi lejeboligen ligger i byen, hvor de unge også er. En ting er at følge med i, hvad de unge laver – noget andet er at tiltrække nye talenter til virksomheden blandt højtuddannede unge, der ønsker at sætte et præg på virksomheden.

  Fremtidens medarbejdere

  En anden ting er, at de nye medarbejdere fra Odenses mange ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i mange tilfælde vil kunne bidrage med nye idéer og vinkler på de gamle idéer – det kan de, fordi de sidder inde med ekspertviden om lige præcis deres fag. En ekspertviden ,der kan komme virksomheden til gode, hvis den bliver taget hånd om og bliver mødt i de områder, hvor den unge selv færdes, studerer og hænger ud med venner og studiekammerater.

  Forhåbentlig kommer din virksomhed til at vare ved i mange år – og derfor er vigtigt at slå sig ned i en by med fremtidsmuligheder. Fremtidsmuligheder betyder netop at finde en by, hvor der er en fremtid – det gælder altså mere konkret om at finde en by, der kan give virksomheden kompetente medarbejdere. Også om fem år, ti år – ja, måske endda længere tid.

  Nemt at komme til byen

  Odense ligger i Danmarks midte, og det gør det en hel del nemmere at få fat i fremtidens og nutidens talenter, end det er i rigtig mange andre mellemstore danske byer. Fordi Odense ligger så centralt i landet, som den gør – nærmere bestemt med cirka en time til halvanden times kørsel til Aarhus og en time til to timers kørsel alt afhængigt af trafikken til København og Esbjerg.

  Derfor kan talenter på tværs af geografi og på tværs af faglige skel og baggrund lynhurtigt komme forbi en virksomhed i Odense og bidrage til at føre firmaets projekt ud i livet med hurtig fart, så projektet stadig er relevant for omverden, når det er færdigt og klart til at skulle ud i virkelighedens verden.

  At Odense samtidig er en charmerende by med et historisk islæt, der når på tværs af både landegrænser, sprog og kontinenter, gør Odense til et omdrejningspunkt for udenlandske såvel som danske gæster– i den situation kan det være smart at have fingeren på pulsen og leje sig ind der, hvor det sker.

  Derfor er Odense den perfekte by at drive virksomhed i

  Hvis du gerne vil starte egen virksomhed og har frit valg på alle hylder til at vælge lige netop den danske by, du skal drive virksomhed i, kan du gøre klogt i at vælge Odense. Byen er nemlig en af Danmarks største byer, og med en lav husleje – sammenlignet med andre danske storbyer – og mange dygtige nyuddannede mennesker er byen ideel at vælge som byen, hvor du skal drive virksomhed. Derudover har byen et rigt kulturelt liv og er beliggende lige midt i Danmark, hvor dine ansatte vil have mulighed for at komme fra både Fyn, Jylland og Sjælland. Mulighederne er altså mange i Odense, og hvis du læser videre, kan du blive meget klogere på, hvorfor du skal vælge netop denne by.

  Antallet af kontorer stiger

  Der bliver i skrivende stund bygget et væld af nye, flotte og velindrettede kontorlandskaber i særligt Aarhus og Odense. Virksomhederne søger nemlig vestpå i jagten på at kombinere et mere roligt liv med lokaler til virksomheden som prismæssigt matcher budget og forventninger. Der er altså rig mulighed for at finde erhvervslokaler til virksomheden, som matcher alle de behov, der måtte være. Ikke at glemme, at huslejen i Odense er lavere end både i Aarhus og København.

  Mulighed for at rekruttere nye medarbejdere

  Med en central placering i Danmark har man som virksomhed mulighed for at rekruttere nye medarbejdere fra store dele af landet. Dine ansatte kan komme fra både Fyn, Jylland og Sjælland, da byen ligger som smørklatten i Danmark. Og hvis ikke potentielle medarbejdere har mod på at pendle, er Odense en yderst attraktiv by at flytte til, hvor kombinationen mellem storbyliv og fynsk afslapning på fineste vis vil lokke flere danskere til byen i fremtiden.

  Nyudklækkede unge mennesker, der er klar til arbejdsmarkedet

  Ikke nok med at byen er rig på kulturliv og har mange erhvervslejeboliger til rådighed, så huser byen også et universitet samt mange andre uddannelsessteder, hvor der flere gange om året bliver udklækket mange unge mennesker, som blot står og venter på at score drømmejobbet på arbejdsmarkedet. Der er altså rig mulighed for at ansætte medarbejdere, der har den mest opdaterede og nyeste viden inden for forskellige felter, hvilket i høj grad kan gavne din virksomhed.

  Charmerende byliv

  Odense er på alle tænkelige måder en yderst charmerende og hyggelig by, hvor der er mulighed for at besøge et utal af cafeer og restauranter, gå på museum eller i zoologisk have eller tage på en af Danmarks største festivaler i sommermånederne. Der findes ikke den ting, som byen ikke kan tilbyde, og derfor er byen et fuldkomment fantastisk match til dig og din virksomhed.

  Det betaler sig at prioritere gode kontorlokaler

  I løbet af de sidste par år er der kommet et øget fokus på, hvilken betydning de fysiske omgivelser i en virksomhed har. Undersøgelser har nemlig vist, at omgivelserne har afgørende betydning for medarbejderes engagement og motivation og dermed kan have betydning for, hvordan virksomheden klarer sig. Der er derfor al god grund til at prioritere indretningen og kvaliteten af dine erhvervslokaler, og her kan du blive klogere på, hvad du ifølge eksperterne kan gøre for at give dine medarbejdere det bedste arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

  Et godt indeklima er vigtigt

  Både du og dine medarbejdere bruger mange timer i virksomhedens kontorlokaler, og det er derfor vigtigt at prioritere et godt indeklima. Først og fremmest er det vigtigt, at der er god belysning i lokalet. Mange af de nyere erhvervslejemål har store vinduespartier, da dette sikrer, at en masse naturligt lys falder ind i lokalerne. Det er videnskabeligt bevist, at lys er med til at give os mere overskud og bedre humør, hvorfor du i høj grad bør prioritere godt lys til dine medarbejdere. Hvis dine lokaler ikke har store vinduespartier, kan du sagtens sikre godt lys alligevel. Dette kan du gøre med gode lamper, der giver det lys, som medarbejderne har brug for. Luft er ligeledes vigtigt for at holde hjernen i gang. Sørg for at have en god temperatur i dine lokaler, så medarbejderne hverken sveder og får hovedpine af et for varmt klima eller fryser på grund af for lave temperaturer. Det er i den forbindelse også vigtigt, at der løbende bliver luftet ud i lokalerne. Selvom det kan være koldt, bør i lufte ud mindst en gang om dagen, da frisk luft giver ny energi til hjernen. Ofte deler flere medarbejdere lokale, og her skal du være opmærksom på, at støjniveauet holdes på et minimum. Larm i arbejdslokalet kan give frustrationer og koncentrationsbesvær blandt medarbejderne, hvilket nedsætter deres evne til at arbejde.

  Gode faciliteter og en moderne indretning

  Udover et godt indeklima er det vigtigt, at medarbejderne har de nødvendige faciliteter til rådighed i deres kontorlokale. Det er motiverende og giver mulighed for en bedre arbejdsindsats fra medarbejderne, hvis deres elektroniske udstyr og andre arbejdsfaciliteter er gode. Samtidig føler mange medarbejdere sig mere værdsat og værdifulde, hvis du vælger at bruge penge på gode faciliteter til dem, hvilket er med til at optimere deres arbejdsindsats. Udover at udstyret skal være i orden, spiller også indretningen en rolle for medarbejdernes motivation og engagement. Der er ikke noget meget kedeligere end helt hvide lokaler uden spændende interiør. Gør lokalerne personlige og hyggelige og skab på den måde den bedste atmosfære for dine medarbejdere, der som sagt skal bruge mange timer i disse lokaler. Sørg for, at indretningen afspejler virksomhedens identitet på den bedst mulige måde, på den måde passer den også bedst til medarbejderne.

  Det er blevet mere attraktivt at drive virksomhed i Odense

  Historisk set har danske byer været gode til at drive forretninger, og det er da også noget, som går helt tilbage fra den kolonialske tid; dengang hvor hærvejen og handelsstæder dominerede måde at drive forretning på. I løbet af de sidste mange år har tingene dog ændret sig, og fokus har i højere grad været rettet mod København, som har været hjem for mange store koncerners og virksomheders hovedsæder. Det har været attraktivt for erhvervstoppen at befinde sig i København, men tiderne skifter, og flere og flere rykker vestpå, i jagten på at finde det rette hjem for virksomheden. Det er der flere årsager til, blandt andet at infrastrukturen er forbedret markant, men også fordi væksten så småt er i gang igen, hvilket betyder, at der bygges nye og flotte kontorer, især i Aarhus og Odense.

  De seneste par år er der kommet stor fokus på Århus, og alt hvad byen kan. Dette fokus er da også helt retfærdig og forståeligt, for det går godt i byen. Men faktisk er det måske gået manges næse forbi, at Odense også i høj grad er hoppet med på vognen, i kampen om at tilbyde attraktive kontormiljøer til danske større eller mindre virksomheder. Byen har meget at byde på, heriblandt et større antal studerende, flotte nye kontormiljøer samt plads til at bygge nyt.

  Odense bliver mere attraktiv på flere parametre

  Ét af parametrene, som Odense er blevet mere attraktiv på, er det øgede fokus og den øgede talentmasse, som Syddansk Universitet (SDU) er blevet i stand til at appellere til og i sidste ende rekruttere. For talentmassen vokser på SDU, og det er noget, som rigtig mange virksomheder vægter højt, når de skal vurdere, hvor deres kontorer skal ligge. Kløgtige studerende kan nemlig opfylde mange roller, og især hos mindre virksomheder er der mange populære stillinger, som på den ene side gavner den studerende, men som på den anden side gør, at virksomheden kan udfylde en måske lidt aparte rolle. En rolle, der ikke er en fast ansættelse til.

  Dernæst er Odense også attraktivt vurderet på beliggenheden. Godt nok er der direkte færgeforbindelser mellem Sjælland og Jylland, men man skal aldrig undervurdere infrastrukturen, og det faktum at Odense har relativ kort afstand til det meste af landet.

  Til sidst har et øget fokus fra Odense Bys side også været med til at gøre det mere attraktivt at etablere et kontor der. For byen er mindre kompakt end København og Århus, hvilket bringer flere fordele med sig. Først og fremmest er der mere plads til, at man kan bygge nyt og flot hovedsæde. Dernæst er der flere projekter, eksempelvis omkring Odense Havn, som bliver til kontorer, og som har billig husleje, især holdt op imod København.

  Flere og flere virksomheder ønsker kontor i Odense

  Det er blevet mere populært end nogensinde før at have kontor i en af de større danske byer. Flere og flere virksomheder centraliseres i og omkring de større byer i Danmark. Særligt på Fyn søger et større antal af virksomheder mod Odense i langt højere grad end tidligere. Et kontor i Odense er nemlig mere populært end nogensinde før. Men hvad skyldes denne centralisering og interesse for at drive virksomhed nær de større byområder egentlig?

  Kvalificeret arbejdskraft i Odense

  Rigtig mange unge vælger at flytte mod de større byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, når de skal i gang med at studere. Dette skyldes i høj grad det store udbud af videregående uddannelser, der forefindes i de større danske byer. Der er således et langt større udbud og et bedre studiemiljø i de store byer sammenlignet med mange mindre danske byer. Denne tendens og centralisering mod de større danske byer har dog medført, at disse byer sidder på langt de fleste ny- og højtuddannede.

  De fleste virksomheder ønsker naturligvis at have de bedste og dygtigste ansatte. Det er derfor helt naturligt, at mange virksomheder rent geografisk søger derhen, hvor de kan få de dygtigste ansatte. Flere og flere virksomheder søger derfor erhvervslokaler i de større byer, da det særligt er i disse byer, det er let at finde kvalificeret arbejdskraft. Der ses derfor en forhøjet efterspørgsel på kontor- og erhvervslokaler i og omkring Odense. Mange fynske virksomheder ønsker netop at placere sig så strategisk og centralt som overhovedet muligt.

  Virksomheder lejer kontorlokaler frem for at eje

  Det er dog ikke alene søgen efter et højtuddannet personale, der tiltrækker virksomheder til Odense. Flere og flere virksomheder ønsker nemlig derudover at leje frem for at eje kontorer og erhvervslokaler. Årsagen til denne udvikling grunder blandt andet i det stigende krav til virksomheders omstillingsparathed og fleksibilitet. Omlægninger og omstruktureringer er ikke længere en sjælenhed i det danske erhvervsliv, hvorfor mange virksomheder ikke ønsker at binde sig til faste erhvervsejendomme. I stedet ønsker flere og flere virksomheder at leje kontorer og erhvervslokaler for begrænsede perioder af gangen, da dette giver mere fleksibilitet og færre risikable økonomiske omkostninger.

  I takt med at flere virksomheder ønsker at leje kontorlokaler frem for at købe, er det tydeligt, at virksomheder også må søge derhen, hvor der forefindes det største udbud. Udbuddet af erhvervslokaler, der er til leje, er væsentligt større i og omkring de større danske byer. I Odense udbydes langt flere kontorer og erhvervslokaler i forhold til resten af Fyn. Mange virksomheder har således bedre forudsætninger for at finde gode erhvervslokaler og kontorer til leje i Odense, da udbuddet simpelthen er større.

  Attraktivt at leje erhvervslokaler i Odense

  Odense er kommet med i forhold til priserne på leje af erhvervslokaler. Det er naturligt nok storbyer som København, Aarhus og Aalborg, der giver Odense følgeskab som nogle af de mest populære byer at drive erhverv i grundet, at kunderne er lige i nærheden. Men med rekordlavt antal af ledige lokaler til erhverv er det ikke lige til at finde noget med det samme.

  Det er dog håb i Odense, hvor der stadig er en god koncentration af lokaler, hvor nogle står tomme og klar til overtagelse. Sammenligner man fx med København, der står for en fjerdedel af alle kontorer i Danmark, er Odense en noget mere medgørlig by, hvis man er nystartet virksomhed og drømmer om at slå sig ned i nogle flotte lokaler.

  Fælleskontorer blomstrer

  Ligesom man ser det i hovedstaden og i Aarhus, er Odense også godt på vej med en masse fælleskontorer, som er særligt henvendt til mindre startups, som ønsker et sprudlende miljø, hvor der er andre ligesindede at sparre med. I Odense finder man også de her kontorfællesskaber, som er det nye inden for deleøkonomi. Det er en måde, hvorpå man kan gå sammen om at leje større lokaler, der så inddeles i mindre dele og lejes ud.

  Sådan kan man nemt starte op, uden at skulle sætte sig for dyrt. Det er netop det sidste, man har lyst til som startup. Der findes også større fælleskontorer, som henvender sig til virksomheder, der har en vis indtjening. Her er der døre, der kan lukkes, hvilket der typisk ikke er ved et åbent kontor. Her kan få du en bås, hvor du kan have din computer – og så er det ellers alt, hvad du har behov for.

  Nemt at komme i gang med deleøkonomi

  For særligt mindre virksomheder i Odense er det her attraktivt for iværksættere, som søger hinanden. Det kan være en nem måde at skabe forretningsforbindelse på eller samarbejder. Er du en større virksomhed, vil du måske hellere have et større kontor for dig selv. Men ellers blomstrer de lige nu op over det hele og udnytter pladsen optimalt. I takt med at der er mindre lokaler og bygninger ledige, er denne form for deleøkonomi kærkommen og en god løsning for mange.

  Står du og skal bruge et erhvervslokale i Odense, er der god hjælp at hente på diverse ejendomsportaler, hvor markedet ikke er mættet endnu. Det kan være en god idé at holde øje med siderne fra morgenstunden, så du kan ringe på et lejemål så hurtigt som muligt. Der kan være rift om de gode lejemål, hvorfor det gælder om at holde dig til ilden, så du optimerer dine egne muligheder for at finde et lejemål.

  Undgå problemer, når du skal flytte

  Man kan let løbe ind i uforudsete problemer, når man flytter sin virksomhed til nye kontorlokaler.

  Det fortæller Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk, der for et par år siden rykkede sin virksomhed til nye, moderne kontorlokaler på Østerbro. Og det gælder ifølge ham om at planlægge og være opmærksom på alle detaljer.

  ”Vi endte fx med at stå uden internet i flere måneder, fordi vi glemte at søge om gravetilladelse til internetkablerne, og det var rimelig fatalt, da vi jo er en internetportal.”

  De bedste flytteråd

  Det er naturligvis vigtigt, at alle interessenter lige fra kunder og samarbejdspartnere til elselskabet ved, at virksomheden skifter adresse.

  For at være behjælpelig med at din virksomhedsflytning foregår så let som muligt, har Lokalebasen.dk samlet en række gode råd og punkter, som du bør være opmærksom på.

  ”Vi har også en række samarbejdspartnere, der kan give jer en skarp pris på forskellige serviceydelser forbundet med jeres flytning.”

  Jakob Dalhoff uddyber, at de gennem årene har høstet gode erfaringer med alt fra dygtige håndværkere til designvirksomheder og gerne vil dele ud af denne viden.

  Se den gratis flytteguide hos Lokalebasen.dk.

  Aarsleff udvider sit fynske hovedkvarter

  Entreprenørkoncernen Aarsleff flytter i 2017 ud til erhvervsområdet ved Energivej, der ligger i udkanten af Odense tæt på motorvejen. Samtidig udvider Per Aarsleff kraftigt med købet af bygninger, der skal huse værksteder for maskin-, smede- og el-afdelingen.

  De nye haller har et areal på 10.000 kvadratmeter, så der bliver god plads til at fremstille beton- og bygningselementer. Og det bliver der nok brug for – Aarsleff har netop skrevet kontrakt med AP Pension om at bygge nye ejendomme i den sydlige ende af Thomas B. Thriges Gade. De nye bygninger skal rumme både boliger, erhvervs- og kontorlokaler.

  Læs mere på Estate Media: Aarsleff udvider domicil i Odense med 8000 kvm.

  Det moderne kontor kræver indeklima-boost

  Kontorlandskaber i store, åbne lokaler er trendy, men storrumskontorer med store glasfacader kan i mange tilfælde medvirke indeklima-problematikker

  Et problematisk indeklima er ikke et nyt fænomen. Mange kan nikke genkendende til irritation over dårlig akustik, der typisk medfører meget larm eller fornemmelsen af, at der virker indelukket i et lokale.

  I forlængelse af at rigtig mange nyopførte bygninger, der huser kontorer, er konstrueret med store mængder glas, er der også opstået problemer med at kontrollere temperaturen. Det skyldes, at glasfacaderne fungerer på samme måde som i et drivhus.

  Den rette temperatur medfører dygtigere medarbejdere

  Udsving i temperaturen er et af de største problemer på arbejdspladser, der er indrettet som storrumskontorer. Det fortæller Peter Aufeldt, afdelingschef i rådgivningsfirmaet Orbicons arbejdsmiljøafdeling. Han tilføjer, at mennesker er forskellige, men at den ideelle temperatur for langt de fleste kontoransatte ligger på omkring 21 til 23 grader. Dette er dog ikke altid lige nemt at ramme.

  ”Hvordan det opnås, afgøres individuelt i hver enkelt sag. Det kan være solafskærmning, ventilering eller nogle gange køling.”

  Forskere fra Cornelle University i New York har påvist, at en forkert temperatur på kontoret får medarbejdere til at præstere dårligere og helt konkret begår de flere fejl, end hvis temperaturen er tilpasset.

  Dyrt at spare

  ”Energi” er en stor udgiftspost for de fleste virksomheder, men ifølge Peter Aufeldt skal man være påpasselig med at spare for meget.

  ”Serviceaftalen på ventilationsanlægget kan i visse virksomheder være blevet opsagt for at spare penge, og arbejdet er så overladt til virksomhedens eget tekniske personale, der måske ikke har indsigt, tid eller lyst til at få ansvaret. I disse tilfælde bliver anlægget forsømt, og dets effektivitet ændres med tiden,” fortæller Peter Aufeldt.

  Fremtiden ser dog lys ud, når det gælder indeklima. Seneste skud på stammen hedder ”personligt mikroklima”. Peter Aufeldt forklarer, at der bliver arbejdet på at udvikle et armatur, der kan give den enkelte medarbejder mulighed for at styre arbejdsklimaet, så det bliver reguleret individuelt.

  Læs mere om indeklima: Moderne glasfacader og storrumskontorer kræver indeklima-boost

  Odense er nu en del af Københavnsk væksthub

  Derfor har Odense kommune nu som en af de første kommuner i landet meldt sig ind i Bloxhub – En ny innovations og væksthub.

  Hvad er Bloxhub?

  Med fokus på arkitektur, design, byggeri og byudvikling er Bloxhub en non-profit forening, der blev etableret 3. juni 2016.

  Med en klar ambition om at resultaterne skal føre til en kommerciel vækst, vil Bloxhub være et fagligt miljø og krydsfelt af kompetencer for virksomheder og forskningsinstitutioner, hvis primære formål er at bidrage til en bæredygtig, global urbanisering.

  Odense vil skabe smart city

  Da Odense nu også er kommet med på befolkningsvækstvognen og efterhånden ligner Danmarks andre storbyer, ser Odenses Borgmester nu store perspektiver i at samarbejde med Bloxhub om udviklingen af løsninger til fremtidens by.

  -Vi ser det som en mulighed for at udvikle Odense i en mere bæredygtig retning, og samtidig som en mulighed for på sigt at skabe nye jobs i de odenseanske og fynske virksomheder, samtidig med vi skaber en bedre by, udtaler Odenses borgmester Anker Boye til Estate Media.

  Med et fremtidsperspektiv på 20.-30.000 nye odenseanere frem mod 2030 er ambitionen derfor at skabe 10.000 nye bæredygtige arbejdspladser frem mod 2020 i Odense Kommune. En ambition der nu skal igangsættes i samarbejde med Bloxhub.

  Læs mere på Estate Media: Progressivt: Odense går ind i københavnsk væksthub


  Eksklusivt kontor til leje i Odense C

  Mangler I plads, og leder I efter et nyt kontorlokale i Odense? Så kan I nu leje jer ind i et 417 kvadratmeter stort moderne kontorlejemål beliggende på Kongensgade i Odense C.

  Kontorlejemålet er beliggende i en markant og flot velholdt ejendom, der er beliggende på gågaden. Og lejemålet er ydermere lyst og indbydende og er beliggende på 1. sal. Det er tilmed nyistandsat med flotte vinduer og højt til loftet. Hvad angår gulvbelægning, så er det henholdsvis klinkegulv på fællesarealet og lyst trægulv på kontorkvadratmetrene.

  Er nogle af dine medarbejdere eller besøgende gangbesværende? Ja, så kan de frit benytte ejendommens elevator og uden besvær komme op på første sal.

  Kontorlejemålet har førhen været benyttet som kontorfællesskab og er derfor yderst anvendeligt til kreative virksomheder, der ønsker og efterspørger en kreativ indretning og et inspirerende arbejdsmiljø. Kontoret er indrettet som et åbent storrumskontor, og der er dertil mødelokaler og toiletfaciliteter. I centrum af lejemålet vil du kunne finde et moderne køkken samt en stor kantine, som dine medarbejdere vil kunne benytte i frokostpauserne.

  Se lejemålet på: Lokalebasen.dk

  Fik du læst? Kontorhotel beliggende centralt i Odense

  Ajos skal leverer 1.050 kontorkvadratmetre

  Ajos vinder kontrakt på besøgscenter til Odense hospital og skal dermed levere 1.050 kvadratmeter kontor- og besøgsfaciliteter.

  De mange besøgs- og kontor-kvadratmetre er midlertidige og skal strække sig over en lejeperiode på otte år. Prisen ligger på 19 millioner kroner, og det vil foregår i forbindelse med opførelsen af Odense Universitets Hospital, der vil gå under navnet Nyt OUH.

  Lejemålet vil blive benyttet til kontor- og mødefaciliteter for bygherrens projektorganisation og til konferencer under opførelsen af det nye hospital.

  Aros opførelse af de i alt 1.050 kvadratmeter vil være komplet med tilslutninger til forsyninger samt med etablerede parkeringsforhold. De vil være af midlertidig karakter og vil dermed kun eksistere i den forventede byggeperiode – og altså indtil at hospitalet står færdig og klar til at modtage patienter i Odense.

  Møde og kontorfaciliteterne vil derefter blive nedlagt, og arealet vil blive benyttet til parkeringsareal for hospitalet.

  Læs mere på Byens Ejendom: AJOS VINDER KONTRAKT PÅ BESØGSCENTER TIL ODENSE HOSPITAL

  Fik du læst?
  Siemens indvier dansktegnet koncernsæde
  Kontorhotel beliggende centralt i Odense

  Kontorhotel beliggende centralt i Odense

  På Dannebrogsgade 1 i Odense Centrum kan du finde et mindre, hyggeligt kontorhotel.

  Med kontor i dette kontorhotel vil du med gåafstand kunne besøge den eftertragtede havn, og du vil ydermere kunne besøge Odense Centrum, hvor mange restauranter, caféer og butikker er at finde.

  Kontorhotellet er nemlig beliggende centralt i Odense og ligger blot 200 meter væk fra Odense Banegård. Op til 45 kontorpladser er at leje i kontorhotellet, og som lejer vil du derudover få adgang til fire fælles moderne mødelokaler, der kan rumme i alt 32 personer.

  Som vil vil du herudover frit kunne benytte husets flere pauserum, gårdhaver, frokostfaciliteter samt parkeringsmulighederne, som er placeret lige ud til døren. Husets IT og AV systemer og udstyr er desuden i bedste kvalitet, og der er en hurtig ADSL forbindelse. Derudover er bygningen indrettet fleksibelt, så du kan få medbestemmelse over, hvordan du ønsker, at dit kontor skal indrettes.

  Se lejemålet på Lokalebasen.dk
  Fik du læst?: Kontor til leje med unik udsigt i Odense

  Siemens indvier dansktegnet koncernsæde

  Efter seks år indviede Siemens sit nye store, storslåede koncernhovedsæde i München, der er tegnet af danske Henning Larsen Architects.

  ´Siemens´ ny pragtbygning´, ´En gallaforestilling i glas´, ´Domicil med Silicon-Valley-Spirit´…

  Sådan lød begejstrede overskrifter på de sydtyske aviser, da den tyske industrikoncern Siemens nye domicil blev indviet 24. juni. Det dansktegnede bæredygtige koncernsæde er opført på en og samme grund, der husede virksomhedens hovedsæde helt tilbage i 1949.

  Med hele stueetagen åben og tilgængelig for offentligheden kan indbyggerne i den sydtyske by frit passere igennem, handle i de mange nye butikker eller besøge Siemens-bygningens mange caféer og restauranter. Bygningen har foruden at skulle huse Siemens til formål at bidrage til udviklingen af det offentlige rum i München, udtalte Louis Becker, der er partner i arkitektfirmaet, der står bag den spektakulære bygning.

  Arkitektfirmaet valgte derefter at åbne en ny tegnestue i samme bydel, og den har med sine i dag 30 ansatte gået hen og blevet Henning Larsens næststørste afdeling efter København.

  Ny måde at arbejde på

  Bygningens tagetage er ligeledes tilgængeligt for offentligheden og især tiltænkt til fremtidige events, hvor både medarbejderne, byens indbyggere og turister kan nyde byens charmerende skyline i form af en unik panoramaudsigt.

  Bygningens topmoderne kontorer og arbejdsstationer, der huser husets i alt 1.200 medarbejdere, går alle ind under Siemens koncept: ´Siemens Office – New Way of Working.

  Den globale industrikoncern har lagt vægt på at opdatere sit brand og identitet med nøgleord som åbenhed, gæstfrihed og miljøbevidsthed, som er værdier, der alle skinner igennem i Siemens nye koncept.

  Læs mere:
  Siemens indvier dansktegnet pragt-HQ
  Siemens’ New Headquarters Building, Munich
  Sueddeutsche.de: Der neue Prachtbau von Siemens
  Henninglarsen.com: Siemens hovedsæde i München

  Se lejemål i Virtual Reality

  Virtual Reality er været en teknologi, der har været på banen i flere år, men det er først nu, at den for alvor er slået igennem på det brede marked. De fleste forbinder teknologien med computerspil, men den byder rent faktisk på et utal af muligheder.

  Virtual Reality gør det ikke blot muligt at se en anden verden, men også føle at man befinder dig i en anden verden. Ved at påføre sig VR-briller og downloade en app, kan man således rejse til fjerne egne og endda andre galakser.

  VR’s aftryk på ejendomsbranchen

  Virtual Reality’s banebrydende evne til at skabe en virkelighedsnær, digital oplevelse muliggør, at virksomheder kan markedsføre sig selv på en helt ny og innovativ måde.

  Inden længe sætter teknologien også sit aftryk på ejendomsbranchen. Portalen Lokalebasen.dk har nemlig en Google-fotograf, der udarbejder virtuelle ture af ledige lejemål – og snart vil disse ledige lejemål kunne ses i Virtual Reality via en app.

  Det er altså en helt ny, interaktivt måde at se lejemål på online, hvilket vil betyde, at brugere via deres smartphone vil føle, at de rent fysisk faktisk træder ind i lejemålene, hvorefter de kan gå på opdagelse. Lokalebasen.dk er i den forbindelse i samarbejde med Walkinto.in i gang med at udvikle en feature, der gør det muligt for brugerne at se de virtuelle ture i VR.

  Læs mere på Lokalebasen.dk

  Kontor til leje med unik udsigt i Odense

  Lejemålet består af i alt 1.214 kvadratmeter og er indrettet med åbne kontorlandskaber med tilhørende mødefaciliteter, kontorlokaler samt et toilet og et kopirum. Og fra samtilige lokaler i lejemålet vil du have adgang til den unikke udsigt.

  Lejemålet er beliggende på Englandsgade 25 og er desuden energimærket C.

  Kontorlejemålet giver mulighed for parkering i kælderen samt fælles faciliteter som reception og kantine. Du vil desuden blive naboer til virksomheder som Focus Advokater, Ernst & Young og Rambøll, hvorfor der er garanti for en hverdag fyldt med dynamik og udveksling af viden og erfaringer.

  Se lejemålet her

  Kontor til leje i prisvindende ejendom i Odense

  På Odense havn finder du en unikt lejemål, der er beliggende i prisvindende ejendom.

  I en gennemrenoveret, prisbelønnet ejendom på Odense Havn finder du et kontor til leje på i alt 833 kvadratmeter. Fra lejemålet vil du have en unik udsigt til alle fire verdenshjørner.

  Lejemålet er beliggende på 3. sal i den markante pakhusejendom, der tidligere har været benyttes til undervisning, hvilket indretningen bærer præg af. Der er dog rig mulighed for, at du som lejer kan få indflydelse på indretningen af lejemålet, så det passer til dine behov. Der er også mulighed for opdeling af lejemålet.

  Om lejemålet

  Kontorlejemålet består på nuværende tidspunkt af fire store undervisningslokaler, to mødelokaler, to cellekontorer, tekøkken, fire toiletter samt et teknikrum.

  I alle rum er der adgang til mindre altaner, som i alt tæller 15 styks. Fra det ene undervisningsrum er der adgang til en stor tagterrasse på i alt 70 kvadratmeter.

  Er der behov for handicaptoilet eller baderum, så er der det til fri afbenyttelsen i stueetagen.

  Se lejemålet på Lokalebasen.dk

  Klynge-samarbejde skaber vækst og innovation

  Danske virksomheder har i højere grad opdaget fordelene ved at samle sig i klynger, der i mange tilfælde resulterer i en øget vækst samt innovationsevne.

  I Danmark ses en stigende klynge-trend, hvor virksomheder arbejder sammen i klynger, hvilket giver mange fordele for virksomhederne.

  I mange tilfælde resulterer klynge-samarbejderne i en øget produktivitet, højere innovationsevne samt en øget internationalisering. Der er derfor et stort politisk fokus på emnet i Danmark.

  Hvordan definerer man en klynge?

  En klynge er en sammenslutning af virksomheder inden for samme eller relaterede brancher, der arbejder tæt sammen. De er ydermere tit i nærkontakt med universiteter eller andre former for uddannelsesinstitutioner. På den måde sikrer klyngerne, at de modtager den nyeste viden og information inden for deres felt.

  Et traditionelt eksempel på en klynge-sammenslutning er verdens mest omtalte klynge ved navn Silicon Valley i Californien. Silicon Valley er et pragteksemplar på den værdi, som en klynge-sammenslutning kan tilføre virksomheder. Stedet betragtes herved som verdens centrum for teknologi.

  I Danmark er der de seneste år kommet stort fokus på emnet, og i 2013 lavede man sågar en national handleplan for klynger, der skulle være med at sikre gode rammer for deres fremtidige udvikling. Der blev i den forbindelse oprettet en supportfunktion for klyngeorganisationer ved navn Cluster Excellence Denmark.

  Klyngers tilførte værdi

  Ifølge Bolette van Ingen Bro, der er direktør for Cluster Excellence Denmark, tilfører samarbejdet i klyngerne en stor værdi til virksomhederne.

  ”Ved at være en del af netværks- og klyngeaktiviteter får virksomheder adgang til den rigtige viden og de rette mennesker. De får mulighed for at få tilført nye kompetencer og værktøjer og øger generelt set deres innovationsevne markant,” fortæller hun.

  Det er desuden bevist, at virksomheder der er aktive i klynger har fire så høj sandsynlighed for at være og forblive innovative end lignede virksomheder, der ikke er aktive i en klynge, fortæller hun til Magasinet NINEtoFIVE. Det er dog ikke kun på innovations-feltet, at virksomhederne oplever positivt udbytte.

  ”Virksomheder, der er aktive i netværks- og klyngeaktiviteter, oplever en produktivitetsvækst, der er 3,6 procentpoint højere end andre lignende virksomheder,” fortæller Bolette van Ingen Bro.

  Det er ifølge hende derudover både mindre og store virksomheder, der får udbytte ud af at være en del af en klynge-sammenslutning. I hvert fald når det kommer til kompetenceudvikling samt at være innovativ.

  Læs hele artiklen her: Klynger skaber vækst og innovation

  Kontorlokaler til leje i Odenses nye Citycenter

  På Rugårdsvej 1 i Odense C kan du finde det splinternye Citycenter på i alt 58.000 kvadratmeter. I Citycenteret kan du nu finde ledige kontorlokaler til leje, der både kan benyttes til kontor, showroom m.m.

  Der udlejes arealer fra 500-15.000 kvadratmeter, og dermed kan både nystartede mindre virksomheder, men også større etablerede virksomheder rykke ind i centeret. Hvis man som lejer ønsker en tilknytning til centeret VIVA, der er beliggende i hjertet af Odense og Fyns trafikale knudepunkt, så er dette muligheden.

  Høj eksponering

  Med en kontor, showroom i dette center vil du få en fantastisk eksponeringsværdi samt muligheden for at blive en del af Steen og Strøms nye flagskib, der vil skabe meget omtale i medierne. Der er nemlig hentet verdenskendte arkitekter samt inspiration fra udlandet til at give netop dette projekt et ganske særligt udtryk, som fremover vil skabe nye standarder for fremtidens citycentre.

  Projektet er i projektering, og der vil blive rig mulighed for at få indflydelse på indretningen af lokalerne. Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimærkning

  Se lejemålet

  Se ledige kontorlokaler i Odense

  FAB får tildelt Odense bæredygtighedspris

  FAB, Fyns Almennyttige Boligselskab har fået overrakt Odenses Bæredygtighedspris 2015. Formanden Bent Bøllingtoft tog imod prisen i en fyldt festsal på Odenses Rådhus, og prisen blev tildelt FAB for deres totalrenovering af 1200 boliger beliggende i Korsløkken.

  Begrundelsen bag til den tildelte pris lå i, at renoveringen på en unik måde kombinerede miljøtiltag, sociale indsatser, beboerinvolvering, jobskabelse samt et godt arbejdsmiljø.

  Totalrenovationen af boligerne havde til formål at fremtidssikre boligkvarteret, og derfor blev boligerne efterisoleret med energimærket vinduer og solfangere m.m. Der blev desuden udarbejdet løsninger med den lokale nedsivning af regnvand, der skal være med til at forbedre dyre- og plantelivet i boligområdet. På byggepladsen er der desuden arbejdet med at begrænse mængden af affald ved at skaffe sig af med kemikalier på en hensigtsmæssig måde. Der er derudover arbejdet efter at skabe et godt arbejdsmiljø på byggepladsen ved at begrænse mængden af støv og støj.

  Læs mere: KAB får Odense bæredygtighedspris for renovering af 1200 boliger

  Kreativt kontofællesskab på Fyn

  Susanne Linnet Aagaard er fabrikschef på Fremtidsfabrikken, en gammel moderniseret rutebilsstation som i dag står for innovation og vækst. Lejerne af kontorfællesskabet er alle kreative mennesker fra forskellige kreative erhverv. De er alle på udkig efter et miljø, hvor de kan udfolde deres kreative evner, samt tage nytte af videndelingen og miljøet på kontoret.

  Find et kontor som passer til dig

  Fremtidsfabrikken afspejler et af de skjulte, men absolut vigtigste faktorer, når du leder efter kontor til leje. Kontorlokalet bør passe med din virksomheds kultur og organisationsstruktur. Arbejder din virksomhed inden for et kreativt erhverv, kan det være yderst kvælende for produktiviteten på kontoret, hvis i arbejder tæt op ad ukreative virksomheder. Du bør derimod finde et kontor, hvis miljø afspejler de kerneværdier, som dig og din virksomhed står for.

  Find kontor leje på Fyn

  Læs om besøget på Fremtidsfabrikken

  Rådgivning om kontor i Odense i vækst

  Flere og flere virksomheder bruger professionel rådgivning i deres søgning efter kontor til leje i Odense. Lejere i det 21. århundrede er især på udkig efter en balance mellem pris, indretning, lokalestørrelse og beliggenhed i deres søgning efter kontor til leje i Odense.

  Et kontor er ikke blot et kontor

  For de fleste virksomheder er et kontor i dag en absolut essentiel del af virksomheden og dens strategi. Virksomheder som Facebook, Apple og Google kaster enorme mængder af penge efter det perfekte kontor. Denne trend har ramt Danmark, og det er af denne grund at professionel rådgivning har set en vækst. Søger du selv kontor til leje i Odense, bør du overveje at kontakte en professionel, som storstår markedet. På længere sigt kan du spare penge i form af bedre produktivitet og arbejdsglæde.

  Find kontor i Odense

  Find professionel rådgivning for kontor leje

  Læs mere om væksten i professionel rådgivning

  Bør du indrettet dit kontor ligesom Facebook?

  I slutningen af 2015 lancerede Facebook’s Mark Zuckerberg deres nye kontorindretning. Alle medarbejdere arbejder nu side om side. Selv Mark Zuckerberg og Facebook’s øvrige topleder, har sin arbejdsplads ved siden af virksomhedens andre medarbejdere. Ifølge Mark Zuckerberg fremmer det innovation og kreativitet, og det er med til at give en fællesskabsfølelse, som er sund for kulturopbygningen i virksomheden.

  Tilpas kontoret til din virksomhed

  Når du indretter dit kontor i Odense, bør du ikke give dig i kast med én-for-alle mentaliteten. Blot fordi det åbne kontor virker hos Facebook, er ikke lig med, at det virker i din virksomhed. Undersøg din forretningskultur, og prøv at hør med dine medarbejdere, om en organisatorisk ændring i form af en ny indretning af jeres kontorer, er en god idé. Støjende arbejdsvaner kan virke distraherende for nogle medarbejdere, og hvis arbejdsopgaverne kræver stilhed og nøjsomhed, bør der være en mulighed for at arbejde i rolige omgivelser.

  Læs mere om Facebooks nye kontorindretning

  Find kontor til leje i Odense

  Attraktive kontorlokaler gør en forskel

  Velindrettede kontorlokaler med en attraktiv lokation gør en forskel når du vil skabe den perfekte arbejdsplads. Først og fremmest vil et attraktivt kontor tiltrække de bedste talenter, som strømmes efter nye innovative arbejdspladser. Ydermere vil arbejdsmoralen kunne forøges, i takt med at medarbejderne føler sig mere unikke og eftertragtede. Selv hvis man betaler et ”premium” for kontorlokaler i VIVA Odenses nye citycenter, så vil det på den lange bane kunne betale sig.

  En arbejdsplads til inspiration og innovation

  Verdenskendte arkitekter er indhentet for at give Viva, det nye citycenter i Odense, et særligt image, som vil forøge standarderne for Danmarks fremtidige citycentre. Projektet er pt. i projektering, og tiltræder du allerede nu som en interesseret lejer, vil du kunne få indflydelse på indretningen af dine fremtidige kontorlokaler.

  Læs mere kontorer i VIVA

  Find kontorlokaler i Odense

  Få Google Streetview til dit kontor i Odense

  Det perfekte brandingværktøj

  Nutidens globale og teknologiske miljø har skabt øget konkurrence for de fleste virksomheder. Google Streetview giver din virksomhed mulighed for at fremstå transparent og innovativ. Igennem billeder taget i 360 grader kan kunder og interesserede tage en virtuel tur igennem jeres kontor i Odense. Denne service kan hjælpe til at forøge brandværdien af jeres virksomhed.

  Forøg jeres placering på Google

  Udover at være et fremragende brandingværktøj er Google’s nye service for kontorlokaler god for at forøge jeres virksomheds placering på dets søgemaskine. Selvom det ikke vil skyde jer i toppen af søgeresultaterne, kan det bidrage til at styrke jeres nuværende position.

  Find kontor i Odense

  Læs mere om Google Streetview

  Det perfekte billede til dit kontor i Odense

  Skab lys i kontoret

  Flotte billeder af dit kontor, er yderst vigtigt, hvis du ønsker er præsentere jeres virksomhed på en korrekt måde. Det første tip er at tænde alle lys samt åbne alle vinduer. På denne måde fordeler lyset sig jævnt i hele lokalet, og kontoret vil være behageligt at se på.

  Giv kontoret et naturligt look

  Du kan nemt få dit kontor i Odense til at se større ud med et naturligt look. Sørg for at kameraet peger mod et hjørne af kontoret. Dette skaber et naturligt stort look af kontoret, og du undgår at fordreje billedet

  Brug flash til at lyse kontoret op

  Det er fordelagtigt at undgå mørke hjørner af kontoret. Med en ekstern blitz kan du nemt lyse mørke hjørner op, og sørge for at kontoret ser godt ud på alle leder og kanter. Undgå at placere blitzen inden for kameraets synsfelt. Ydermere er et godt tip at placere blitzen mod en væg, så lyser spreder sig ud i hele kontoret.

  Find kontor til leje i Odense

  Læs mere om det perfekte billede

  Find det perfekte kontor i Odense

  Når du søger efter kontorlokaler i Odense er der mange faktorer du bør overveje. Fleksibilitet, fællesskab og åbenhed er tre af dem.

  Kontorlokaler med fleksibilitet

  Er fremtiden usikker for din virksomhed, og ønsker i ikke at ligge for mange kort på bordet, så kan et kontorhotel være den perfekte løsning. Kontorhotellet giver fleksibilitet, og sørger for at din virksomhed kan fokusere på jeres kerneværdi frem for alt andet.

  Fællesskab på kontoret

  Et kontorfællesskab kan være yderst positivt for innovation og motivation på kontoret, men det er ikke den perfekte løsning for alle virksomheder. Du bør derfor overveje hvorvidt din virksomheds kultur passer godt overens med at arbejde ved siden af andre virksomheder, eller om i bør have jeres eget kontor.

  Åbent kontor i Odense

  Store åbne kontorlokaler er blevet en meget populær indretningsmetode for mange virksomheder. Din virksomhed bør overveje hvorvidt åbne kontorlokaler giver mening, og kan bidrage positivt til jeres organisationskultur. Ved at beslutte dette inden i søger kontor, vil i minimere jeres kontorsøgning drastisk.

  Find kontor i Odense

  Dit nye kontor skal passe med din virksomheds kultur

  The Naked Organization er betegnelsen for nutidens virksomheder, hvor sociale medier og digitaliseringen gør det nemt for medarbejdere, at dele enhver hændelse der sker på kontoret. Søger du kontor til leje i Odense, er det derfor essentielt, at lokalerne reflekterer den kultur, din virksomhed ønsker at frembringe.

  I en rundspørge af 3300 forretningsleder, siger 87% at kultur er meget vigtig for deres virksomheds succes. En kultur der skaber et meningsfuldt arbejde for medarbejderne, og hvis arbejdsopgaver passer overens med medarbejdernes ønsker, kan med de sociale mediers indflydelse være vejen til en succesfuld virksomhed. Søger du efter kontor til leje i Odense, bør du overveje om arbejdspladsen vuk kvæle kulturen i virksomheden. Hvis den gør, kan det have fatale konsekvenser for din fremtidige forretning.

  Læs mere om Deloittes nye undersøge

  Find kontor til leje i Odense

  Får styr på indretningen når du søger kontor i Odense

  Er du på udkig efter nye kontorlokaler i Odense er der et hav af ting der bør overvejes mht. Flytning. Vi har samlet et par elementer der kan guide din virksomhed på rette vej når i flytter til nye kontorer i Odense.

  Er der internet på kontoret?

  I en storby som Odense vil der med stor sandsynlighed være fine internetmuligheder i jeres nye kontorlokaler. Men du bør ikke blindt acceptere den nuværende internetløsning, men derimod sikre dig at din virksomheds behov og krav matcher den hastighed og båndbredde som din udlejer lover. For mange virksomheder kan et langsomt internet være fatalt for produktiviteten, derfor skal du stærkt overveje hvad din udlejer tilbyder før du accepterer forholdende på kontoret.

  Matcher indretningen din virksomheds kultur?

  Både møbler såvel som indretning kan gøre underværker for dine medarbejderes motivation og produktivitet. Flytter du til nye kontorlokaler i Odense har det stor betydning at indretningen matcher din virksomheds kultur og arbejdsmønstre. En innovativ virksomhed låst inde i en bureaukratisk lokaleindretning kan være fatal for produktiviteten og samtidigt være ødelæggende for din forretnings brand. Vi foreslår derfor at du kontakter en professionel indretningsekspert, så du sikre overensstemmelse mellem indretning og virksomhed.

  Læs en komplet guide om flytning

  https://www.lokalebasen.dk/om/serviceydelser

  Find kontor til leje i Odense

  Større virksomheder rykker ind i kontorhotellet

  67 procent af kontorhoteller i Europa har positive forventninger til resten af 2015. Der viser en ny rapport fra MatchOffice, der er Lokalebasens internationale afdeling. MatchOffice repræsenterer kontorhoteller i mere end 120 lande.

  Rapporten bygger på besvarelser fra 585 kontorhoteller i 35 lande. Undersøgelsen viser, at godt 70 procent af kontorhotellerne i år oplever den samme eller endda en højere udlejningsprocent sammenlignet med sidste år.

  Over halvdelen af kontorhotellerne ser desuden så lyst på fremtiden, at de imødeser en endnu højere udlejningsprocent i årets sidste tre måneder.

  Stabile lejepriser

  I undersøgelsen oplever halvdelen af de adspurgte kontorhoteller stabile lejepriser, mens 20 procent endda kan fremvise stigninger i deres lejepriser.

  Europas kontorhoteller har også positive forventninger til fremtiden. Således forventer 20 procent af dem højere priser for resten af 2015, og halvdelen et stabilt prisniveau. Blot 10 procent forventer lavere lejeindtægter.