Ledige kontorer til leje i Odense NØ

Indbyggertal: 16.619
Antal husstande 7.095
Antal kontorer: 82
Antal butikker: 30

 

Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Kertemindevej, Åsumvej

Odense NØ strækker sig fra Ring 2 / Ejbygade Øst langs Kertemindevej ud til forstæderne Seden og Bullerup. Bydelen præges af beboelses- og villakvarterer, men kan også tilbyde et mindre udvalg af erhvervsbebyggelse med ledige kontorlejemål og enkelte kontorfælleskaber.

Nye virksomheder og iværksættere har mulighed for at finde kontorer til leje i Odense NØs erhvervsområder for eksempel på adresserne Nord-, Øst- og Vestbirkvej, Bjerggårds Alle og Hvenekildeløkken, der alle kan tilbyde meget moderne og velbeliggende kontorlejemål i mellemstørrelsen med bekvem trafikal adgang via Østre ringvej til Fynske Motorvej.

Tjek investeringsejendomme til salg i Odense NØ

Vil du finde de investeringsejendomme til salg, som er tilgængelige i Odense NØ? Lokalebasen.dk leverer dig et dagsaktuelt overblik over investeringsejendomme til salg, både lokalt og på landsplan. Vores portal giver dig mulighed for at søge efter en ejendom i din ønskede kategori. Du kan vælge mellem ejendomme med henblik på bolig, kontor, butik og lager. Vores service er gratis, og vi er altid villige til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige investeringsejendom.

Hvis du i steder gerne vil sælge din ejendom, kan du også bruge Lokalebasen.dk til dette formål. Vi markedsfører og promoverer din investeringsejendom, så den er synlig på nettet, og vises af mange potentielle købere.