Kontor til leje i Odense V

Generelt er bebyggelsen uden for Odense Centrum klart mindre tæt, hvilket ses ved at kun lidt over 9.300 er registreret som indbyggere in Odense V. Disse indbyggere er placeret i godt 5.250 husstande, hvorved vi er under halvanden indbygger pr. husstande, som er tilfældet for Odense Centrum.

Som følge her af udbydes også langt færre kontorer, under 100 kontorlejemål er registreret. Faktisk er her kun oplyst 95 kontorer i dette postnummer. Generelt set er her også færre byggerier og bygninger, både private og erhvervsrelaterede, hvilket også ses ved at kun 56 butikslejemål er registreret her.

 

Odense V dækker området vest for Odense C ved Middelfartvejs begyndelse og strækker sig på begge sider af udfaldsvejen, hvor områderne præges af beboelses- og villakvarterer, men også af flere erhvervsarealer med ledige kontorer.

I Odense V finder man bl.a. Odense Stadion med omkringliggende idrætsfaciliteter.

Ikke mindst det store erhvervsområde på Lavsenvænget tilbyder velbeliggende kontorer i Odense V – moderne kontorbygninger med komfortable kontorlejemål i alle størrelser meget tæt på bycentrum og med let adgang til Odenses store trafikårer og ind-/udfaldsveje.

Få kontorlejemål i Odense V

Til trods for at der haves få kontorlejemål og erhvervslokaler egnet til kontor i Odense V, ventes det at den nye letbane som skal forbinde Odense C med blandt andet Odense V vil skabe arbejdspladser, og en udrykning af kontorarbejde fra byens centrum til godt forbundne forstæder, eksempelvis i Odense V og NV.

Eksempelvis ses der øget aktivitet i og omkring Bolbro og langs Ruggårdsvej ud mod Tarup Centeret og Næsby, hvor flere kontorlokaler og lignende erhvervslokaler er blevet opført eller står ledige til erhvervsdrivende. Eksempelvis står der på Lavsenvænget i Odense V et kontor på 150 m2 ledigt. Kontoret er egnet til Telemarketing, IT-virksomheder, Service, Salg, Bureauer, Agenturer og Konsulentvirksomheder, idet her er gode tilkørselsforhold, parkeringsmuligheder og mødelokaler, samtidig med at her er fred og ro og en billigere husleje.

En kontorhelt i ung udgave!

I Odense V, kort fra Ringvejen i forstaden Bolbro ligger Gymnasiet Tietigen Handelsgymnasium, som har vist sig som et stærkt innovativt center, og har dygtigt hoveder på blot 18-20 år. Mange af dem søger forskellige småjobs som tjener, afrydder, butiksassistent, men kan sagtens bruges til flere forskellige kontoropgaver. Mange lokale virksomheder har efterhånden erfaret at de unge hoveder, kan bruges til både administrative opgaver inden for IT, skriftlig produktion, videoredigering og i visse tilfælde softwareudvikling. Både som følge af deres stærke kompetencer, mens også grundet et højt drive hos de mange unge mennesker.

Tillige har Tietgen åbnet en ny linje inden for teknologi, i håbet om at følge i Universal Robots’ fodspor, som i 2016 blev solgt for et 3 cifret milliobeløb. Du kan læse mere om Tietgen, og den billige arbejdskraft inden for IT på Tietgen.dk

Find investeringsejendomme i Odense V

Vil du få adgang til et bredt udvalg af investeringsejendomme til salg i Odense V? På Lokalebasen.dk bliver du hurtigt opdateret med situationen på det danske marked. Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen, og vi kan derfor levere dig den bedste service inden for formidling af investeringsejendomme til salg. Så hvis du er interesseret i investering i ejendomme i Odense V, tjek lige vores hjemmeside.

Vores moderne portal kan også hjælpe dig med at sælge din ejendom. Du skal blot oprette dig som sælger, og vi vil sørge for, at din ejendom når ud til så mange potentielle købere som muligt. Kom godt i gang allerede i dag!