Ledige kontorer i Marslev, Rynkeby og Langeskov

Indbyggertal: Marslev 398, Rynkeby 617, Langeskov 4.003
Antal husstande: Marslev 501, Rynkeby 361, Langeskov 2.465
Antal kontorer: Marslev 17, Rynkeby 14, Langeskov 91
Antal butikker: Marslev 3, Rynkeby 4, Langeskov 36

Søg kontor til leje ved Munkebo og Kerteminde

Kontorer til leje i Marslev, Rynkeby og Langeskov

I Marslev, Rynkeby og Langeskov Aabybro seks til 10 km øst for Odense kan mindre iværksættervirksomheder finde gode prisbillige lokaliteter og vækstbetingelser med velbeliggende kontorer i landlige omgivelser i meget tæt afstand til den Fynske Motorvej.

Langeskov planlægger en ny station med forventet IC-togforbindelse med timedrift i løbet af de næste år og henvender sig allerede nu til iværksættere og andre, der ønsker at etablere sig i et aktivt erhvervsområde med flere tomme erhvervsbygninger med kontorer i Langeskov centrum samt ledige, store attraktive grunde langs motorvejen.

Tjek muligheder for investering i ejendomme i Marslev, Rynkeby og Langeskov

Leder du efter investeringsejendomme til salg på Fyn? Så kan du til din stor fordel benytte dig af Lokalebasen.dk. Vi er Danmarks største portal for formidling af bl.a. investeringsejendomme. Hos os kan du derfor altid få et dagsaktuelt overblik over situationen på det danske marked, og tjekke dine muligheder. Vi samler investeringsejendomme fra alle områder i Danmark, så du aldrig bliver begrænset i din søgning.

Lokalebasen.dk yder også en kvalificeret service inden for salg af investeringsejendomme. Du kan defor altid bruge os til at finde din næste køber.