Kontor i Tommerup, Glamsbjerg og Assens

Indbyggertal: Tommerup 1.649, Glamsbjerg 3.232, Assens 6.086
Antal husstande: Tommerup 3.427, Glamsbjerg 2.670, Assens 4.524
Antal kontorer: Tommerup 121, Glamsbjerg 101, Assens 129
Antal butikker: Tommerup 47, Glamsbjerg 40, Assens 113

 

Tommerup, Glamsbjerg og Assens i Fyns sydvestlige hjørne kan hver især tilbyde topmoderne erhvervs-kvarterer og faciliteter, hvor nye virksomheder har rigtig fine vækstbetingelser i omgivelser med rummelige og velbeliggende kontorer.

For eksempel i Tommerup Erhvervspark, hvor mellemstore og små virksomheder kan finde attraktive erhvervs- og kontorlejemål i Tommerup centrum.

Interesserede iværksættere og virksomheder kan også finde moderne indrettede kontorer og mindre kontorfællesskaber til leje i Glamsbjerg – for eksempel i byens store centrale erhvervsområde på Fredensvej og Kastanievej.

Assens 30 km fra Odense bryster sig af sin store erhvervsvenlighed målt på statistiske data og virksomhedernes tilfredshed med kommunen.

Ikke mindst det store erhvervsområde på Søndre Ringvej i byens sydkant henvender sig til virksomheder, der søger moderne præsentable kontorer og kontorlokaler i Assens centrum.

Find de mest spændende investeringsejendomme til salg i det vestlige Fyn

Ønsker du at købe en investeringsejendom i Tommerup, Glamsbjerg eller Assens? Så skal du benytte dig af Lokalebasen.dk. Vi yder den bedste service inden for formidling af bl.a. investeringsejendomme til salg, så du kan gennem os altid blive opdateret om de mest spændende ledige ejendomme. Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen samt enkelte ejere, og vi på den måde samler de bedste tilbud fra hele markedet. Tjek, hvad vi kan gøre for dig, og start din søgning med Lokalebasen.dk allerede i dag!