Kontor i Nyborg

Indbyggertal i Nyborg: 16.539
Antal husstande: 9.678
Antal kontorlokaler: 285
Antal butikker: 195

Find kontor til leje i Nyborg
Se ledige kontorlejemål og kontorhoteller i Nyborg

Kontorlokaler til leje i Nyborg

Nyborg 28 km øst for Odense C kan qua sin strategisk gode placering præstere et erhvervsliv i stærk vækst og ekspansion med uhyre attraktive erhvervs- og kontorområder med kontorlokaler i Nyborg centrum i korteste afstand til Fynske Motorvej og Storebæltsbroen.

Især kan mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker at etablere sig i den velbeliggende Storebæltsby finde prismæssigt favorable kontorlokaler i Nyborg i de store erhvervsområder ved Lindholm Havnevej, ved udfaldsvejen Fynsvej, men også i Nyborgs hyggelige gågade-miljø.

Find din ønskede investeringsejendom i Nyborg og omegn

Overvejer du at købe en investeringsejendom i det østilge Fyn? Lokalebasen.dk er din nemme vej til at finde netop det, som du har brug for. Med os sparer du tid og bliver hurtigt introduceret til det danske marked for investeringsejendomme. Hvad enten du vil købe eller sælge, kan du altid til din stor fordel bruge vores portal. Vi er eksperter inden for formidling af investeringsejendomme, og kan derfor yde den bedste service til dig. Vi kan ligeledes hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din ejendom. Besøg Lokalebasen.dk allerede nu, og oplev, hvor meget vi kan gøre for dig!

Se lokaler til leje i Nyborg