Kontor til leje i Odense SV

Indbyggertal: 22.744
Antal husstande 10.159
Antal kontorlokaler: 277
Antal butikker: 116

Søg kontor til leje i Odense SV

Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser, Svendborgbanen
Hovedfærdselsårer: Faaborgvej, Assensvej, Dalumvej

Odense SV strækker sig fra krydset Faaborgvej-Dalumvej sydvest over. Bydelen omfatter forstæderne Dalum og på den anden side af Fynske Motorvej også Sanderum og Dyrup.

Bydelen repræsenterer adskillige attraktive erhvervsområder med et rigt udvalg af uhyre velbeliggende, ledige kontorlokaler nær Odense Centrum og Fynske Motorvej.

Den store sydvestlige bydels markante erhvervsområder finder man i særdeleshed langs udfaldsvejene Dalumvej og Faaborgvej/Assensvej.

For eksempel på adresserne Bondovej, Hvidkærvej, Holkebjergvej og Højmevej, hvor interesserede virksomheder og nye iværksættere har yderst nemt ved at finde kontorlokaler til leje i Odense SV med kun ganske få minutters kørsel til Fynske Motorvej.

Du kan hurtigt finde din næste investeringsejendom i Odense SV

På Lokalebasen.dk kan du altid finde et stort udvalg af investeringsejendomme i Odense og omegn. Vi er Danmarks største portal, der formidler investeringsejendomme af enhver slags: bolig- og kontorejendom samt ejendomme velegnet til logistik, produktion eller retail. Som en moderne og yderst brugervenlig platform, gør vi det lettere for dig at finde den helt rigtige investeringsejendom til salg.

Er du i stedet interesseret i at sælge din ejendom? Lokalebasen bliver hver måned besøgt af ca. 70.000 brugere. De er dine potentielle købere, så kom godt i gang allerede i dag, og lad os finde din næste køber!