Ledige kontorer i Årslev, Ringe og Ryslinge

Indbyggertal: Årslev 3.630, Ringe 5.505, Ryslinge 1.817
Antal husstande: Årslev 3.454, Ringe 5.348, Ryslinge 1.006
Antal kontorer: Årslev 99, Ringe 220, Ryslinge 30
Antal butikker: Årslev 26, Ringe 105, Ryslinge 9

 

I Årslev og Ryslinge 10 henh. 15 km sydøst for Odense C kan mindre virksomheder og iværksættere finde prisbillige og velbeliggende kontorer til leje.

Årslev, der ligger blot 500 meter fra Svendborgmotorvejen og er stationsby på Svendborgbanen, råder over flere erhvervskvarterer, hvor man let kan finde nye moderne og præsentable kontorlokaler og ledige kontorer til leje i Årslev centrum.

Ringe, der gennemskæres af Svendborgmotorvejen 20 km syd for Odense C, repræsenterer et regionalt velfungerende erhvervsområde med mange virksomheder og moderne kontorbygninger med kontorer til leje.

Motorvejen har direkte afkørsel til det store velfungerende erhvervsområde på Stegshavevej, Industrivej og Højgårdsvej i Ringe Nord, hvor både mindre, mellemstore og større virksomheder nemt kan finde egnede attraktive erhvervs- og kontorlejemål nær Ringe centrum.

Man finder kontorer til leje i Årslev, Ringe og Ryslinge i størrelsen fra 100 kvm. og op.
Priser for kontorleje i Årslev, Ringe og Ryslinge: 350-650 kr. pr. kvm..

Investering i fast ejendom i Årslev, Ringe og Ryslinge

Hvis du ønsker at finde de mest spændende tilbud inden for investeringsejendomme til salg på Fyn, så skal du besøge Lokalebasen.dk. Vi er Danmarks største portal for formidling af bl.a. investeringsejendomme, både lokalt og på landsplan. Hos os kan du altid finde den investeringsejendom, som bedst passer til dine behov. Hvad enten du er interesseret i bolig- eller kontorudlejning, retail eller logistik, vil Lokalebasen.dk altid hjælpe dig med at finde den helt rigtige ejendom.