Kontor i Odense N

Indbyggertal: 17.869
Antal husstande 8.375
Antal kontorer: 141
Antal butikker: 60

 

Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Næsbyvej, Otterupvej

Odense N er Odenses nordlige bydel, der strækker sig Indre Havn og op langs Kanalen med flere attraktive områder med erhvervsbebyggelse med ledige kontorlejemål og enkelte kontorfælleskaber.

Mindre og mellemstore virksomheder kan finde moderne velindrettede kontorer til leje i Odense N for eksempel i erhvervsområderne på Lumbyvej og Kanalvej, der kan tilbyde yderst velbeliggende kontorlejemål nær Odense Centrum.

Man finder kontorer til leje i Odense N i størrelsen fra 100-1.000 kvm.
Priser for kontorlejemål i Odense N gennemsnitlig 600-900 kr. pr. kvm.

Investeringsejendomme til salg i Odense N

Er du på udkig efter investeringsejendomme i Odense N? Så er Lokalebasen.dk det bedste sted til at starte din søgning! Vores moderne portal samler investeringsejendomme, der er blevet sat til salg. Med vores professionelle service kan du hver dag blive opdateret om situationen på det danske marked for investeringsejendomme. Det er gratis, hurtigt og nemt at benytte sig af Lokalebasen.dk, så start din søgning med os allerede nu!

Ønsker du at sælge din ejendom? Så kan du også bruge vores side til dette formål. Du skal kun oprette din annonce hos os, og vi sørger for markedsføring og promovering af den på nettet. Prøv os og oplev, hvor meget vi kan gøre for dig.