Billige kontorer i Odense M

Indbyggertal: 17.519
Antal husstande 9.118
Antal kontorer: 217
Antal butikker: 78

Klik her for at finde ledige kontorer i Odense M

Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Munkerisvej, Hjallesevej

Odense Midt dækker i særdeleshed det meget store erhvervstætte område mellem Munkerisvej og Niels Bohrs Alle, hvor man bl.a. finder et af Danmarks ælste indkøbscentre, Rosengårdcentret.

Erhvervskvarteret omkring tilbyder et massivt udvalg af ledige kontorer og kontorlejemål nær Odense Centrum og byens store udfaldsveje.

I den store erhvervspark ved Rosengårdcentret – på Klokkestøbervej, Billedskærervej, Rødegårdsvej, Tagdækkervej, Børstenbindervej og Gørtlervej – finder man blandt de over hundrede erhvervsvirksomheder og lejemål et stort udvalg af ledige og moderne udstyrede kontorer i Odense M.

Kvartert huser adskillige kontorbygninger med komfortable kontorlejemål i alle størrelser meget tæt på bycentrum og med let adgang til og fra Odense.

Find investeringsejendom til salg i Odense M

Ønsker du at investere i en ejendom i Odense M? Så skal du benytte dig af Lokalebasen.dk. Vores portal giver dig et fint udvalg af forskellige investeringsejendomme, der er ledige i det område, som du er mest interesseret i. Hos os får du en kvalificeret service, der altid går ud på at udfylde dine ønsker. Vi er eksperter i formidling af investeringsejendomme, så gå i gang med det samme, og oplev, hvor nemt og hurtigt din søgning går med os!

Vil du gerne sælge din ejendom? Det kan vi også hjælpe med! Lokalebasen.dk er med sine 70.000 besøgende hver måned, det helt rigtige sted til at promovere din investeringsejendom.