Kontor i Vissenbjerg og Middelfart

Indbyggertal: Vissenbjerg 3.131, Middelfart 14.589
Antal husstande: Vissenbjerg 2.668, Middelfart 10.047
Antal kontorlokaler: Vissenbjerg 110, Middelfart 380
Antal butikker: Vissenbjerg 37, Middelfart 199

Vissenbjerg 15 km vest for Odense C huser ud over sine velplejede parcelhuskvarterer et moderne veludviklet industri- og erhvervskvarter.

Her kan man bl.a. på adresserne Industrivej, Glasvænget, Højmarken, Damsbovej og Hestehavevej finde et stort udvalg af moderne erhvervsbygninger med kontorlokaler til leje nær Vissenbjerg centrum og med nemmest mulig tilkørsel til Fynske Motorvej blot 500 meter borte.

Middelfart 45 km vest for Odense kan præsentere både attraktive bolig- og erhvervsområder samt idylliske landsbymiljøer med bindingsværkshuse, der ligger smukt ved vand, skov og strand.

Ud over naturen rummer Lillebælts-byen et rigt kulturliv og en rivende erhvervsudvikling med moderne velintegrerede erhvervskvarterer, hvor mindre, mellemstore men også større virksomheder meget let kan finde ledige kontorlokaler til leje i Middelfart centrum

Klik her for at finde inversteringsejendomme i Vissenbjerg og Middelfart

Er du på udkig efter en investeringsejendom? Lokalebasen.dk er en landsdækkende portal for formidling af bl.a. investeringsejendomme. Gennem os kan du få et godt overblik over situationen på det danske marked for investeringsejendomme, både lokalt og på landsplan. Tjek, hvilke investeringsejendomme er sat til salg i Vissenbjerf og Middelfart, og bliv hurtigt orienteret om dine muligheder.

Er du hellere interesseret i at sælge din ejendom? Så kan Lokalebasen.dk også gøre det lettere for dig. Du skal bare oprette dig som sælger på vores portal, og så sørger vi for, at din annonce når ud til så mange potentielle købere som muligt.