Kontor til leje i Svendborg

Indbyggertal i Svendborg: 27.009
Antal husstande: 20.629
Antal kontorlokaler: 715
Antal butikker: 423

Find kontor i Svendborg

Se ledige kontorlejemål og kontorhoteller i Svendborg

Kontorlokaler til leje i Svendborg

Svendborg 42 km syd for Odense er ikke blot Møller-Mærsks fødeby, men i dag også Sydfyns dominerende erhvervsby med et righoldigt udvalg af moderne faciliteter og muligheder for iværksættere, små som større og meget store erhvervsvirksomheder, der søger attraktive erhvervs- og kontorområder incl. kontorhoteller, kontorfællesskaber og veludstyrede kontorlokaler i Svendborg.

Den idylliske sundby har indgået en samarbejdsaftale med Væksthus Syddanmark med henblik på at opbygge miljøer, hvor iværksættere og virksomheder med vækstambitioner kan få let adgang til kvalificeret vejledning og gode vækstbetingelser ikke mindst i form af prisbillige kontorlokaler i Svendborg centrum og nærområder.

For eksempel i de store erhvervskvarter langs Ringvej Nord, i byens havneområder, men man kan også i stort omfang finde uhyre centralt beliggende kontorlokaler i Svendborgs centrum og travle gader og forretningsstrøg.

Find investeringsejendomme til salg i Svendborg og omegn

Er du ude efter at sælge eller købe en investeringsejendom i Svendborg og omegn? Lokalebasen.dk giver dig et godt overblik over situationen på markedet, både lokalt og på landsplan. Med os sparer du tid og kan hurtigt gå i gang med at købe eller sælge – alt efter, hvad du har brug for. Vi har samlet investeringsejendomme af hver slags på vores side, så klik lige på linket nedenfor, og tjek, hvilke muligheder du har for investering i fast ejendom i Svendborg. Vores side bliver opdateret dagligt, og vi gør alt muligt for at hjælpe dig med at fine den ejendom, som bedst udfylder dine ønsker. Kom godt i gang allerede i dag!

Se erhvervslejemål i Svendborg