Kontor til leje i Otterup, Søndersø og Bogense

Indbyggertal: Otterup 4.889, Søndersø 3.024, Bogense 3.758
Antal husstande: Otterup 5.004, Søndersø 3.155, Bogense 3.117
Antal kontorer: Otterup 136, Søndersø 117, Bogense 91
Antal butikker: Otterup 78, Søndersø 37, Bogense 68

 

Otterup og i særdeleshed Søndersø 10-12 km fra Odense Centrum kan hver især tilbyde nye virksomheder og iværksættere erhvervsområder med ledige kontorlejemål til favorable priser.

Søndersø råder over en nyere veletableret erhvervspark i byen sydlige område, hvor man bl.a. på adresserne Snavevej og Sunekær kan finde moderne rummelige kontorer til leje nær Søndersø centrum.

Bogense 20 km nordvest for Odense har udviklet sig til en moderne udpræget turistby – byens marina er Fyns største med 760 pladser – med meget lidt industri, men selv om turisterhvervet i dag er det primære erhverv, er det dog i begrænset omfang muligt for eksempelvis mindre kontor- og vækstvirksomheder at finde ledige kontorer til leje nær Bogense centrum.

Investeringsejendomme til salg i Otterup, Søndersø og Bogense

Er du interesseret i at investere i fast ejendom i den nordlige del af Fyn? Med Lokalebasen.dk kan du hurtigt blive opdateret omkring dine muligheder. Vi er eksperter inden for formidling af bl.a. investeringsejendomme, og vi kan derfor hjælpe dig med nemt at finde netop det, som bedst udfylder dine ønsker. Find den rette investeringsejendom med Lokalebasen.dk!

Du kan også bruge Lokalebasen.dk for at sælge din ejendom. Vi markedsfører investeringsejendomme af enhver slags: bolig- og kontorejendomme samt ejendomme velegnet til retail eller logistik. Bliv sælger på Lokalebasen.dk allerede i dag!