Kontorer i Munkebo og Kerteminde

Indbyggertal: Munkebo 5.569, Kerteminde 5.712
Antal husstande Munkebo 2.791, Kerteminde 3.913
Antal kontorlokaler: Munkebo 51, Kerteminde 121
Antal butikker: Munkebo 26, Kerteminde 71

 

Munkebo 14 km nordøst for Odense C er i særdeleshed kendt for sit nu forhenværende Lindøværft, der forsøges afløst og retableret af et nyt green tech forsknings- og erhvervscenter.

Her planlægger man bl.a. at udvikle komponenter til vindmølleindustrien herunder fremtidens nye gigantiske havvindmøller. Bygningerne rummer store muligheder for nye kontorvirksomheder med ledige kontorlokaler i Munkebo i alle størrelser.

Kerteminde 20 km fra Odenses centrum dækker et dynamisk område for store og små erhvervsvirksomheder.

Kerteminde Kommune arbejder aktivt for både at støtte de mange eksisterende virksomheder og at tiltrække nye videns- og forskningsbaserede virksomheder, blandt andet ved at udvikle attraktive erhvervsområder med kontormiljøer, kontorfællesskaber og spændende kontorlokaler i Kerteminde centrum.

Find investeringsejendomme til salg i Munkebo og Kerteminde

Lokalebasen.dk er en landsdækkende portal, der formidler investeringsejendomme til salg. Vi har gjort alt, som vi kunne for at gøre det lettere for dig at finde netop den ejendom til salg, som bedst passer til dine behov. På Lokalebasen.dk finder du altid et fintudvalg af spændende investeringsejendomme til salg i dit ønskede område.

Hvis du til gengæld gerne vil sælge din ejendom, så kan du også regne med, at vi hjælper dig med at hurtigt finde en køber. Vi har 70.000 besøgende på siden hver måned, så din annonce bliver synligt på nettet. Kom godt i gang allerede i dag!