Kontor i Odense S

Indbyggertal: 17.322
Antal husstande 8.151
Antal kontorer: 329
Antal butikker: 73

Kontor til leje i Odense S

Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser, Svendborgbanen
Hovedfærdselsårer: Odensevej, Svendborgvej, Hestehaven

Odense S dækker den brede sydlige korridor langs den trafikerede udfaldsåre Svendborgvej, hvor man finder nogle af Odenses mest eftertragtede erhvervsområder med et massivt udvalg af topmoderne kontorer og kontorlejemål nær Odense Centrum og den Fynske Motorvej.

I særdeleshed i de attraktive erhvervsområder tæt op ad motorvejen – på adresser som Hestehaven, Egelundsvej, Egegårdsvej, Sivlandvænget, Handelsvej, Fabriksvej og Energivej med flere – finder man som iværksætter eller opsøgende virksomhed let moderne udstyrede kontorer i Odense S tættest mulig på transportveje og bycentrum.

Ledige investeringsejendomme i Odense S

Er du på udkig efter en investeringsejendom i Odense S? Så skal du besøge Lokalebasen.dk – Danmarks største portal for formidling af investeringsejendomme. Vi er et bindeled mellem sælgere og købere, og vi gør det meget lettere for dig at finde det, som bedst udfylder dine behov. Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen samt private ejere, og vi kan defor altid give dig et dagsaktuelt overblik over investeringsejendomme til salg på det danske marked.

Vil du sælge din ejendom? Så er Lokalebasen.dk også det helt rigtige sted. Vi markedsfører din annonce, og hjælper med hurtigt at finde en køber.