Iværksætteri og bæredygtighed i Odense stiger

Miljøet for iværksætteri i Odense må i den grad siges at være stort for tiden – især iværksætteri med fokus på bæredygtighed. Dette ses tydeligt gennem den succesfulde iværksætterifestival, som i 2019 havde rekordmange deltagere. Festivalen løber over fem dage, og i 2019 deltog hele 1.000 deltagere, hvilket er en rekord.

Denne udvikling fortsætter år efter år, og dette er noget, som erhvervsdrivende i Odense bør være stolte over. Udviklingen i Odense har en selvforstærkende effekt, og derfor har flere og flere fået øjnene op for byens potentiale. I gennemsnit kommer 200 nye virksomheder til Odense – om måneden. Dette tal dækker både over etablerede og nye virksomheder, som vælger at flytte til byen.

Lej kontor i Odense og bliv en del af udviklingen

Hvis du er erhvervsdrivende eller har en drøm om at starte egen virksomhed, er der gode muligheder for det i Odense. Du finder et væld af kontormuligheder, som du kan leje – og derigennem bliver du en del af den positive udvikling i byen.

Odense må i den grad også siges at være et attraktivt sted at placere en virksomhed. Med sin placering på Fyn er Odense centralt og ligger lige imellem Jylland og Sjælland. Dertil besøger mange turister byen, samtidig med indbyggertallet er stort.

Virksomheder med fokus på bæredygtighed

Som sagt er det især virksomheder i bæredygtige retninger, der finder sin plads i Odense. Igennem bæredygtighed sætter virksomhederne sin lid til at gentænke måden, man traditionelt set gør tingene på – eller helt nye og bæredygtige produkter opfindes. De gode idéer er altså typisk af en bæredygtig karakter.

Virksomheder kan gennem deres indretning af kontorer, lagerdepoter, produktionshaller og lignende ligeledes have bæredygtighed i tankerne ved at indrette bæredygtigt. Her gælder det især om at vælge kvalitet, genbruge så meget som muligt og blot købe det nødvendige. Møbler og andet interiør holder typisk i længere tid, hvis det er af høj kvalitet, og det er klart en fordel. Virksomheden kan sagtens indrette indbydende og stilfuldt med genbrugsmøbler, hvilket som regel også fører til besparelser. Slutteligt gælder det selvfølgelig om kun at købe det nødvendige, så kontoret ikke spækkes med ubrugelige – og miljøbelastende – sager.

Leave a Reply