Nye erhvervslokaler i Munkebjerg Park

Snart vil et nyt erhvervsbyggeri stå klar i Odense. Allerede 1. juni 2020 rykker de første nye lejere ind i Munkebjerg Park, som kommer til at huse de nye erhvervslokaler. Officielt kommer stedet til at hedde Munkebjerg Business Park, hvor der er hele 6.500 kvadratmeter til rådighed.
Byggeriet er placeret på hjørnet af Niels Borhs Allé og Munkebjergvej, som er en ny bydel. Her bliver Munkebjerg Park en iøjnefaldende del af området, og flere lejere har altså allerede gjort deres indryk. Nykredit, PwC, Totalkredit, Lidl og Erhvervshus Fyn er blandt de mange lejere, og derfor gælder det om at få byggeriet færdiggjort i en fart.

247 nye boliger i Munkebjerg Park

Erhvervsbyggeriet er ikke det eneste, der er på vej i området. 247 nye boliger er nemlig næste del af byggeetapen på Munkebjerg Park, og disse nye boliger skal ligge centralt inde i området. Omtrent 145 af boligerne er allerede færdige, og cirka 130 er også allerede lejet ud.
Munkebjerg Park er altså et område i fuld udvikling både for erhvervslivet og boliger. Ikke nok med at bydelen er i rivende udvikling, så er det også en bydel, som oplever stor popularitet og efterspørgsel. Dette er en unik udvikling for Odense – både for privatpersoner og erhvervsdrivende.

Gode erhvervsmuligheder i Odense

Odense er da også en by, som giver erhvervsdrivende gode muligheder. Byen er den tredjestørste by i Danmark og ligger centralt placeret i landet. Togruter og motorvejsstrækninger forbinder Odense med både Sjælland og Jylland, og dette er bl.a. nogle af grundene til, at Odense er en attraktiv by.
Drømmer du om at drive virksomhed i byen, kan du enten vælge at købe eller leje erhvervslokaler. Mulighederne for dette er heldigvis mange, og du kan også ty til alternative og populære former for erhvervslejemål. Her er der tale om kontorfællesskaber, kontorhoteller eller klinikfællesskaber. Dette er en unik måde at drive forretning på, hvor du til billige penge får fleksible erhvervslokaler til rådighed. Derudover får du ekstrem god mulighed for at netværke, sparre og vidensdele med en lang række andre erhvervsdrivende – enten med personer i din egen branche eller på tværs af brancher.