Gør dine erhvervslejemål i Odense C coronasikre

Uanset hvor i landet du driver forretning, kommer man ikke uden om, at du skal sikre dine erhvervslejemål i Odense C mod corona. Uanset om du driver en forretning i lokaler til leje i Odense C, eller om du arbejder fra en butik til leje i Odense C, skal du gøre dig umage for at overholde alle hygiejniske forholdsregler.
I denne korte artikel vil vi give dig en række gode råd til, hvordan du kan gøre dine erhvervslejemål i Odense C mere coronasikre, sådan at du kan drive din forretning uden risiko for smittespredning.

Lav afstandsmarkører på gulvet

Hvis du driver en forretning fra en butik til leje i Odense C, er det en rigtig god ide at lave afstandsmarkører på gulvet. De markerer for dine kunder, hvor langt de skal stå fra hinanden for at overholde den rette afstand.
Sørg for, at afstandsmarkørerne er tydelige, og at de er placeret på steder i din butik, hvor kunderne naturligt klumper sammen. Det kan f.eks. være ved indgangen og ved kassen. Hvis din butik er meget lille, er det måske slet ikke muligt at have afstandsmarkører, men så kan du eventuelt have en medarbejder til at stå i døren og guide folk ud og ind.

Ommøbler og skab plads

Hvis du driver din forretning fra et erhvervslejemål i Odense C, er det vigtigt, at du ommøblerer i din forretning, så dine kunder nemt kan bevæge sig rundt, samtidig med at de holder afstand til hinanden.
I dine lokaler til leje i Odense C er det vigtigt, at der ikke står for mange hylder og reoler midt på gulvet, så gåbanerne bliver smalle. Sørg for, at alle gangstier i din butik er så brede, at kunder kan bevæge sig rundt uden at gå ind i hinanden.

Ingen løsvægt og godt med håndsprit og handsker

Når det kommer til at forhindre smitte, er det ekstremt vigtigt, at der i din butik til leje i Odense C ikke er løsvægt. Varer i løsvægt bliver ofte berørt af mange hænder, og derfor er det bedst helt at undgå den slags varer.
Hvis du i dine lokaler til leje i Odense C ikke kan undvære varer i løsvægt, må du sørge for, at der er håndsprit og handsker til dine kunder, så smitten ikke spredes.
At holde dine erhvervslejemål i Odense C coronasikre er ekstremt vigtigt, og ved at følge de gode tips i denne artikel kan du gøre dit til at forhindre smitten.