Har du fundet en butik til leje i Odense C? Sådan sikrer du, at din butik ikke går nedenom og hjem under corona

Har du fundet en butik til leje i Odense C? Eller er du faldet over et erhvervslejemål i Odense C, som du sagtens kan se en fremtid i, men som du ikke tør leje? Det er en forståelig bekymring, men i denne artikel vil vi gerne vise dig, at det ikke er farligt at forelske sig i lokaler til leje i Odense C.
Flere steder i Odense går det rigtig godt, og det er specielt de små specialbutikker og de mindre befærdede bydele, der klarer sig godt. Vi har samlet to rigtig gode eksempler, så du kan lade dig inspirere af de mange gode tiltag. Så forhindrer du, at du atter skal sætte din butik til leje i Odense C.

Skab dig en loyal følgerskare på de sociale medier

I butikken Pen & Papir i Odense har man mod forventningen klaret sig rigtig godt. Indehaveren vurderer, at det var hendes store følgerskare på de sociale medier, der gjorde, at butikken ikke lukkede, da coronaepidemien kom til Danmark.
Fordi indehaveren opbyggede en følgerskare på Instagram og andre sociale medier, kom hendes fans hende til undsætning, da coronarestritionerne ramte butikslivet.
Så hvis du finder lokaler til leje i Odense C, eller hvis du finder erhvervslejemål eller butikker til leje i Odense C, skal du altså ikke tøve. Brug de sociale medier, opbyg en fortælling om dig selv og vis dine kunder præcis, hvorfor de skal benytte sig af din fysiske butik i stedet for netbutikkerne.

Sats på renovering og skab et hyggeligt miljø

I Brandts Passage i Odense har man formået, at alle erhvervslejemål er blevet udlejet på trods af coronasmitten. Det skyldes, at der aktivt er blevet satset på renovation og udvikling af hyggelige udemiljøer.
Ved at satse på at gøre hele området hyggeligt, klarer områdets butikker sig. Hvis du falder over et erhvervslejemål i Odense C, skal du satse på at kredse for butikkens udeområder, så du skaber en hyggelig stemning. Så sikrer du, at du ikke skal sætte dine lokaler til leje igen i Odense C.
Renovering og strategisk brug af sociale medier er de to redskaber, der har gjort, at flere butikker klare sig godt i Odense. Lad dig inspirere af deres eksempel, og så sikrer du, at din butik klarer sig godt trods corona.

Læs mere:
Sådan vælger du det rigtige butikslokale