3 fif til altid at finde den rette parkering i Odense C

Det er altid træls at skulle bøvle med at finde ledige parkeringspladser – især i Odense. Ingen gider at bruge unødvendig tid på at cirkulere rundt for at finde en plads til bilen, uanset om du er på vej til arbejde eller blot er i din fritid. Heldigvis kan du gøre dit for at øge sandsynligheden for at finde en parkeringsplads. Vi giver dig her tre tips til netop dette.

Lej en parkeringsplads i Odense C

Den allersikreste måde at anskaffe dig parkeringspladser på alle tidspunkter er ved at leje en parkeringsplads i Odense C. Der findes mange forskellige parkeringspladser i Odense C, som netop er til leje. Selvom det kan virke som en dyr post i budgettet, er det altså penge, der er godt givet ud. Du vil nemlig altid have privat parkering i Odense C til rådighed. Især erhvervsdrivende nyder godt af at leje en parkeringsplads i Odense C, da det giver medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnerne mindre bøvl i hverdagen.

Orienter dig om kommunens parkeringszoner

Odense Kommune har valgt at opdele kommunen i forskellige parkeringszoner. Disse zoner tæller rød, blå og grøn zone. Alle zoner repræsenterer et varierende prisleje. Grøn zone koster tre kroner i timen, blå zone koster otte kroner i timen, og rød zone koster 12 kroner i timen. Ved at orientere dig om de forskellige zoner kan du finde den bedste parkeringsplads og pris, som passer til dine behov. De dyreste zoner er typisk de mest centrale områder, mens de billige zoner ligger lidt længere væk fra centrum.

Banegård Center, VIVA, Toldkammeret og Kongensgade

Ønsker du ikke at leje en parkeringsplads i Odense C, gælder det i stedet om at udnytte de offentlige parkeringssteder. Her er især Odense Banegård Center, VIVA, Toldkammeret og Kongensgade gode steder at undersøge. Odense Banegård Center er beliggende på Østre Stationsvej 27 med indkørsel fra Dannebrogsgade, mens VIVA ligger på Østre Stationsvej 35. Toldkammeret ligger på Rugårdsvej 1, hvorimod Kongensgade ligger på Kongensgade 60.
Alle disse parkeringsområder er yderst centralt placeret, og du vil derfor have gode muligheder for at kunne nå din slutdestination herfra. Andre populære parkeringssteder er Grønnegade ved Grønnegade 1 og Rosenbæk Torv ved Rosenbæk Torv 19.