Gode råd til at bruge transporttiden på fornuftig vis

Det er de færreste mennesker, der ønsker at have spildtid i deres hverdag – hverken på arbejdspladsen eller i det private. Pendling og transport til og fra arbejde er for mange en fast del af hverdagen, og her kan der hurtigt opstå masser af spildtid. Uanset hvor nemt arbejdspladsen har gjort det for medarbejderne at parkere tæt på virksomheden i form af lejede parkeringspladser i Odense C, vil det nærmest være umuligt at undgå transporttid. Læs med her på siden, og få gode råd til, hvordan du kan bruge din transporttid på fornuftig vis.

Optimer transporttiden – søg ny viden, eller bliv underholdt

Hvad end din transporttid indebærer cykling, offentlig transport eller bil og derefter parkering på en parkeringsplads i Odense C, er det klart en fordel at optimere transporttiden. Dette kan gøres på forskellige måder, og her er især nutidens teknologi uundværlig. Brug din transporttid på fornuftige ting ved f.eks. at lytte til podcast eller lydbøger. Vælg fagligt materiale for at søge ny viden, eller lad dig blot blive underholdt af ”ligegyldigt” indhold.

Brug transporttiden på kontakttid

Det er en rigtig god idé at omvende transporttiden til kontakttid. Dette forstås på den måde, at transporttiden er et ideelt tidspunkt til at foretage opkald på, besvare mails eller beskeder. Gør du brug af bil og privat parkering i Odense C, må du naturligvis ikke anvende din mobiltelefon under kørslen, og her kan det være nødvendigt at investere i et Bluetooth-headset. Dog kan du nemt bruge opkaldene til at tale med venner, familie eller i forbindelse med arbejdet.

Undgå myldretiden, hvis det er muligt

Hvis dine arbejdstider er lidt fleksible, vil du gøre dig selv en stor tjeneste ved at undgå myldretiden. Specielt morgentrafikken kan være trættende, hvor lange bilkøer ikke er optimale. Mød en time tidligere ind på kontoret og mærk, hvordan den ekstra ro kan give dig mulighed for at fordybe dig yderligere i arbejdsopgaverne. Du kan også arbejde hjemmefra den første time og dermed undgå morgentrafikken ved at køre en time senere. Dette er f.eks. oplagt på de dage, hvor du står for aflevering af børnene i institution eller skole.