Her er de tre nyeste erhvervslejemål i Odense C

Odense er en by i udvikling, og overalt er der konstant nye lokaler til leje i Odense C. For den nytænkende og eventyrlystne iværksætter er det derfor ikke en dårlig ide at finde sig et erhvervslejemål i Odense C, hvor man kan begynde sit forretningseventyr.
I denne korte artikel vil vi gennemgå tre af de nyeste erhvervslejemål i Odense C. Selvfølgelig kommer der hele tiden nye lokaler til, men disse tre lokaler er udvalgt, så du kan få en fornemmelse af, hvad du kan forvente af erhvervslejemål i Odense C.

Vindegade 53, 5000 Odense C

På denne adresse kan du finde nogle meget flotte lokaler til leje i Odense C. Lokalerne er velegnede til butik, men kan også bruges til f.eks. cafe eller restaurant. Lejen er på 12.000 kr. om måneden, og du får samlet set et areal på 215 m2, som du kan bruge til lige det, som du har lyst til. Selve erhvervslejemålet i Odense C ligger i kælderen, hvor du kan indrette en flot butik, café eller restaurant.

Middelfart 9G, 5000 Odense C

Denne butik til leje i Odense C giver dig rigtig meget plads til både butik og til lager, og den er derfor velegnet til dig, som gerne vil starte en forretning, hvor meget lagerplads er krævet. Du får 1145 m2 til en leje på 62.021 kr. om måneden, og derfor kræver denne butik til leje i Odense C også, at du har en betragtelig indkomst, for at du kan betale huslejen. Til gengæld får du rigtig meget plads for pengene, og den er perfekte til f.eks. en møbelforretning eller noget lignende.
Dette erhvervslejemål i Odense C ligger i et spændende erhvervsområde og har også tidligere været brugt til værksted. Du kan dog bruge det til lige det, som du har lyst til.

Fisketorvet 6, st., 5000 Odense C

Dette erhvervslejemål i Odense C er perfekt til dig, der gerne vil starte en restaurant i Odense. Lokalerne har tilhørt den nu nedlukkede restaurant Ilden og er derfor udstyret med alt det rette udstyr til restaurationsbranchen. Du får 1343 m2 til en husleje på 172.911 kr. om måneden, og derfor er dette erhvervslejemål i Odense også denne artikels dyreste. Til gengæld får du lokaler, der ikke kunne ligge bedre.
Med disse tre erhvervslejemål i Odense C kan du starte lige den virksomhed eller butik, som du vil. Rigtig god fornøjelse.