Har du fundet lokaler til leje i Odense C? Så tag på iværksætterkursus

Er du bosat i Odense og har du en iværksætter i maven? Det kan endda være, at du allerede har fundet nogle fede lokaler til leje i Odense C, som du gerne vil bruge. Måske vil du starte en butik og har derfor fundet en flot og hyggelig butik til leje i Odense C.
Hvis du kan nikke genkendende til det, er det også rigtig vigtigt, at du sætter dig ind i en masse ting. At starte en virksomhed er nemlig ikke bare et spørgsmål om at finde et erhvervslejemål i Odense C. Heldigvis tilbyder Odense kommune et iværksætterkursus, hvor du lærer alt det, du måske ikke ved om iværksætteri. Kurset hedder Iværksætterhjulet, og det er et kursus til dig, der går med en iværksætter i maven.

Hvad består kurset af?

Kurset Iværksætterhjulet består af i alt tre moduler, hvor du lærer alt om skat, jura og marketing. At starte en virksomhed i et erhvervslejemål i Odense C er nemlig ikke bare et spørgsmål om at finde en butik til leje i Odense C og fylde den med store drømme og visioner. Vil du have succes med din butik til leje i Odense C, skal du have styr på rigtig mange formelle ting, og der er Iværksætterhjulet et rigtig vigtigt kursus.
Kurset består af i alt tre moduler, hvor du i første modul lærer om skat, moms, fradrag og meget andet i forhold til din virksomheds økonomi. Det er vigtigt, at du ved, hvilke krav Skat stiller til din virksomhed, dit regnskab og dine vederlag.
Det andet modul lærer dig alt om juraen i forbindelse med virksomhedsoprettelse. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du skal forholde dig til GDPR, valg af selskabsform, regler for ansættelse og meget mere.
I det sidste modul lærer du om, hvordan du markedsfører dig online. Vi lever i en digital tidsalder, og derfor er det vigtigt, at du som potentiel iværksætter har kendskab til de nyeste tendenser inden for onlinemarkedsføring.
Med kurset Iværksætterhjulet kan du få et grundigt indblik i alle de ting, du måske ikke ved om iværksætteri. At starte en virksomhed er sjovt og spændende, men det kræver meget mere end blot at finde de perfekte lokaler til leje i Odense C. Det kræver viden om jura, om skatteforhold og om onlinemarkedsføring.
Med Iværksætterhjulet bliver du godt klædt på til at udfylde dit erhvervslejemål i Odense C med iværksætteri.