Skønne fordele ved leje af parkeringspladser

Der er ofte tilknyttet parkering til de store virksomheder. Men hvis du er en del af en mindre virksomhed, som har et lille kontor fx i bymidten, er det meget sandsynligt, at der ikke er nogen parkeringspladser tilknyttet.

Så skal du have overbevist din chef om, at I skal have lejet nogle parkeringspladser tilknyttet kontoret? Så vis vedkommende denne oversigt, som er spækket med lækre fordele omkring leje af parkeringspladser.

  • Vær fri for at bruge unødvendigt lang tid på at finde parkeringspladser.
  • Du sparer ufatteligt meget tid, som du i stedet kan bruge på arbejdspladsen.
  • Du kan altid finde din bil igen – er du ejer af en mørk bil, har du formentlig flere gange prøvet at gå i cirkler efter lige præcis din bil, som ligner alle andres.
  • Du slipper for parkeringsbøder i fremtiden, hvilket betyder en masse penge at spare.

Overbevist? Hvis ikke, så lav fx en lille udregning af, hvor meget tid du bruger om ugen på parkering. Dette vil med stor sandsynlighed overraske dig meget. Det kan sagtens betale sig at investere i en parkeringsplads i Odense C, da det vil give dig nogle glade og tilfredse medarbejdere, hvilket forhåbentlig også vil afspejle sig i deres arbejdsmoral. Ja, hvem ved, måske kan en privat parkeringsplads endda ende ud i en forhøjet vækst?

Parkeringspladser i alle prisklasser
Du kan som regel leje mange parkeringspladser i Odense C. Og lige så mange parkeringspladser, der er, lige så mange prisniveauer er der. Men (desværre) kan du, når det handler om parkeringspladser i Odense C, ikke altid vælge ud fra prisen.

Der er nemlig ikke noget ved at have en superbillig privat parkeringsplads, hvis den ligger flere hundrede meter fra kontoret. Så mister man pointen ved at have en parkeringsplads. Derfor bliver du nødt til at undersøge, hvad der er af radius i omtrent 500 meter – helst ikke mere.

Det virker nemlig også ret uprofessionelt, hvis du har parkeringsplads flere hundrede meter væk, og der kommer en kunde eller samarbejdspartnere. Allerede her vil de have et indblik i virksomhedskulturen, og at der bliver sparet en masse penge på denne front.