Guide: Derfor skal du finde lokaler til leje i Odense C

Flere og flere erhvervsdrivende ønsker at starte firmaer op i Odense eller flytte deres eksisterende virksomheder til byen. Men hvordan kan det egentlige være, kan du måske tænke? Grundene til det er faktisk mange, og du kan i denne guide læse meget mere om det. På den måde bliver du klogere på, hvorfor netop også din virksomhed bør overveje at finde lokaler til leje i Odense C hurtigst muligt.

Erhvervslejemål i Odense C – eventyrlig og charmerende by

Der hersker ingen tvivl om, at Odense er en eventyrlig og charmerende by. Byen ligger som blommen i et æg i Danmark og anses derfor som værende perlen i landets østers. Atmosfæren i byen er noget helt særligt, og dette smitter ligeledes af på virksomhederne. Med et erhvervslejemål i Odense C bliver du en del af en masse interessante butikker, som både er små og store.
Torve, sidegader, stræder og gågader i byen er alle sammen hyggelige, hvor kunder får spændende og gode muligheder for at shoppe. Særligt byens gågade og centrum myldrer af mennesker, og derfor er det altså ideelt at finde en butik til leje i Odense C.

Flere spændende områder med lokaler til leje i Odense C

Det forholder sig sådan, at der ikke kun er ét område af byen, der er attraktivt for virksomheder. Faktisk findes der flere forskellige områder med lokaler til leje i Odense C, som er spændende for erhvervsdrivende. Disse områder tæller bl.a.:

 • Odense Bymidte
 • Kongensgade
 • Vesterbro
 • Vestergade
 • Rosengårdscentret
 • Nørregade
 • Viva Odense
 • Overgade
 • Der er altså masser af steder at holde øje med, hvis du som erhvervsdrivende har et ønske om at finde en god butik til leje i Odense C. Uanset om butikken skal rumme skønhed, tøjmærker, design, indretning eller andet, vil mulighederne i byen altså være ekstremt gode.

  Bliv en del af de populære storcentre i Odense

  Blandt de spændende og attraktive områder i Odense finder du som nævnt tidligere Rosengårdscentret og Viva Odense. Disse storcentre er oplagte at finde en butik til leje i, da de altid er velbesøgte. Viva Odense findes i en nyere del af byen, som ligger mellem Østre Stationsvej og Rugårdsvej. Rosengårdscentret er derimod et af de ældste og største indkøbscentre i Danmark og huser 153 butikker. Rosengårdscentret er cirka 100.000 m2 og har et gågadelignende miljø indendørs.
  Viva Odense og Rosengårdscentret er derfor også gode muligheder for at blive en del af Odenses erhvervsliv, og du vil sagtens kunne finde masser af spændende lokaler her.