5 idéer til at styrke sammenholdet i virksomheden

28.01.2019 13:52

5 idéer til at styrke sammenholdet i virksomheden

 

Det gode arbejdsmiljø og det stærke sammenhold kan være afgørende for en virksomhed. Derfor er det også værd at pleje de indbyrdes relationer på arbejdspladsen, men hvordan gør man det? Det får du fem bud på her.


1) Mandagsmøde

 

Det kan være fornuftigt at mødes mandag morgen over en kop kaffe for dels at gennemgå den kommende uges opgaver og dels at få hilst på hinanden efter weekenden. På den måde tager man sammen hul på en ny uge, og man er sikker på, at alle medarbejderne får hilst på hinanden, efter at endnu en weekend er gået.


2) Teambuilding

 

Vil man ud i noget mere ”ekstremt”, kan man vælge teambuilding. Det vil uden tvivl være med til at styrke sammenholdet. Især i yngre virksomheder vil det være en overvejelse værd, hvis man skal have kickstartet følelsen af at være et team, der arbejder henimod nogle fælles mål.  


3) Fælles frokost

 

Ved at spise frokost sammen hver eneste dag har medarbejdere mulighed for at vende løst og fast, og det er med til at styrke fællesskabsfølelsen. Man kan eksempelvis sikre sig, at der bliver holdt fælles frokostpause ved at investere i en frokostordning.


4) Aktiviteter uden for arbejdet

 

Har medarbejderne lyst til det, kan det virkelig også gavne, at der bliver afholdt nogle aktiviteter uden for arbejdstiden. Det kan eksempelvis være en fredagsbar, en tur på museum – eller alle en eftermiddag tager på café. Det er nærmest underordnet, hvad der konkret skal foregå – det vigtigste er, at medarbejderne kommer ud af de vante rammer og får opbygget et fællesskab, hvor der også kan snakkes om andet end arbejde.


5) Åbne kontorer

 

Sidst, men ikke mindst, kan det være en fordel at have åbne kontorlandskaber, hvor det er nemt for de ansatte at spørge hinanden om hjælp og dele gode råd. Det gør det ligetil for medarbejderne at bruge hinandens kompetencer, og på den måde styrkes fællesskabsfølelsen, og desuden effektiviserer det arbejdsgangen, at man hurtigt kan få brugbare råd hos naboen, hvis man er i tvivl om noget.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit