Se lejemål i Virtual Reality

Virtual Reality er været en teknologi, der har været på banen i flere år, men det er først nu, at den for alvor er slået igennem på det brede marked. De fleste forbinder teknologien med computerspil, men den byder rent faktisk på et utal af muligheder.

Virtual Reality gør det ikke blot muligt at se en anden verden, men også føle at man befinder dig i en anden verden. Ved at påføre sig VR-briller og downloade en app, kan man således rejse til fjerne egne og endda andre galakser.

VR’s aftryk på ejendomsbranchen

Virtual Reality’s banebrydende evne til at skabe en virkelighedsnær, digital oplevelse muliggør, at virksomheder kan markedsføre sig selv på en helt ny og innovativ måde.

Inden længe sætter teknologien også sit aftryk på ejendomsbranchen. Portalen Lokalebasen.dk har nemlig en Google-fotograf, der udarbejder virtuelle ture af ledige lejemål – og snart vil disse ledige lejemål kunne ses i Virtual Reality via en app.

Det er altså en helt ny, interaktivt måde at se lejemål på online, hvilket vil betyde, at brugere via deres smartphone vil føle, at de rent fysisk faktisk træder ind i lejemålene, hvorefter de kan gå på opdagelse. Lokalebasen.dk er i den forbindelse i samarbejde med Walkinto.in i gang med at udvikle en feature, der gør det muligt for brugerne at se de virtuelle ture i VR.

Læs mere på Lokalebasen.dk