Odense er nu en del af Københavnsk væksthub

Derfor har Odense kommune nu som en af de første kommuner i landet meldt sig ind i Bloxhub – En ny innovations og væksthub.

Hvad er Bloxhub?

Med fokus på arkitektur, design, byggeri og byudvikling er Bloxhub en non-profit forening, der blev etableret 3. juni 2016.

Med en klar ambition om at resultaterne skal føre til en kommerciel vækst, vil Bloxhub være et fagligt miljø og krydsfelt af kompetencer for virksomheder og forskningsinstitutioner, hvis primære formål er at bidrage til en bæredygtig, global urbanisering.

Odense vil skabe smart city

Da Odense nu også er kommet med på befolkningsvækstvognen og efterhånden ligner Danmarks andre storbyer, ser Odenses Borgmester nu store perspektiver i at samarbejde med Bloxhub om udviklingen af løsninger til fremtidens by.

-Vi ser det som en mulighed for at udvikle Odense i en mere bæredygtig retning, og samtidig som en mulighed for på sigt at skabe nye jobs i de odenseanske og fynske virksomheder, samtidig med vi skaber en bedre by, udtaler Odenses borgmester Anker Boye til Estate Media.

Med et fremtidsperspektiv på 20.-30.000 nye odenseanere frem mod 2030 er ambitionen derfor at skabe 10.000 nye bæredygtige arbejdspladser frem mod 2020 i Odense Kommune. En ambition der nu skal igangsættes i samarbejde med Bloxhub.

Læs mere på Estate Media: Progressivt: Odense går ind i københavnsk væksthub