Med kontor i Odense behøver du ikke at gå på kompromis

Måske har du lyst til at vælge det sikre valg og bosætte dig på Sjælland blandt hovedstadens mange muligheder. Men samtidig har du måske en krejler gemt i maven, som godt har luret, at man får meget mere for pengene andre steder. Her kan Odense være det helt rette for din virksomhed, da du med et erhvervskontor i Odense ikke behøver at vælge mellem mange muligheder og flere kvadratmeter for pengene.

Stor fleksibilitet

Med et erhvervslokale på Fyn er du tæt på det meste. Hvor end du er på Fyn, er du kun en times kørsel fra Odense – og dette er en stor fordel i erhvervssammenhænge. Det gælder både i forhold til medarbejderstaben, da I kan rekruttere fra hele Fyn, men samtidig kan I som virksomhed også let komme omkring.

Den offentlige transport bliver også hurtigere, og DSB planlægger at forkorte transporttiden mellem de største danske byer – med andre ord er det også let at komme både til Aarhus og København, men også andre både jyske og sjællandske byer som Fredericia og Roskilde.

Flere kvadratmeter for pengene og federe firmafester

Vælger du at leje et lokale i det fynske, er der mange penge at spare. Kvadratmeterprisen er væsentligt lavere, hvilket selvsagt betyder, at der er flere penge til alt det sjove, hvad end man drømmer om federe firmafester eller flottere omgivelser.

Fyn er fin – også i forretningssammenhæng

Fyn er kendt for sin særlige charme og de flotte, flotte omgivelser. Og der er bare noget om snakken – på Fyn finder man sig let til rette. Odense er desuden en by med mange muligheder. Det er en by i vækst midt imellem Jylland og Sjælland – og man kunne derfor sige, at man får det bedste fra begge verdener og samtidig får noget helt for sig selv med erhvervslokaler i Odense. Hvis du drømmer om at komme lidt væk fra storbyens bytrafik og travlhed, men samtidig gerne vil være i en fornuftig afstand til hovedstaden og til Jylland, kan Odense være det helt rigtige valg.