Kontorlokaler til leje i Odenses nye Citycenter

På Rugårdsvej 1 i Odense C kan du finde det splinternye Citycenter på i alt 58.000 kvadratmeter. I Citycenteret kan du nu finde ledige kontorlokaler til leje, der både kan benyttes til kontor, showroom m.m.

Der udlejes arealer fra 500-15.000 kvadratmeter, og dermed kan både nystartede mindre virksomheder, men også større etablerede virksomheder rykke ind i centeret. Hvis man som lejer ønsker en tilknytning til centeret VIVA, der er beliggende i hjertet af Odense og Fyns trafikale knudepunkt, så er dette muligheden.

Høj eksponering

Med en kontor, showroom i dette center vil du få en fantastisk eksponeringsværdi samt muligheden for at blive en del af Steen og Strøms nye flagskib, der vil skabe meget omtale i medierne. Der er nemlig hentet verdenskendte arkitekter samt inspiration fra udlandet til at give netop dette projekt et ganske særligt udtryk, som fremover vil skabe nye standarder for fremtidens citycentre.

Projektet er i projektering, og der vil blive rig mulighed for at få indflydelse på indretningen af lokalerne. Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimærkning.

Se ledige kontorlokaler i Odense