Eksklusivt kontor til leje i Odense C

Mangler I plads, og leder I efter et nyt kontorlokale i Odense? Så kan I nu leje jer ind i et 417 kvadratmeter stort moderne kontorlejemål beliggende på Kongensgade i Odense C.

Kontorlejemålet er beliggende i en markant og flot velholdt ejendom, der er beliggende på gågaden. Og lejemålet er ydermere lyst og indbydende og er beliggende på 1. sal. Det er tilmed nyistandsat med flotte vinduer og højt til loftet. Hvad angår gulvbelægning, så er det henholdsvis klinkegulv på fællesarealet og lyst trægulv på kontorkvadratmetrene.

Er nogle af dine medarbejdere eller besøgende gangbesværende? Ja, så kan de frit benytte ejendommens elevator og uden besvær komme op på første sal.

Kontorlejemålet har førhen været benyttet som kontorfællesskab og er derfor yderst anvendeligt til kreative virksomheder, der ønsker og efterspørger en kreativ indretning og et inspirerende arbejdsmiljø. Kontoret er indrettet som et åbent storrumskontor, og der er dertil mødelokaler og toiletfaciliteter. I centrum af lejemålet vil du kunne finde et moderne køkken samt en stor kantine, som dine medarbejdere vil kunne benytte i frokostpauserne.

Se lejemålet på: Lokalebasen.dk

Fik du læst? Kontorhotel beliggende centralt i Odense