Se lejemål i Virtual Reality

20.06.2016 12:44

Virtual Reality

Virtual Reality er været en teknologi, der har været på banen i flere år, men det er først nu, at den for alvor er slået igennem på det brede marked. De fleste forbinder teknologien med computerspil, men den byder rent faktisk på et utal af muligheder.  

Virtual Reality gør det ikke blot muligt at se en anden verden, men også føle at man befinder dig i en anden verden. Ved at påføre sig VR-briller og downloade en app, kan man således rejse til fjerne egne og endda andre galakser.

VR's aftryk på ejendomsbranchen
Virtual Reality's banebrydende evne til at skabe en virkelighedsnær, digital oplevelse muliggør, at virksomheder kan markedsføre sig selv på en helt ny og innovativ måde. 

Inden længe sætter teknologien også sit aftryk på ejendomsbranchen. Portalen Lokalebasen.dk har nemlig en Google-fotograf, der udarbejder virtuelle ture af ledige lejemål - og snart vil disse ledige lejemål kunne ses i Virtual Reality via en app.

Det er altså en helt ny, interaktivt måde at se lejemål på online, hvilket vil betyde, at brugere via deres smartphone vil føle, at de rent fysisk faktisk træder ind i lejemålene, hvorefter de kan gå på opdagelse. Lokalebasen.dk er i den forbindelse i samarbejde med Walkinto.in i gang med at udvikle en feature, der gør det muligt for brugerne at se de virtuelle ture i VR.  

Læs mere på Lokalebasen.dk

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit