Odense er nu en del af Københavnsk væksthub

14.09.2016 14:40

Derfor har Odense kommune nu som en af de første kommuner i landet meldt sig ind i Bloxhub – En ny innovations og væksthub.

Hvad er Bloxhub?
Med fokus på arkitektur, design, byggeri og byudvikling er Bloxhub en non-profit forening, der blev etableret 3. juni 2016.

Med en klar ambition om at resultaterne skal føre til en kommerciel vækst, vil Bloxhub være et fagligt miljø og krydsfelt af kompetencer for virksomheder og forskningsinstitutioner, hvis primære formål er at bidrage til en bæredygtig, global urbanisering.

Odense vil skabe smart city
Da Odense nu også er kommet med på befolkningsvækstvognen og efterhånden ligner Danmarks andre storbyer, ser Odenses Borgmester nu store perspektiver i at samarbejde med Bloxhub om udviklingen af løsninger til fremtidens by. 

-Vi ser det som en mulighed for at udvikle Odense i en mere bæredygtig retning, og samtidig som en mulighed for på sigt at skabe nye jobs i de odenseanske og fynske virksomheder, samtidig med vi skaber en bedre by, udtaler Odenses borgmester Anker Boye til Estate Media.

Med et fremtidsperspektiv på 20.-30.000 nye odenseanere frem mod 2030 er ambitionen derfor at skabe 10.000 nye bæredygtige arbejdspladser frem mod 2020 i Odense Kommune. En ambition der nu skal igangsættes i samarbejde med Bloxhub.

Læs mere på Estate Media: Progressivt: Odense går ind i københavnsk væksthub


Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit