Kontorlokaler til leje i Odenses nye Citycenter

29.03.2016 20:13

På Rugårdsvej 1 i Odense C kan du finde det splinternye Citycenter på i alt 58.000 kvadratmeter. I Citycenteret kan du nu finde ledige kontorlokaler til leje, der både kan benyttes til kontor, showroom m.m.

Der udlejes arealer fra 500-15.000 kvadratmeter, og dermed kan både nystartede mindre virksomheder, men også større etablerede virksomheder rykke ind i centeret. Hvis man som lejer ønsker en tilknytning til centeret VIVA, der er beliggende i hjertet af Odense og Fyns trafikale knudepunkt, så er dette muligheden.

Høj eksponering
Med en kontor, showroom i dette center vil du få en fantastisk eksponeringsværdi samt muligheden for at blive en del af Steen og Strøms nye flagskib, der vil skabe meget omtale i medierne. Der er nemlig hentet verdenskendte arkitekter samt inspiration fra udlandet til at give netop dette projekt et ganske særligt udtryk, som fremover vil skabe nye standarder for fremtidens citycentre.

Projektet er i projektering, og der vil blive rig mulighed for at få indflydelse på indretningen af lokalerne. Ejendommen er ikke omfattet af reglerne om energimærkning

Se lejemålet

Se ledige kontorlokaler i Odense

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit