Idéer til gode frokostordninger på arbejdspladsen

11.11.2019 13:24

Frokostpausen – det er for mange danskere et helligt ord på arbejdspladsen. I frokostpausen tages der en velfortjent pause fra arbejdsopgaverne. Hovedet får en pause og er efterfølgende parat til at klare arbejdet igen. Derudover er frokostpausen det oplagte tidspunkt at få en hyggelig snak med kollegaerne – enten om opgaverne eller fritiden. Mange arbejdspladser vælger at have en frokostordning til medarbejderne. Herigennem får de ansatte lækker og frisklavet mad, der i den grad skaber sammenhold. Men hvad skal frokostordningen bestå af? Det giver vi dig idéer til lige her. 

Sund mad giver masser af fordele

 

Det fantastiske ved frokostordninger er, at du som arbejdsgiver får en indflydelse på, hvad de ansatte spiser. Derfor er det en stor fordel at servere sund mad for medarbejderne. På sigt vil det komme både de ansatte og virksomheden til gode, da sund kost er alfa omega for et godt helbred. De sunde retter giver medarbejderne fornyet energi og skærper koncentrationen. Derudover kan sygefraværet nedbringes, hvilket klart er en fordel. Vælg derfor gerne sunde frokostordninger, da det er en god investering for arbejdspladsen. 

Varieret mad skaber glæde 

 

Et andet vigtigt aspekt i forhold til frokostordninger er variation. Ved medarbejderen på forhånd, at hver mandag byder på pitabrød, tirsdag står på taco, onsdag er det pastaretter, torsdag byder på tarteletter, og fredag er lig med burger – så forsvinder forventningsglæden. Sørg i stedet for at variere frokosten, så de ansatte har noget at se frem til. Forskellige retter er desuden med til at give medarbejderne en masse proteiner og gode vitaminer. 

Husk nu at tage hensyn til den enkelte

 

Idet frokostordningen foregår på arbejdspladsen, skal der tages hensyn til den enkelte medarbejder. Tages der ikke hensyn, bliver den enkelte ekskluderet, hvilket langtfra er en behagelig følelse. Fødevareallergier og ønsket om at undgå kød bør der tages hensyn til. Forhør dig hos de enkelte medarbejdere, når det gælder laktose, gluten, nødder, bær, kød og lignende – og sørg så for at inkludere hensynene i maden. Vegetaren bør ikke tilbydes den samme salat hver dag. Der skal være mad til alle, uanset deres forhold til mad.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit