FAB får tildelt Odense bæredygtighedspris

13.03.2016 18:03

FAB, Fyns Almennyttige Boligselskab har fået overrakt Odenses Bæredygtighedspris 2015. Formanden Bent Bøllingtoft tog imod prisen i en fyldt festsal på Odenses Rådhus, og prisen blev tildelt FAB for deres totalrenovering af 1200 boliger beliggende i Korsløkken.

Begrundelsen bag til den tildelte pris lå i, at renoveringen på en unik måde kombinerede miljøtiltag, sociale indsatser, beboerinvolvering, jobskabelse samt et godt arbejdsmiljø.

Totalrenovationen af boligerne havde til formål at fremtidssikre boligkvarteret, og derfor blev boligerne efterisoleret med energimærket vinduer og solfangere m.m. Der blev desuden udarbejdet løsninger med den lokale nedsivning af regnvand, der skal være med til at forbedre dyre- og plantelivet i boligområdet. På byggepladsen er der desuden arbejdet med at begrænse mængden af affald ved at skaffe sig af med kemikalier på en hensigtsmæssig måde. Der er derudover arbejdet efter at skabe et godt arbejdsmiljø på byggepladsen ved at begrænse mængden af støv og støj.

Læs mere: KAB får Odense bæredygtighedspris for renovering af 1200 boliger

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit