Få succes med din virksomhed: Hav fokus på trivslen

05.02.2019 08:25

Danske virksomheder er efterhånden blevet mere og mere opmærksomme på deres medarbejderes trivsel. Det skyldes naturligvis, at man har kunne se en forbedring af arbejdskvaliteten og motivationen hos de virksomheder, der har haft fokus på netop dette. Herunder kan du læse mere om de tiltag, man kan lave for at sikre bedre trivsel for alle parterne på en arbejdsplads.

Tal succeserne op

Sørg først og fremmest for, at der generelt er en god stemning på arbejdspladsen - også i travle og hektiske perioder. Husk at tale succeserne op - også de helt små af slagsen. Det sikrer en fællesskabsfølelse såvel som stolthed og glæde blandt medarbejderne. Her kan det blive relevant at indføre forskellige bonusordninger for de medarbejdere, der har klaret sig ekstra godt i en periode. Dog kan det have lige så stor, eller endda større, effekt med en anerkendende og rosende bemærkning. Her er det ikke kun ledelsen, der kan skabe en bedre stemning. Kollegerne kan nemlig i lige så høj grad rose hinanden og fortælle hinanden om, hvornår det går ekstra godt. Det kan være i form af små bemærkninger, en highfive eller en rosende besked online. Det kan være en god ide at spørge sine medarbejdere om, hvad der særligt motiverer dem og giver dem større glæde ved at arbejde i virksomheden.

En varierende arbejdsdag

Anerkendende bemærkninger behøver ikke nødvendigvis komme fra direkte fra ledelse – de kan også forekomme indirekte. Undersøgelser har vist, at mange medarbejdere i høj grad motiveres af de arbejdsopgaver, de har. Som arbejdsgiver er det meget vigtigt at sørge for, at medarbejderne forstår de forskellige dele af virksomheden, de er ansat i, såvel som hele virksomhedens struktur. En helt klar rollefordeling er nødvendig, for at den enkelte medarbejder forstår sin rolle i strukturen. Det giver ansatte en værdifølelse, der er helt central for det engagement, de kommer med. Sidder medarbejdere ofte med de samme arbejdsopgaver dag ud og dag ind, uden der synes at være en naturlig udvikling, er der endvidere en risiko for, at de langsomt mister arbejdsglæden. For rigtig mange mennesker er en af de vigtigste faktorer for et godt arbejdsliv en spændende og varieret hverdag.      

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit