Eksklusivt kontor til leje i Odense C.

28.08.2016 15:02

Kontor til leje Odense

Mangler I plads, og leder I efter et nyt kontorlokale i Odense? Så kan I nu leje jer ind i et 417 kvadratmeter stort moderne kontorlejemål beliggende på Kongensgade i Odense C. 

Kontorlejemålet er beliggende i en markant og flot velholdt ejendom, der er beliggende på gågaden. Og lejemålet er ydermere lyst og indbydende og er beliggende på 1. sal. Det er tilmed nyistandsat med flotte vinduer og højt til loftet. Hvad angår gulvbelægning, så er det henholdsvis klinkegulv på fællesarealet og lyst trægulv på kontorkvadratmetrene. 

Er nogle af dine medarbejdere eller besøgende gangbesværende? Ja, så kan de frit benytte ejendommens elevator og uden besvær komme op på første sal.  

Kontorlejemålet har førhen været benyttet som kontorfællesskab og er derfor yderst anvendeligt til kreative virksomheder, der ønsker og efterspørger en kreativ indretning og et inspirerende arbejdsmiljø. Kontoret er indrettet som et åbent storrumskontor, og der er dertil mødelokaler og toiletfaciliteter. I centrum af lejemålet vil du kunne finde et moderne køkken samt en stor kantine, som dine medarbejdere vil kunne benytte i frokostpauserne.  

 

Se lejemålet på: Lokalebasen.dk

Fik du læst? Kontorhotel beliggende centralt i Odense

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit