Derfor skal du prioritere motion på arbejdspladsen

27.09.2019 09:29

Har du egen virksomhed? Vil du gerne sikre dig, at dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen, og at de samtidig yder en virkelig god indsats? Så kan det være en idé at lægge motion ind som en fast del af programmet på arbejdspladsen. 

Motion frigiver lykkehormoner i hjernen 

Du kender det sikkert. Selv om det er hårdt at komme ud at løbe, føles det helt fantastisk bagefter. Det skyldes blandt andet, at motion frigiver lykkehormoner i hjernen. Det vil sige, at du faktisk kommer i en form for rustilstand, når du eksempelvis løber. 

Vil du gerne have, at det er en behagelig oplevelse for dine medarbejdere at gå på arbejde, kan det derfor også godt betale sig at prioritere motion i virksomheden. På den måde kan du sikre dig, at dine ansatte vitterligt rider på en lykkerus, når de er på arbejde, og det vil naturligvis øge arbejdsglæden. 

Bevægelse øger produktiviteten 

Ud over at du med motion kan skabe en generel følelse af velvære på arbejdspladsen, gælder det også, at motion kan være med til at øge produktiviteten. Når dine ansatte får bevæget sig i løbet af dagen, kommer blodomløbet i gang, og det betyder endnu højere produktivitet. 

Lav eksempelvis en regel på arbejdspladsen om, at alle medarbejdere skal rejse sig op og være aktiv i fem minutter ved hver hele time. På den måde får alle kroppen i gang, og det kan i høj grad være med til at betyde, at I alle er endnu mere effektive bagefter. 

Sunde medarbejdere betyder færre sygedage 

Når dine medarbejdere dyrker motion, bliver de sundere, og det betyder færre sygedage. Motion styrker immunforsvaret, og dermed vil de ansatte have lettere ved at holde diverse sygdomme og vira for døren, hvis de holder sig aktive. 

At dine medarbejdere ikke bliver syge, er ikke blot rart for dem, men også for dig. Det er en enorm økonomisk fordel, at dine ansatte er i stand til at møde på arbejde hver eneste dag. Vil du gerne gøre noget godt for både din virksomhed og dine ansatte, er motion på arbejdspladsen derfor et godt sted at starte.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit