Attraktivt at leje erhvervslokaler i Odense

07.08.2017 13:47

Odense er kommet med i forhold til priserne på leje af erhvervslokaler. Det er naturligt nok storbyer som København, Aarhus og Aalborg, der giver Odense følgeskab som nogle af de mest populære byer at drive erhverv i grundet, at kunderne er lige i nærheden. Men med rekordlavt antal af ledige lokaler til erhverv er det ikke lige til at finde noget med det samme.

 

Det er dog håb i Odense, hvor der stadig er en god koncentration af lokaler, hvor nogle står tomme og klar til overtagelse. Sammenligner man fx med København, der står for en fjerdedel af alle kontorer i Danmark, er Odense en noget mere medgørlig by, hvis man er nystartet virksomhed og drømmer om at slå sig ned i nogle flotte lokaler.

Fælleskontorer blomstrer

Ligesom man ser det i hovedstaden og i Aarhus, er Odense også godt på vej med en masse fælleskontorer, som er særligt henvendt til mindre startups, som ønsker et sprudlende miljø, hvor der er andre ligesindede at sparre med. I Odense finder man også de her kontorfællesskaber, som er det nye inden for deleøkonomi. Det er en måde, hvorpå man kan gå sammen om at leje større lokaler, der så inddeles i mindre dele og lejes ud.

 

Sådan kan man nemt starte op, uden at skulle sætte sig for dyrt. Det er netop det sidste, man har lyst til som startup. Der findes også større fælleskontorer, som henvender sig til virksomheder, der har en vis indtjening. Her er der døre, der kan lukkes, hvilket der typisk ikke er ved et åbent kontor. Her kan få du en bås, hvor du kan have din computer - og så er det ellers alt, hvad du har behov for.

Nemt at komme i gang med deleøkonomi

For særligt mindre virksomheder i Odense er det her attraktivt for iværksættere, som søger hinanden. Det kan være en nem måde at skabe forretningsforbindelse på eller samarbejder. Er du en større virksomhed, vil du måske hellere have et større kontor for dig selv. Men ellers blomstrer de lige nu op over det hele og udnytter pladsen optimalt. I takt med at der er mindre lokaler og bygninger ledige, er denne form for deleøkonomi kærkommen og en god løsning for mange.

 

Står du og skal bruge et erhvervslokale i Odense, er der god hjælp at hente på diverse ejendomsportaler, hvor markedet ikke er mættet endnu. Det kan være en god idé at holde øje med siderne fra morgenstunden, så du kan ringe på et lejemål så hurtigt som muligt. Der kan være rift om de gode lejemål, hvorfor det gælder om at holde dig til ilden, så du optimerer dine egne muligheder for at finde et lejemål.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit