Ajos skal leverer 1.050 kontorkvadratmetre

04.08.2016 11:49

Ajos kontor

Ajos vinder kontrakt på besøgscenter til Odense hospital og skal dermed levere 1.050 kvadratmeter kontor- og besøgsfaciliteter. 

De mange besøgs- og kontor-kvadratmetre er midlertidige og skal strække sig over en lejeperiode på otte år. Prisen ligger på 19 millioner kroner, og det vil foregår i forbindelse med opførelsen af Odense Universitets Hospital, der vil gå under navnet Nyt OUH.

Lejemålet vil blive benyttet til kontor- og mødefaciliteter for bygherrens projektorganisation og til konferencer under opførelsen af det nye hospital. 

Aros opførelse af de i alt 1.050 kvadratmeter vil være komplet med tilslutninger til forsyninger samt med etablerede parkeringsforhold. De vil være af midlertidig karakter og vil dermed kun eksistere i den forventede byggeperiode - og altså indtil at hospitalet står færdig og klar til at modtage patienter i Odense.

Møde og kontorfaciliteterne vil derefter blive nedlagt, og arealet vil blive benyttet til parkeringsareal for hospitalet.    

Læs mere på Byens Ejendom: AJOS VINDER KONTRAKT PÅ BESØGSCENTER TIL ODENSE HOSPITAL

Fik du læst?
Siemens indvier dansktegnet koncernsæde
Kontorhotel beliggende centralt i Odense

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit