Aarsleff udvider sit fynske hovedkvarter

08.11.2016 11:51

Entreprenørkoncernen Aarsleff flytter i 2017 ud til erhvervsområdet ved Energivej, der ligger i udkanten af Odense tæt på motorvejen. Samtidig udvider Per Aarsleff kraftigt med købet af bygninger, der skal huse værksteder for maskin-, smede- og el-afdelingen.

De nye haller har et areal på 10.000 kvadratmeter, så der bliver god plads til at fremstille beton- og bygningselementer. Og det bliver der nok brug for – Aarsleff har netop skrevet kontrakt med AP Pension om at bygge nye ejendomme i den sydlige ende af Thomas B. Thriges Gade. De nye bygninger skal rumme både boliger, erhvervs- og kontorlokaler.

Læs mere på Estate Media: Aarsleff udvider domicil i Odense med 8000 kvm.

 

 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit