3 råd til at få et bedre indeklima på arbejdspladsen

07.05.2019 08:19

Når du har flere medarbejdere på arbejdspladsen, kan indeklimaet hurtigt blive påvirket. Et dårligt indeklima kan have en stor påvirkning på arbejdspladsen. Det kan gøre dine medarbejdere mindre effektive. Det kan derfor helt sikkert betale sig at gøre en aktiv indsats for et godt indeklima. I dette indlæg har vi samlet tre gode råd til, hvordan du kan få et bedre indeklima på arbejdspladsen. Læs med her.

Brug ventilatorer til forbedret luft

Ventilation er altid en fordel at have på arbejdspladen. Det hjælper nemlig med at få noget cirkulation i luften. Dette er også med til at rense luften. Ventilatorer er derfor altid et godt sted at starte, når du ønsker et bedre indeklima. Det koster selvfølgelig lidt at anskaffe ventilatorer. Det er dog noget, der kan betale sig på sigt.

Planter kan gøre meget for indeklimaet

Der er flere ting, der bidrager til et bedre indeklima. Planter er blandt andet en af de ting. Det virker måske en smule mærkværdigt, men den er god nok. Der er flere planter, der har nogle helt særlige egenskaber. Det er egenskaber, der kan være med til at rense ud i luften. Planter er en nem måde at gøre noget godt for indeklimaet. Derudover vil de helt sikkert også pynte på kontoret. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke planter du vælger til kontoret. Det er nemlig ikke alle planter, der har disse gode egenskaber. Det kan derfor være en fordel at spørge på et gartneri eller ved en blomsterhandler. På den måde er du sikker på, at du får de rette planter til kontoret.

Frisk luft kan være en hurtig og nem løsning

En nem og gratis måde at forbedre indeklimaet på er ved at få frisk luft ind på kontoret. Er der en tung og varm luft på kontoret, kan det nemlig hurtigt blive ubehageligt at arbejde. Ved at åbne et par vinduer kan du forbedre indeklimaet betydeligt. Det er derfor en nem og hurtig løsning, som alle kan benytte sig af. Det forudsætter dog, at der er nogle vinduer, som du kan åbne.

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit