Kontor i Vissenbjerg og Middelfart

Kontor leje Middelfart

Indbyggertal: Vissenbjerg 3.131, Middelfart 14.589
Antal husstande: Vissenbjerg 2.668, Middelfart 10.047
Antal kontorlokaler: Vissenbjerg 110, Middelfart 380
Antal butikker: Vissenbjerg 37, Middelfart 199


»
Find kontor i Vissenbjerg og Middelfart


Ledige kontorlejemål i Vissenbjerg og Middelfart

Vissenbjerg 15 km vest for Odense C huser ud over sine velplejede parcelhuskvarterer et moderne veludviklet industri- og erhvervskvarter.

Her kan man bl.a. på adresserne Industrivej, Glasvænget, Højmarken, Damsbovej og Hestehavevej finde et stort udvalg af moderne erhvervsbygninger med kontorlokaler til leje nær Vissenbjerg centrum og med nemmest mulig tilkørsel til Fynske Motorvej blot 500 meter borte.

Middelfart 45 km vest for Odense kan præsentere både attraktive bolig- og erhvervsområder samt idylliske landsbymiljøer med bindingsværkshuse, der ligger smukt ved vand, skov og strand.

Ud over naturen rummer Lillebælts-byen et rigt kulturliv og en rivende erhvervsudvikling med moderne velintegrerede erhvervskvarterer, hvor mindre, mellemstore men også større virksomheder meget let kan finde ledige kontorlokaler til leje i Middelfart centrum

Klik her for at finde inversteringsejendomme i Vissenbjerg og Middelfart

Er du på udkig efter en investeringsejendom? Lokalebasen.dk er en landsdækkende portal for formidling af bl.a. investeringsejendomme. Gennem os kan du få et godt overblik over situationen på det danske marked for investeringsejendomme, både lokalt og på landsplan. Tjek, hvilke investeringsejendomme er sat til salg i Vissenbjerf og Middelfart, og bliv hurtigt orienteret om dine muligheder. 

Er du hellere interesseret i at sælge din ejendom? Så kan Lokalebasen.dk også gøre det lettere for dig. Du skal bare oprette dig som sælger på vores portal, og så sørger vi for, at din annonce når ud til så mange potentielle købere som muligt. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit