Kontor til leje i Otterup, Søndersø og Bogense

Kontor leje Bogense

Indbyggertal: Otterup 4.889, Søndersø 3.024, Bogense 3.758 
Antal husstande: Otterup 5.004, Søndersø 3.155, Bogense 3.117 
Antal kontorer: Otterup 136, Søndersø 117, Bogense 91 
Antal butikker: Otterup 78, Søndersø 37, Bogense 68

» Find kontor til leje i Otterup, Søndersø og BogenseKontorer til leje i Otterup, Søndersø og Bogense

Otterup og i særdeleshed Søndersø 10-12 km fra Odense Centrum kan hver især tilbyde nye virksomheder og iværksættere erhvervsområder med ledige kontorlejemål til favorable priser.

Søndersø råder over en nyere veletableret erhvervspark i byen sydlige område, hvor man bl.a. på adresserne Snavevej og Sunekær kan finde moderne rummelige kontorer til leje nær Søndersø centrum.

Bogense 20 km nordvest for Odense har udviklet sig til en moderne udpræget turistby - byens marina er Fyns største med 760 pladser - med meget lidt industri, men selv om turisterhvervet i dag er det primære erhverv, er det dog i begrænset omfang muligt for eksempelvis mindre kontor- og vækstvirksomheder at finde ledige kontorer til leje nær Bogense centrum.

Investeringsejendomme til salg i Otterup, Søndersø og Bogense

Er du interesseret i at investere i fast ejendom i den nordlige del af Fyn? Med Lokalebasen.dk kan du hurtigt blive opdateret omkring dine muligheder. Vi er eksperter inden for formidling af bl.a. investeringsejendomme, og vi kan derfor hjælpe dig med nemt at finde netop det, som bedst udfylder dine ønsker. Find den rette investeringsejendom med Lokalebasen.dk! 

Du kan også bruge Lokalebasen.dk for at sælge din ejendom. Vi markedsfører investeringsejendomme af enhver slags: bolig- og kontorejendomme samt ejendomme velegnet til retail eller logistik. Bliv sælger på Lokalebasen.dk allerede i dag!

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit