Kontor til leje i Odense SV

Kontorlokaler leje i Odense SV

Indbyggertal: 22.744
Antal husstande 10.159
Antal kontorlokaler: 277
Antal butikker: 116


» Søg kontor til leje i Odense SV


Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser, Svendborgbanen
Hovedfærdselsårer: Faaborgvej, Assensvej, Dalumvej


Odense SV strækker sig fra krydset Faaborgvej-Dalumvej sydvest over. Bydelen omfatter forstæderne Dalum og på den anden side af Fynske Motorvej også Sanderum og Dyrup.

Bydelen repræsenterer adskillige attraktive erhvervsområder med et rigt udvalg af uhyre velbeliggende, ledige kontorlokaler nær Odense Centrum og Fynske Motorvej.

Den store sydvestlige bydels markante erhvervsområder finder man i særdeleshed langs udfaldsvejene Dalumvej og Faaborgvej/Assensvej.

For eksempel på adresserne Bondovej, Hvidkærvej, Holkebjergvej og Højmevej, hvor interesserede virksomheder og nye iværksættere har yderst nemt ved at finde kontorlokaler til leje i Odense SV med kun ganske få minutters kørsel til Fynske Motorvej.

Du kan hurtigt finde din næste investeringsejendom i Odense SV

På Lokalebasen.dk kan du altid finde et stort udvalg af investeringsejendomme i Odense og omegn. Vi er Danmarks største portal, der formidler investeringsejendomme af enhver slags: bolig- og kontorejendom samt ejendomme velegnet til logistik, produktion eller retail. Som en moderne og yderst brugervenlig platform, gør vi det lettere for dig at finde den helt rigtige investeringsejendom til salg. 

Er du i stedet interesseret i at sælge din ejendom? Lokalebasen bliver hver måned besøgt af ca. 70.000 brugere. De er dine potentielle købere, så kom godt i gang allerede i dag, og lad os finde din næste køber! 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit