Kontor til leje i Odense SØ

Indbyggertal: 17.812
Antal husstande 8.832
Antal kontorlokaler: 360
Antal butikker: 194


» Søg efter ledige kontorer i Odense SØ her


Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Ørbækvej, Østre Ringvej


Odense SØ dækker området syd for Niels Bohrs Alle og breder på begge sider langs den store trafikerede indfaldsåre Ørbækvej. Bydelen omfatter bl.a. forstaden Neder Holluf og et af Odenses største erhvervsområder med talrige moderne, velbeliggende ledige kontorlokaler i alle størrelser.

I de store veludbyggede erhvervsområder langs Ørbækvej – for eksempel på Lille Tornbjerg Vej, Blæk- og Agerhatten m.v. – har nye virksomheder meget let ved at finde kontorlokaler til leje i Odense SØ ligesom der også ligger kontorhotel og businesscenter blot få minutters kørsel fra Fynske Motorvej.

Tjek dine muligheder for investering i ejendomme i Odense SØ

Lokalebasen.dk er din nemme vej til at finde de mest spændende investeringsejendomme i Odense SØ. Vi samarbejder med hele ejendomsbranchen for at altid være i stand til at give dig et dagsaktuelt overblik over dine muligheder for køb af investeringsejendom i Odense SØ. Du behøver ikke at bruge din tid på at finde den ejendom, som bedst passer til dine behov - det sørger vi for. 

Hvis du til gengæld gerne vil sælge din ejendom, så er Lokalebasen.dk også det helt rette sted! 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit