Kontor i Odense S

Kontor til leje i Odense S

Indbyggertal: 17.322
Antal husstande 8.151
Antal kontorer: 329
Antal butikker: 73


» Kontor til leje i Odense S


Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser, Svendborgbanen
Hovedfærdselsårer: Odensevej, Svendborgvej, Hestehaven


Odense S dækker den brede sydlige korridor langs den trafikerede udfaldsåre Svendborgvej, hvor man finder nogle af Odenses mest eftertragtede erhvervsområder med et massivt udvalg af topmoderne kontorer og kontorlejemål nær Odense Centrum og den Fynske Motorvej.

I særdeleshed i de attraktive erhvervsområder tæt op ad motorvejen - på adresser som Hestehaven, Egelundsvej, Egegårdsvej, Sivlandvænget, Handelsvej, Fabriksvej og Energivej med flere - finder man som iværksætter eller opsøgende virksomhed let moderne udstyrede kontorer i Odense S tættest mulig på transportveje og bycentrum.

Ledige investeringsejendomme i Odense S

Er du på udkig efter en investeringsejendom i Odense S? Så skal du besøge Lokalebasen.dk - Danmarks største portal for formidling af investeringsejendomme. Vi er et bindeled mellem sælgere og købere, og vi gør det meget lettere for dig at finde det, som bedst udfylder dine behov. Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen samt private ejere, og vi kan defor altid give dig et dagsaktuelt overblik over investeringsejendomme til salg på det danske marked. 

Vil du sælge din ejendom? Så er Lokalebasen.dk også det helt rigtige sted. Vi markedsfører din annonce, og hjælper med hurtigt at finde en køber. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit