Ledige kontorer til leje i Odense NØ

Kontor leje i Odense NØ

Indbyggertal: 16.619
Antal husstande 7.095
Antal kontorer: 82
Antal butikker: 30


»
Se Kontor til leje i Odense NØ


Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Kertemindevej, Åsumvej


Odense NØ strækker sig fra Ring 2 / Ejbygade Øst langs Kertemindevej ud til forstæderne Seden og Bullerup. Bydelen præges af beboelses- og villakvarterer, men kan også tilbyde et mindre udvalg af erhvervsbebyggelse med ledige kontorlejemål og enkelte kontorfælleskaber.

Nye virksomheder og iværksættere har mulighed for at finde kontorer til leje i Odense NØs erhvervsområder for eksempel på adresserne Nord-, Øst- og Vestbirkvej, Bjerggårds Alle og Hvenekildeløkken, der alle kan tilbyde meget moderne og velbeliggende kontorlejemål i mellemstørrelsen med bekvem trafikal adgang via Østre ringvej til Fynske Motorvej.

Tjek investeringsejendomme til salg i Odense NØ

Vil du finde de investeringsejendomme til salg, som er tilgængelige i Odense NØ? Lokalebasen.dk leverer dig et dagsaktuelt overblik over investeringsejendomme til salg, både lokalt og på landsplan. Vores portal giver dig mulighed for at søge efter en ejendom i din ønskede kategori. Du kan vælge mellem ejendomme med henblik på bolig, kontor, butik og lager. Vores service er gratis, og vi er altid villige til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige investeringsejendom. 

Hvis du i steder gerne vil sælge din ejendom, kan du også bruge Lokalebasen.dk til dette formål. Vi markedsfører og promoverer din investeringsejendom, så den er synlig på nettet, og vises af mange potentielle købere. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit