Kontor i Odense N

Kontorlokaler til leje i Odense N

Indbyggertal: 17.869
Antal husstande 8.375
Antal kontorer: 141
Antal butikker: 60

» Se ledige kontorer i Odense N


Trafikale forhold
Offentlig transport: Bybusser
Hovedfærdselsårer: Næsbyvej, Otterupvej


Odense N er Odenses nordlige bydel, der strækker sig Indre Havn og op langs Kanalen med flere attraktive områder med erhvervsbebyggelse med ledige kontorlejemål og enkelte kontorfælleskaber.

Mindre og mellemstore virksomheder kan finde moderne velindrettede kontorer til leje i Odense N for eksempel i erhvervsområderne på Lumbyvej og Kanalvej, der kan tilbyde yderst velbeliggende kontorlejemål nær Odense Centrum.

Man finder kontorer til leje i Odense N i størrelsen fra 100-1.000 kvm. 
Priser for kontorlejemål i Odense N gennemsnitlig 600-900 kr. pr. kvm.

Investeringsejendomme til salg i Odense N

Er du på udkig efter investeringsejendomme i Odense N? Så er Lokalebasen.dk det bedste sted til at starte din søgning! Vores moderne portal samler investeringsejendomme, der er blevet sat til salg. Med vores professionelle service kan du hver dag blive opdateret om situationen på det danske marked for investeringsejendomme. Det er gratis, hurtigt og nemt at benytte sig af Lokalebasen.dk, så start din søgning med os allerede nu!

Ønsker du at sælge din ejendom? Så kan du også bruge vores side til dette formål. Du skal kun oprette din annonce hos os, og vi sørger for markedsføring og promovering af den på nettet. Prøv os og oplev, hvor meget vi kan gøre for dig. 

Søg efter kontor til leje

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontor i Odense

» Ønsker du at udleje?

Mødelokaler til næste forretningsmøde?

Flere virksomheder er begyndt at mødes ude af huset, både for at mødes på midten i forhold til transport. Men også i forhold til at mødes på neutral jord ved større forhandlinger.

Det er rammerne der gør forskellen! Så find de næste mødelokale til dit forretningsmøde, og optimér chancerne for en god aftale.

» Mødelokaler

» Ønsker du at udleje?

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - f. eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Et IVS

Du kan starte et Aps nemt og bekvemt. Læs mere om Aps stiftelse.
Er du mere iværksættertypen? Hos ivsstiftelse.dk kan du starte et iværksætterselskab på blot to timer! Læs mere om hvad et IVS kan gøre for dig her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit

Hos GoEdit er det nemt at få hurtig og billig hjælp til en gennemgang og redigering af dokumenter, billeder, opslag og meget mere.

Besøg GoEdit